Zanima me kako da srusim Windows 7 bez bootanja jer mi ne radi. Koji windows file trebam obrisati da mi se srusi sistem? HVala
Kako srusiti windows
- poruka: 19
- |
- čitano: 23.035
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako da srusim Windows 7 bez bootanja jer mi ne radi. Koji windows file trebam obrisati da mi se srusi sistem? HVala
Nikako ,jel su sistemski fileovi zaštićeni.
Ako ti ne radi boot (iako mi nije jasno na koju foru to?!) ,ugasi PC na silu ,izvadi disk iz njega ,priključi ga u drugi PC (ovaj na kojem si sada) i izbriši ili formatiraj Windows particiju.
I onda kreni iznova - priključi ga natrag ,instaliraj nanovo.
Repair Windows 7 System Files - popravak sistemskih filova
Startup repair - popravak boota i starta Windowsa
Repair install - popravak samih Windowsa
Problem je u tome sto boot ne radi na laptopu a imam PC. Tako da gdje cu stavit disk iz laptopa u komp. A u blizini nemam nikog ko ima laptop.
Digni laptop sa instalacionog diska Win7 i formatiraj/reinstaliraj, ili potraži u uputstvima za svoj model kako da napraviš restore.
Bootaj sa dvd-a pa formatiraj disk i intaliraj nanovo.
Problem je u tome sto boot ne radi na laptopu a imam PC. Tako da gdje cu stavit disk iz laptopa u komp. A u blizini nemam nikog ko ima laptop.
Imaš gore u postu ,ali evo ti još jedamput: Startup Repair
I MOGAO SI ODMAH NAPISATI U ČEMU JE PROBLEM!!!!!
Provjeri disk jel je uopće bootabilan i provjeri kabel od CD/DVD-a!
Ako imaš mogućnost boota sa usb-a u BIOS-u ,napravi instalacijski usb.
pazi ti samo te naslove
- Kako srusiti windows
- Smanjio mi se desktop
- Nestao dvd rom u My Computer-u
- Kupujem youtube kanal
pazi ti samo te naslove
- Kako srusiti windows
- Smanjio mi se desktop
- Nestao dvd rom u My Computer-u
- Kupujem youtube kanal
Što jest jest, uspješno je istrolao dosta forumaša :)
Postavi mu nogu pa možda padne.
Admin daj mu ban jer očigledno ova vrućina potiče trolanje.
Ako neznaš kako se radi a za upute kod instaliranja Windows 7 imaš u temi pa tamo prouči. To je jako lagano napraviš i poslije sve OK.
Prvo izvadi stakla da se ne porezes kad budes izbijao windows (ili samo skini krila)...tada naravno uzmi jedan veeeeliki cekic i udri poslije na kupljenom youtube kanalu objavi video uradak ...ali na smanjenom desktopu...
Naravno ,u Windowsima ga nećeš naći. Dostupan je samo kada bootaš PC i pokreneš Recovery sa F8 ili na instalacijskom dvd-u (Repair Computer).
Nitko te ne ismijava ali ti očito pokušavaš instalirat Windowse tako da ne botaš sa cd-a nego kad su ti se već digli ti pokušavaš pokrenut instaliranje a to ne ode tako.