Koji Windows 7 ćete odabrati?

poruka: 112
|
čitano: 26.621
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koji Windows 7 ćete odabrati?
Zdravko kaže...

22.10.2009

...al mene zanima ovi što kažu da ga imaju(da su ga dobili) već,jel to službena tj.finalna verzija,znaći ona koja će se pojaviti 22.10?

Trebala bi biti. Meni je stigla prije koji tjedan, stavio Enterprise verziju, radi izvrsno.

Nedostaju neki driveri, nema ih ni proizvođac, mene trenutno ne nervira (HSPA i slično).

17 godina
protjeran

xp home edition :)

jer piso sam o tome i microsoftu-9 poslovnih programa NE RADI na win 7. toliko od mene

Z
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 11:35 (opcom).
16 godina
neaktivan
Zdravko kaže...

22.10.2009

...al mene zanima ovi što kažu da ga imaju(da su ga dobili) već,jel to službena tj.finalna verzija,znaći ona koja će se pojaviti 22.10?

Ma nisam ga dobio na CD, nego sam dobio genuine KEY za ultimate 64bitnu verziju kada izadje.., znaci samo zbavim cd, installiram sa tim keyem . .

A trenutno koristm RTM 7600 verziju, aktiviranu beta keyem . . (64 bit)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 11:36 (rulF).
16 godina

RTM se ne može aktivirati beta keyem.

Every hole is a goal!
17 godina
opcom kaže...

jer piso sam o tome i microsoftu-9 poslovnih programa NE RADI na win 7. toliko od mene

Znas mozda koji točno, da znamo ubuduće? Ne rade ni u compatibility modu?

S druge strane, tu i je problem naslijeđa... Mislim da će MS morati prekinuti s podržavanjem aplikacija iz stoljeća sedmog... Izlanuo se

17 godina
neaktivan
rulF kaže...
Zdravko kaže...

22.10.2009

Ma nisam ga dobio na CD, nego sam dobio genuine KEY za ultimate 64bitnu verziju kada izadje.., znaci samo zbavim cd, installiram sa tim keyem . .

Pa već imaš finalnu verziju.

16 godina
neaktivan

Naravno da moze :)

Samo treba znati kako . .

pogledaj donji desni kut, windows umislja da je u beta fazi =]

http://img268.imageshack.us/img268/3656/bezna5slova.png

i naravno, hrvatski jezik :)

update mi radi regularno . .

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 12:26 (rulF).
16 godina
neaktivan

Home Premmium svakako...Vise od toga prosjecnom korisniku netreba...

17 godina
neaktivan
opcom kaže...

Microsoft ti je trebao napisati da se informiraš :) Zato postoji i zato je napravljen XP mode.

I koliko sam ga isprobao radi odlično. Instaliraš ga (i još jednu zakrpu) i imaš potpuno funkcionalni XP unutar 7-ice (Virtualizacija). Potpuno besplatno

A što je najbolje - ne moraš XP svaki put pokretati ako želiš pokrenuti neki program - nalazi ti se u start meniju s svim ostalima. (pogledaj slike)

Start Meni Start Meni
par sekundi čekanja (naravno ovisi o programu) par sekundi čekanja (naravno ovisi o programu)
Potpuno funkcionalan program iz Xp-a u Win 7 Potpuno funkcionalan program iz Xp-a u Win 7
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 14:07 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Ja planiram nabaviti Home Premium ili čak Professional,ali vjerojatnije HP

Znaju li se otprilike cijene??

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...

Ja planiram nabaviti Home Premium ili čak Professional,ali vjerojatnije HP

Znaju li se otprilike cijene??

Znaju se točne cijene

Upgrade

Home Premium $119.99

Professional $199.99

Ultimate $219.99

Retail

Home Premium $199.99

Professional $299.99

Ultimate $319.99

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Retail

Home Premium $199.99

Hvala,onda ide Home Premium Osmijeh

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
16 godina
neaktivan

Ovi u Algoritmu nisu normalni i po meni potiću na veliko piratstvo sa svojim bezobrazno velikim cijenama,naime Vista Ultimate je kod njih nevjerojatnih 3497.43 KN dok je ista na Amazon UK samo 1277.54kuna(1 GBP = 7.95) ,mogu mislit što će onda biti sa Sedmicom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Ja već sada pišem sa Windows 7 Pro RTM 7600 (msdnaa). Namjeravao sam ga kupiti, ali dobio sam ga besplano.

Inače u početku sam razmišljao da idem na Ultimate verziju jer nije neka velika razlika u cijeni, ali zapravo za 99% korisnika Pro verzija je i više nego dovoljan izbor, jer Ultimate ne nudi ništa posebno.

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam do sada imao Windows Vistu Ultimate, i backupirao sam je te sada koristim sedmicu RC...a dali ja mogu kad izadje puna verzija sedmice, jednostavno vratiti backup od viste i upgrade-ati je na sedmicu ultimate??

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ne znam. Ja ću vjerojatno uzeti Ultimate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Paolo2612 kaže...
opcom kaže...

Microsoft ti je trebao napisati da se informiraš :) Zato postoji i zato je napravljen XP mode.

I koliko sam ga isprobao radi odlično. Instaliraš ga (i još jednu zakrpu) i imaš potpuno funkcionalni XP unutar 7-ice (Virtualizacija). Potpuno besplatno

A što je najbolje - ne moraš XP svaki put pokretati ako želiš pokrenuti neki program - nalazi ti se u start meniju s svim ostalima. (pogledaj slike)

e...cekk, sta to znaci ako ti neki program ne radi u sedmici a radi u XP-u...da ga ovako mozes pokrenuti i u sedmici??

01010100 01001001 01001111
16 godina
neaktivan

Kupiti ću Ultimate verziju, jer sadrži sve Izlanuo se

Atomska bubamara - Last known good rank
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
escobar_ kaže...

Home Premium će mi biti sasvim dovoljan. Nemam potrebe da kupujem bilo koju "jaču" verziju.

Potpuno se slazem!!!Namigiva

16 godina
neaktivan
rulF kaže...

Znači ,koristiš pirata. Nema šanse da se RTM aktivira sa beta ili RC keyem. Ako veliš da si dobil i da imaš genuine key ,upotrijebi ga ,jel RTM koji imaš sad je isti koji će izaći 22. 10.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.9.2009 15:54 (kizo2703).
17 godina

Definitvno Professional x64. Ultimate mi nije potrebna!

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim si uzeti home premium x64. i to ponajprije zbog financija.

ali i kad se malo pogleda kaj ostale verzije nude, nemaju baš nekaj posebno. lokalizaciju ne podnosim, a kako sam i jedini korisnik pc-a, neće mi bit ni potrebna. windows xp mode? lijepa stvar, ali kolko sam se uspio informirat o tome, striktno je namijenjeno poslovnoj primjeni. dakle, alternativni softver samo za windowse 7, a da je baš do igara ili nekog softvera koji više neće izlazit, rješenje je dual-boot. bitlocker i sl. iako je primamljivo, ne opravdava >100$ razlike kad ima alternativnih i besplatnih rješenja (kao što je netko već rekao). već sam i kod xp-a razmišljao preć na home premium. kad se malo bolje pogleda, jesu professional i ultimate "nakrcane" verzije, ali to isto tak znači da ti u pozadini vrte podosta procesa bitnih u poslovnom ili profesionalnom okruženju, a koji kućnim korisnicima nikako ne trebaju. a realno gledano, popriličan broj kućnih korisnika ipak nije dovoljno vičan radu u windowsima da bi te procese poisključivali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

huh, radije bih ostao na XP i sebi nadogradio računar...

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ultimate x86.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najvjerojatnije Home Premium. Sad imam Vistu HP i ima sve što mi treba za po doma, pa čak i više od toga i brijem da bi mi bila dobra i Vista Home Basic. :-)

Life sucks and then you die.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja već imam windows 7 professional.studiram na tehničkom veleučilištu u zagrebu koji ima ugovor sa microsoftom pa smo dobili mjesec ipo dana prije windows 7.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja neču kupiti ni jedan, ali ću sigurno skinuti Ultimate x64...xD

16 godina
neaktivan

ja bih svakako ultimate. možda i nabavim preko torrenta, ali kad odem na faks definitivno nabavljam professional preko msdnaa

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam već prije tjedan dana izabro Ultimate x64 i koristim ga "ever since" :P

ponosno sam ga našao na torrentima a još ponosnije skinuo i uštedio soma i kolko kuna...pa boli me dupe bilo legalno il ne.

rađe i tako neg kupit skužit da hebe ;)

16 godina
neaktivan

Vec imam Sedmicu Ultimate x86.. Skinuo sam ju zato jer s njom mogu radit u dual-bootu s XPom..Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice