Na zadnjem bug-ovom dvd-u se nalazi i windows explorer 8, trebam to na kompu, makar koristim samo firefox, i pokusavam to instalirati, ali nece. Stalno me upozorava da su mi neki programi u radu i trazi da sve iskljucim. A meni nista nije dignuto, osim bug-ovog dvd-a, ima li kakve pomoci kako da instaliram taj program, tnx!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijepo napiši ovdje na forumu koju ti grešku prikazuje pa će ti netko možda i moći pomoći.
Na zadnjem bug-ovom dvd-u se nalazi i windows explorer 8, trebam to na kompu, makar koristim samo firefox, i pokusavam to instalirati, ali nece. Stalno me upozorava da su mi neki programi u radu i trazi da sve iskljucim. A meni nista nije dignuto, osim bug-ovog dvd-a, ima li kakve pomoci kako da instaliram taj program, tnx!
Temu sam ti preimenovao. Stavi screenshot da vidimo koju gresku ti javlja.
Ma vjerovatno ima otvoreni internet explorer 7, pa ga želi zatvoriti jer instalira novi.
daj da vidimo kakvu ti grešku javlja
Ja mislim da imaju dvije verzije za vistu i xp, i da ti nisi vjerovatno onu za vistu probao instalirat.
Najjbolje ti je da s interneta skineš ili još bolje da ti se sa windows update-a skine samo. Ako imaš vistu onda samo stavi SP2 jer je IE8 integriran u njega.