Internet explorer 8

poruka: 7
|
čitano: 1.949
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows explorer 8

Na zadnjem bug-ovom dvd-u se nalazi i windows explorer 8, trebam to na kompu, makar koristim samo firefox, i pokusavam to instalirati, ali nece. Stalno me upozorava da su mi neki programi u radu i trazi da sve iskljucim. A meni nista nije dignuto, osim bug-ovog dvd-a, ima li kakve pomoci kako da instaliram taj program, tnx!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows explorer 8

Lijepo napiši ovdje na forumu koju ti grešku prikazuje pa će ti netko možda i moći pomoći.

We need a patch for human stupidity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows explorer 8
Nen kaže...

Na zadnjem bug-ovom dvd-u se nalazi i windows explorer 8, trebam to na kompu, makar koristim samo firefox, i pokusavam to instalirati, ali nece. Stalno me upozorava da su mi neki programi u radu i trazi da sve iskljucim. A meni nista nije dignuto, osim bug-ovog dvd-a, ima li kakve pomoci kako da instaliram taj program, tnx!

Mislis, Internet Explorer 8? I daj taj error message da vidimo u cem je problem.
17 godina
neaktivan
Internet explorer 8

Temu sam ti preimenovao. Stavi screenshot da vidimo koju gresku ti javlja.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
Internet explorer 8

Ma vjerovatno ima otvoreni internet explorer 7, pa ga želi zatvoriti jer instalira novi.

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet explorer 8

daj da vidimo kakvu ti grešku javlja

asi

0 0 hvala 0
17 godina
Internet explorer 8

Ja mislim da imaju dvije verzije za vistu i xp, i da ti nisi vjerovatno onu za vistu probao instalirat.

Najjbolje ti je da s interneta skineš ili još bolje da ti se sa windows update-a skine samo. Ako imaš vistu onda samo stavi SP2 jer je IE8 integriran u njega.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice