Narudžba Windowsa 7 (pre-order) u HRV?

poruka: 15
|
čitano: 2.151
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me ako se Windowsi 7 mogu kod nas kupiti unaprijed (pre-order) kako bi se mogao ostvariti popust kao sto sam citao da je slucaj u SAD, CAN, UK, GER, FR...zapravo zadnje sto sam procitao je da se u EU do 01.09.2009. mogu kupiti win 7 (Home Premium) full po cijeni upgrade-a!

Ako nas Mirosoft Hrvatska ne zeli pratiti ostatak svijeta da li se moze naruciti(online) iz neke od gore navedenih, a da primaju narudžbe iz HRV? Gledao sam Amazon UK, ali oni Software ne salju u HRV!

Mozda ne bi bilo lose da Bugovi sluzbeno postave pitanja M$-u Hrvatska zasto je Hrv izostavljena iz akcije i zar im nije u interesu povecati stopu originalnog software-a tj. da li misle napraviti neku akciju?

P.S. htio sam ovo isto poslati u redakciju Buga, ali nisam nasao mail adresu.

0 0 hvala 0
16 godina

I mene ovo isto zanima, pa ne bi bilo loše da dobijeme neko službeno priopćenje. Još se zna da smo po originalima debelo zaostali i još nas izostavljaju iz ovakvih akcija. Tako će se slabo stvari promijeniti.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja šteta da Microsoft nema mogućnost downloada (plaćenog naravno)

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 14:10 (D4RKL1NG).

1 0 hvala 0
16 godina

Evo sada vidim na na UK M$ storeu imaju akciju da ako uzmeš vistu sada, windows 7 kada izađe dobiješ besplatno... dva OS za cijenu jednog...

Šteta da kod nas nema ovakvih akcija, a postoji HR M$ predstavništvo... Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa postoji nesto slicno.

Ukoliko kupis laptop s vistom 22.10 dobivas mogucnost download-a w7.

Vjerujem da ce biti i neka akcija ako posebno kupis vistu, tj. nadam se!Osmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Narudžba Windowsa 7 (pre-order) u HRV?
MatkoBB kaže...

Evo sada vidim na na UK M$ storeu imaju akciju da ako uzmeš vistu sada, windows 7 kada izađe dobiješ besplatno... dva OS za cijenu jednog...

Šteta da kod nas nema ovakvih akcija, a postoji HR M$ predstavništvo... Mršti se

Možeš u ve-milu kupiti Vistu i dobiti kupon za windows 7 kada izađe.  http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=software&c=000000

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
17 godina
neaktivan

A kako taj kupon funkcionira?

Za đabe kasnije upgrade na 7 ili uz nadoplatu?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 12:31 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Pretopstavljam besplatno.

16 godina
ROADRUNNER kaže...

Možeš u ve-milu kupiti Vistu i dobiti kupon za windows 7 kada izađe.  http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp2_Simbol=software&c=000000

Čini mi se dao ovo i nije loša akcija... samo što je trenutno vemil malo kratak s ultimate verzijom... valjda će je dobiti uskoro...

Nego da li se otprilike zna kolika bi trebala biti cijena Win 7 u našim dućanima kada službeno izađe?

16 godina

http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-Windows-7/category/102

pa sta nije da se preko ovoga moze napraviti preorder i jos kosta 220$ ultimate verzija?

ups :)

ovo je kao upgrade verzija za 220$ ali moze se i kao preorder "normalne" sedmice ofc samo tamo kliknuti na View Windows 7 Full Versions

a o kolikom je popustu rijec u tim EU zemljama?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 13:35 (smajlee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smajlee kaže...

pa sta nije da se preko ovoga moze napraviti preorder i jos kosta 220$ ultimate verzija?

Možeš, ako živiš u Americi.

16 godina
ROADRUNNER kaže...
smajlee kaže...

Možeš, ako živiš u Americi.

hmm...da...:(

a koja im je fora onda sa preorder download?

17 godina
neaktivan

To je američki dućan i samo oni koji žive u Americi mogu tako naručiti. Imaš i EU store, ali vrijedi smo za države članice EU. Tako da je nama to beskorisno. Moramo čekati 22.10 da izađe i platiti punu cijenu.

17 godina
MatkoBB kaže...
ROADRUNNER kaže...

Čini mi se dao ovo i nije loša akcija... samo što je trenutno vemil malo kratak s ultimate verzijom... valjda će je dobiti uskoro...

Nego da li se otprilike zna kolika bi trebala biti cijena Win 7 u našim dućanima kada službeno izađe?

Kada pricamo o kuponu bitno je napomenuti da se radi o Upgrade verziji Windows-a 7. Znaci kada se odlucis na formatiranje diska i intaliranje windows na cisto onda bi po MS-ovoj zamisli prvo trebao instalirati win Vistu pa napraviti Upgrade sto je poprilicno duzi proces!

Ja imam obicaj raditi reinstall jedanput godisnje ako se ne desi neki iznenadni problem sa kompjuterom...tako da mi ovaj Upgrade kupon nije interesantan!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 15:04 (mislav).
17 godina
neaktivan

nisu li Windows 7E upgrade u stvari full verzije?

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice