Kako vratiti podake

poruka: 15
|
čitano: 2.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

Imam dva hard diska i htio sam si reinstalirati sustav (XP-sp2) pa sam sve s prvog prebacio na drugi. Ali nepažnjom sam u pocetku ponovne instalacije xp-a kod onog izbornika gdje se biraju particije obrisao jednu particiju s drugog hard diska gdje sam si spremio sve stvari.

Sada mi kaze da je ta particija unalocated ...

Što da radim kako bih vratio  sve podatke koji su bili na tom disku???? Naime,  nisam formatirao taj disk, pa nekako ocekujem da ima neki alat koji bi to povukao nazad, ima li ???? 

Hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

Probaj s ovim programom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako vratiti podake

Tih programa ima mali milion.

Ja imam dobra iskustva s Easy Recovery pro.

Potraži.

17 godina
F1-IVO kaže...

Probaj s ovim programom.

i ja radim s ovim, vratio mi je neke podatke koji su mi jaaaaako trebali
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan

probao sam ali mi program ne vidi tu particiju... vidi samo onu koja je ostala .. sto da radim??

17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

Napravi particiju i onda skeniraj.Ja sam isto to zabunom napravio i uspio vratit datoteke.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kad radim novu particiju jel da je napravim u ntfs ili fat (jer mislim da je automatski  FAT ako je ne formatiram)?

17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

NTFS

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali onda je moram formatirati? (mislim mogu napraviti i quick format) ... jel i to moze ovaj program vratiti?

17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

Mozes quick format.Kad tako formatiras onda ti se ne izbrisu doslovno podaci nego se samo particije oznace praznom te programi tog tipa mogu uspjesno vratit podatke.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2009 1:29 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hvala,  i nadam se da si u pravu ... jer tu imam hrpu onoga sto mi treba.

17 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

Cuj ja sam uspio tako jer sam kao i ti slucajno izbrisao particiju dok sam dizao Windowse.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kako vratiti podake

od slobodnog prostora napravi particiju i formatiraj ju u NTFS datotečnom sustavu. i onda vrati podatke pomoću ovog programa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uspio sam vratiti podatke. i što se tice dokumenta doc. i sl. je cini mi se prilicno OK.  ALI!!!!! od kolekcije od 10000 fotogratija je napravio totalno sr...nje Niti jedna fotka nije ta koja bi trebala biti. Isto ime, ali sasvim neka druga fotka Mršti se i više od pola fotki crno... Ima li tko kakvu ideju zašto? I možda kako bih mogao vratiti te stare fotke koje i jesu bile??? Totalna enigma mi je to što se desilo!!!

17 godina
neaktivan

Nakon boljeg pregleda ... Mršti se ... ustanovio sam da je mali dio fotografija zamjenjen (piše da je cvijet - a kad nešto sasvim deseto) ... veliki dio fotografija se uopce ne vidi (velicine su od 0 do par kb i crne). Također su nastradali i neki doc. dokumenti (ali manje važni). Ono što je zanimljivo da su nastradale fotke bile u mapi Fotografije (i ta mapa je ostala uredno složena sa svim podmapama), a one koje su bile u nekim drugim mapama (nažalost, neke totalno nevaže) su ostale OK.

IMA li tko kakvu ideju kako ovo popraviti?????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice