Koja je razlika između svih tih Visti

poruka: 13
|
čitano: 4.779
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

koja je rezlika između:

1.Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bit

2.Microsoft Windows Vista Ultimate OEM 64-bit

3.Microsoft Windows Vista Home Basic 64-bit

4.Microsoft Wnidows Vista home Basic OEM 64-bit

5.  -//-            -//-         -//-   Business 64-bit

6.   -//-           -//-         -//-   Business OEM 64-bit

7.   -//-            -//-        -//-   Premium 64-bit

8.   -//-            -//-        -//-   Premium OEM 64-bit

hvala na odgovoru!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ako moraš pitat koja je razlika uzmi Vistu Home Premium OEM + neki kabal ili neku drugu sitnicu za 5-10 kuna (zato sto se OEM prodaje samo uz hardver)

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a jel ima razlike u igrama između svih tih visti?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nema. samo uzmi home premium jer ona ima onaj aero prozirni look po kojem je Vista poznata.

Quintili Vare, legiones redde!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sve je to isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

onda dakle da uzmem najejftiniju ako bas nema tako velike razlike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako misliš kupovat radije skini win7 besplatno

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koja je razlika između svih tih Visti
damian123 kaže...

a jel ima razlike u igrama između svih tih visti?

ako imaš slabiji komp onda ima ja mislim da ima razlike jer npr. Ultimate jede najviše rama, a budući da ćeš imati 4GB najbolje bi ti bilo uzeti neku 64bit verziju

(btw. vidim da kupuješ novi komp pa mislim da bi bilo pametnije uzeti neki ATI HD4870 s 512MB nego GTS250 s 1GB jer 4870 512MB ima dosta bolje rezultate na testovima od GTS250 s 2GB a cijena ti je također oko 1000-1100kn jedino ako ti ova gts250 ima NVIDIA PhysX a tebi je to jako bitno)

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
16 godina
neaktivan

pa nije da mi je jako bitno al ak kazes da je bolja pogledat cu al nema nigdje za kupit 4870 512mb u rijeci a iz zagreba (adm) vec cu narucit za 900kn Vistu a ako uzmem jos onu 4870 512mb za 908 onda bas necu moc dat u ratama tojest moja stara.... btw to sam prije negdje cito sta je to physx al sam zaboravio znam nes sto imaju nvidiene grafe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2009 12:25 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koja je razlika između svih tih Visti
Treba_do_neba kaže...

ako misliš kupovat radije skini win7 besplatno

al kolko mi se cini neje jos izaso full verzija... pa nebi volo nadograđivat opet nakon nekoliko mj...

16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam imao Ultimate x64 i nakon par mjeseci korištenja kad sam vidio što mi sve treba pomoču vLite-a sam izvadio iz instalacije sve što mi ne treba, uglavnomostao sam na nečemu između Buisness i Home Premium minus još neke stvari i plus par stvari iz Ultimate verzije

u vezi grafičke

pogledaj si rezultate tesova na npr. guru3d.com ili na nekoj sličnoj stranici

PhysX ti je recimo to tako dodatna mogučnost na grafičkoj da posebno obrađuje fiziku, trenutno je to kolko tolko beskorisno i rijetko se koristi ali moglo bi se jednog dana početi ozbiljnije koristiti

na usporedbu iz Mirrors Edge

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dakle naznam za druge igre ali za mirror se vidi dosta razlike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice