Iz Viste natrag u XP, kad vam prekipi

poruka: 115
|
čitano: 21.538
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Iz Viste natrag u XP, kad vam prekipi
Kalea kaže...
Microsoft je upao u veliku krizu izdavanjem Viste koju nitko ne kupuje,

Ja osobno ne bih 4 i neš sitno milijarde dolara profita(dakle profita, ne prihoda!) smatrao krizom. Ne znam za vas...
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Kalea kaže...
Microsoft je upao u veliku krizu izdavanjem Viste koju nitko ne kupuje,

Ja osobno ne bih 4 i neš sitno milijarde dolara profita(dakle profita, ne prihoda!) smatrao krizom. Ne znam za vas...
 Da li se profit odnosi na prodaju Viste?
16 godina
neaktivan

aaaaaaaaaaaaaaa dosta mi je ovih tema...oni kojima je bolji xp neka ostanu na njemu a oni koji briju na vistu neka je koriste i DOSTA ionako sve što windows napravi ne valja...ma da bar linux ima više igara i programa manebi me prozor vidio nikad !!!!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

aaaaaaaaaaaaaaa dosta mi je ovih tema...oni kojima je bolji xp neka ostanu na njemu a oni koji briju na vistu neka je koriste i DOSTA ...

slažem se s ovime. ima već puno tema gdje se raspravlja xp vs. vista, a također i ati vs. nvidia
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...

aaaaaaaaaaaaaaa dosta mi je ovih tema...oni kojima je bolji xp neka ostanu na njemu a oni koji briju na vistu neka je koriste i DOSTA ...

slažem se s ovime. ima već puno tema gdje se raspravlja xp vs. vista, a također i ati vs. nvidia
  i AMD vs Intel LOL
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

aaaaaaaaaaaaaaa dosta mi je ovih tema...oni kojima je bolji xp neka ostanu na njemu a oni koji briju na vistu neka je koriste i DOSTA ionako sve što windows napravi ne valja...ma da bar linux ima više igara i programa manebi me prozor vidio nikad !!!!

U potpunosti se slazem,neznam sta ima zanimljivo da nekog uvjeravaju da je vista bolja od xp i obratno...
[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]
16 godina
neaktivan

a što ce tek bit kad izađe win 7 ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako glase najave i pokazana beta mogla bi windows7 presisati vistu i xp zajedno. nema veze. ja sam tek pred mjesec dana instalirao vistu i ne mcem se od nje još 1-2 godine. pa onda na win7

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa ne isplati se bas odma ic na novi os, treba malo vremena da srede programe, da napisu postene drivere itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...

kako glase najave i pokazana beta mogla bi windows7 presisati vistu i xp zajedno. nema veze. ja sam tek pred mjesec dana instalirao vistu i ne mcem se od nje još 1-2 godine. pa onda na win7

mislim da i za vistu rekli dok je bila beta da je super,brza, zamjenit ce ona xp ono ovo pa nakraju ništa ...mislim da je rano da bi se 7 mogla hvalit
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Tko te tjera da imaš winowse. Pređi na Linux, prestani se igrati i odrasti već jednom. Sama tema po sebi je glupa. Tko na čemu radi, njegova stvar. l već je i meni pun kufer postova poput koja grafulja, koja matična, koje napajanje, laptop do 5000 kuna itd. Pa dajte se ljudi već jednom naučite koristiti internetom. KOD IZBORA OS UZMITE I KORISTITE ONAJ KOJI VAMA ODGOVARA, NEMOJTE SLUŠATI DRUGE. KAD KUPUJETE HARDWARE JEDINO JE BITNO DA SE CHIPSETI PODUDARAJU I DA SE KOMPONENTE SLAŽU KAO DVA ZALJUBLJENA GOLUBA. Zato brand name compovi koštaju i brži su jer su komponente usklađene. Bacate novce na kojekakve gluposti, onda skurite matičnu jer niste kupili novo napajanje koje novi ugrađeni softwer košta. Sve što valja to i košta je.bi.ga. A to znaju oni na kojih se ovaj moj tekst odnosi. Tip je ugradil u komp hlađenje od dvije kile, i komp nosi svaki put na posel. Normalno, težina coolera je sje.ba.la procesor. Sad hoće novo jer je pod garancijom. Pa ni u servisu nisu bud.al.e da ne vide kaj se dela. Bože mili, kad će ovome već jednom kraj?
17 godina
neaktivan

Nece nikada...

Svi bi nesto svasta radili an jendom kompu a to ne ide jbg.

ASUS P5Q Deluxe S775/-/INTEL Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 2xSLI BFG GeForce 9800 GT OC/-/22" LCD LG G.SKILL 6GB DDR2-1066/-/HDD 500 GB,WD5000 Precision SST-PS01B BLACK/-/ATX SilverStone SST-OP1200 1200W Logitech G15 Gaming keyboard/-/Logitech G5 Laser Mouse/-/Logitech X-540 5.1 Soundsystem
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 23:40 (B_O_J_A).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
  Tko te tjera da imaš winowse. Pređi na Linux, prestani se igrati i odrasti već jednom. Sama tema po sebi je glupa. Tko na čemu radi, njegova stvar. l već je i meni pun kufer postova poput koja grafulja, koja matična, koje napajanje, laptop do 5000 kuna itd. Pa dajte se ljudi već jednom naučite koristiti internetom. KOD IZBORA OS UZMITE I KORISTITE ONAJ KOJI VAMA ODGOVARA, NEMOJTE SLUŠATI DRUGE. KAD KUPUJETE HARDWARE JEDINO JE BITNO DA SE CHIPSETI PODUDARAJU I DA SE KOMPONENTE SLAŽU KAO DVA ZALJUBLJENA GOLUBA. Zato brand name compovi koštaju i brži su jer su komponente usklađene. Bacate novce na kojekakve gluposti, onda skurite matičnu jer niste kupili novo napajanje koje novi ugrađeni softwer košta. Sve što valja to i košta je.bi.ga. A to znaju oni na kojih se ovaj moj tekst odnosi. Tip je ugradil u komp hlađenje od dvije kile, i komp nosi svaki put na posel. Normalno, težina coolera je sje.ba.la procesor. Sad hoće novo jer je pod garancijom. Pa ni u servisu nisu bud.al.e da ne vide kaj se dela. Bože mili, kad će ovome već jednom kraj?
  sve jasno objasnjeno ko dan cak i za one koji slabo kontaju. potpisujem!
Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
16 godina

Mislim da nema rasprave o tome i slažem se da je Vista poluproizvod i da se ne isplati prelaziti na Vistu, bolje ostati na sigurnijem i stabilnijem XP-u (iz iskustva). A sedmica je vec nesto drugo i mislim da je to sljedeci OS iza XP Vistu treba preskociti...

Poz

A.D.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo XP nista drugo.

MB Gigabyte EP45-DS5,s775,ip45 Intel Core 2 Quad Q8300 Box 4×2.5GHz,1333MHz-ddr2 4GB(2×2GB kit)pc8500(1066MHz)OCZ,Reaper--OCZ 700W SLI-ready--Nvidia 8800ultra×2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bajic kaže...

samo XP nista drugo.

i sedmica kad izađe u punoj verziji, a ni beta nije za odbacit
16 godina
neaktivan
doxy kaže...
Kalea kaže...

Prešli ste granice lijepog ponašanja na forumu vređajući se međusobno. Što je prije bilo, koka ili jaje?

Ja još uvijek čekam argument za Vistu ili za XP. Ovo dosad me nije uvijerilo ni u šta osim u to da na postu ima nazovimo to ''svakakvih ideja'' i nazovimo to ''svakakvih autora tih ideja''. Jedan postaš je toliko iznerviran da je odlučio preči na neki drugi forum. Ajmo malo više pameti, pa onda argumente.

Edit: svi koji danas pljuju po OS XP Pro, nek ne zaborave da su ga koristili godinama. Oni koji nisu probali imati Vistu na svom računalu, neka se također drže pravila da ne izvlače zaklljučke ''napamet''. Čekam argumente pa da stavim točku na I.

evo moje osobno mišljenje koje sma iznio već
xp je super OS, al vist aje malo bolja od njega i puno ljepša...
naravno, treba i noviji komp za nju da bi je tjero
ja kad sam se prinudno vratio na xp radi provjere ispravnosti kompa novog stvarno me iziritirao pomalo...kao da 3 godine ga nisam koristio
vista je ispred xp-a...istina da će 7-ica bit bolja..al jbg još je nema
nabavi original vistu i nemaš brige
iskreno ja imam vistu ultimate sp1 (longhorn) KREKANU i radi ko podmazana (ustvari trenutno xp, al vratit ću se na nju)
 Ako ti je dosadan izgled XP imaš Fly A Kite OS X 3.5 ili vista transormation pack (9???) ako je izašla 9...
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Ako ti je dosadan izgled XP imaš Fly A Kite OS X 3.5 ili vista transormation pack (9???) ako je izašla 9...
 izašao je

16 godina
neaktivan

Evo kako izgleda Fly A Kite OS X 3 napomena ne može na SP3 ili vistu kažu da ce moc 3.5

Fly A Kite OS X Fly A Kite OS X
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam XP, a sad sam na Visti Ultimate 64 bit. I jedan i drugi OS su dobri kada ih se pravilno postavi. Koji je bolji to je smijesno pitanje. Naravno da je novo bolje jer donosi nove mogucnosti i nove stvari. I Win 7 ce biti bolji od obojice. I to je tako, nove stvari (ponekad i ne mora znaciti da su od samog pocetka bolje), nove mogucnosti (novi problemi). Belji se To je napredak kao i sve ostalo u zivotu (osim plaća Plač ). Sa svim treba strpljenja i to je to. Sjetite se XP na pocetku kakvi su sve bili problemi. Pa je izasao SP1, pa SP2, pa SP3 i sad je odlican OS. Tako je i sa Vistom. Cisti je bio malo musicav, sa SP1 je odlican, a uskoro izlazi i SP2 koji ce ga jos vise ojacati. Isto ce biti i sa Win 7 mada je vec i sad jako dobar OS... Nije ni OS svemocan. Treba paziti sta se stavlja gore i kako se postupa s njim. Ako XP ili Vistu natovaris sa raznoraznim glupo... niti jedan nece biti savrseni. Samo pamet u glavu i oba OS-a mogu biti odlicna...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 1:51 (Kezo).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kezo kaže...

Imao sam XP, a sad sam na Visti Ultimate 64 bit. I jedan i drugi OS su dobri kada ih se pravilno postavi. Koji je bolji to je smijesno pitanje. Naravno da je novo bolje jer donosi nove mogucnosti i nove stvari. I Win 7 ce biti bolji od obojice. I to je tako, nove stvari (ponekad i ne mora znaciti da su od samog pocetka bolje), nove mogucnosti (novi problemi). Belji se To je napredak kao i sve ostalo u zivotu (osim plaća Plač ). Sa svim treba strpljenja i to je to. Sjetite se XP na pocetku kakvi su sve bili problemi. Pa je izasao SP1, pa SP2, pa SP3 i sad je odlican OS. Tako je i sa Vistom. Cisti je bio malo musicav, sa SP1 je odlican, a uskoro izlazi i SP2 koji ce ga jos vise ojacati. Isto ce biti i sa Win 7 mada je vec i sad jako dobar OS... Nije ni OS svemocan. Treba paziti sta se stavlja gore i kako se postupa s njim. Ako XP ili Vistu natovaris sa raznoraznim glupo... niti jedan nece biti savrseni. Samo pamet u glavu i oba OS-a mogu biti odlicna...

Slažem se.Potpisujem.
Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
sk8 4 life kaže...

Tko te tjera da imaš winowse. Pređi na Linux, prestani se igrati i odrasti već jednom. Sama tema po sebi je glupa.
 bi ja ali ne koristim samo ja kod kuće racunalo...
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 20:23 (sk8 4 life).
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Kalea kaže...
sk8 4 life kaže...

Tko te tjera da imaš winowse. Pređi na Linux, prestani se igrati i odrasti već jednom. Sama tema po sebi je glupa.
 Lupi šakom po stolu i reci doma da si ti gazda i gotovo.Namigiva
16 godina
neaktivan
Kalea kaže...
sk8 4 life kaže...
Kalea kaže...
sk8 4 life kaže...

Lupi šakom po stolu i reci doma da si ti gazda i gotovo.Namigiva
 hahahahahaha ta ti je dobra Belji se...pa slušaj dalo bi se mami instalirat neke karte na Linux...ali bi mi fali Dreamweaver i photoshop i ostali programi bez kojih ne mogu radit ...Mršti se
16 godina
neaktivan

evo formatirao hdd i sada kada umetnem disk od viste i želim instalirati nemami harda na popisu. znali netko gdje je problem?

AMD Athlon 64 X2 4800+ 2.50 Ghz 2048 MB ATI Radeon 4850 Windows Vista Home Premium SP1

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice