Instaliranje windowsa xp pod win7

poruka: 72
|
čitano: 11.421
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

jeli ovo moguće s obzirom na to da san čua da se prvo triba instalirat stariji os pa onda noviji...xp mi triba jer nemogu sve igre pokrenit na win7..neman pojma zašto

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel zna iko?????

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...pa xp instaliraš na drugu particiju, ali onda moraš ispraviti boot sector jer bez toga nećeš imati

pristup sedmici...upute imaš na internetu...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 21:46 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zapravo neću se ja s ovin zajebavat...tako kad san instalira win7 nisan moga uć u xp jer nisan napravia dual boot pa bi se sad moglo desit da više nemogu u win7 a to stvarno neželin

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...idealno bi bilo instalirati na C particiju XP, a nakon toga na D particiju Windows 7...instalacija sama odredi

boot sektor i oko toga nemaš nikakve brige...

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instaliranje windowsa xp pod win7
dr. zlo kaže...

zapravo neću se ja s ovin zajebavat...tako kad san instalira win7 nisan moga uć u xp jer nisan napravia dual boot pa bi se sad moglo desit da više nemogu u win7 a to stvarno neželin

Jednostavno ti je samo ako znaš napraviš dvije particije na jednu instaliraš xp a na drugu xp i mislim da će te na početku pitati da odabereš koji ćeš osSmijeh

RIDER
15 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...idealno bi bilo instalirati na C particiju XP, a nakon toga na D particiju Windows 7...instalacija sama odredi

boot sektor i oko toga nemaš nikakve brige...

ja san točno tako bia napravia ali nisan moga uć u xp!!

16 godina
neaktivan

...ma mora da si negdje zabrljal...nakon takve instalacije uvjek ti se prilikom paljenja komp. ponudi

earlier version of windows (XP) ili novi (W7)...na tebi je samo da odabereš...Cool

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako neće se pokazat staviš instal. disk od xp-a i odeš na repair i to bi trebalo riješit problem, ili riješi u bootmanageru.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro sad ću onda instalirat xp a ne buden li moga uć u win7 tu ću vas sve zadavit :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kad već imaš Win 7 šta ne bi instalira XP Mode ako ti ga hardver podržava, više informacija pogledaj Ovdje !

Život me naučio da nikad ne prekidam ženu dok šuti!
15 godina
neaktivan
Groza kaže...

Pa kad već imaš Win 7 šta ne bi instalira XP Mode ako ti ga hardver podržava, više informacija pogledaj Ovdje !

win xp mod nije za igranje i prespor je

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 13:37 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan

kad san ja prvi put insntalira winodowse to su bili xp....pa onda kad san sve to dovršia uključujući i programe napravia san image i spržija na dvd...pa mogu li priko toga vratit winodwse i kako...mislin na novu particiju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bla bla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

...what's wrong...

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...what's wrong...

kad san ja prvi put insntalira winodowse to su bili xp....pa onda kad san sve to dovršia uključujući i programe napravia san image i spržija na dvd...pa mogu li priko toga vratit winodwse i kako...mislin na novu particiju..

15 godina
neaktivan

instlira san actronis true image i kako da vratin to sve priko tog programa???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo ja lipo instalira xp na posebno particiju i dogodilo se ono sta san van reka da ce se dogodit...vise nemogu uc u win7, a kad iden napravit dual boot s EasyBCD 1.7.2 dodje mi ovaj error....i kao sta vidite neman hrvatskih slova na tipkovnici i kako daq to popravin...a EasyBCD san instalira i nemogu uopce uc u njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ocito mi triba neki drugi program za napravit dual boot....neznan koji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dajte ljudi pomazite moran uc u win7

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa jel moguce da niko ne zna ili niko ne zeli rec

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ne mozes uc u win 7 stavi dvd od win 7 restartaj komp (neka ti se boota s dvd-a) onda ces dobit opciju "repair" ili slicno

15 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Ako ne mozes uc u win 7 stavi dvd od win 7 restartaj komp (neka ti se boota s dvd-a) onda ces dobit opciju "repair" ili slicno

e pa da nemogu vise uc u xp...joooooooooooooj

15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
djigibao kaže...

ocu onda tribat ponovo instalirat programe na win7 ili....

17 godina

Zar ti ne misliš na XP mode pod win 7.

Šta će ti Samostalna instalacija XP-a, to je zastario os.

Ako ti išta ne radi pod sedmicom a mali je popis tih aplikacija instaliraš ih pod XP modom unutar win 7 i sve ti radi kao na samostalnoj instalaciji XP-a

0 0 hvala 0
17 godina

Skini si EasyBCD i onda upisi u google "

How to dual boot Vista and XP (with Vista installed first) -- the step-by-step guide with screenshots"...

trebalo bi te bacit na dobru stranicu

17 godina

Na ovoj stranici pod "how to" http://apcmag.com

16 godina
dr. zlo kaže...
e pa da nemogu vise uc u xp...joooooooooooooj

Očito da ni na jednom od tih sustava nemaš ništa bitno pa ti preporučam da sve formatiraš i instaliraš samo Win 7...Nakon toga, ako ti nešto neće radit (a toga je JAKO malo) koristi taj XP mod.

Vidio sam da mnogo ljudi ne može pokrenut npr. GTA IV na Win 7...meni radi normalno a vjerovatno bi i sa xp modom.

Nema potrebe da tu cviliš "a pomagajte, a ovo a ono" (bez uvrede jasno hehe) kad je to jednostavno riješenje...prošlo je vrijeme kad bi došo i reko da za*ebeš novi Windows i vratiš se na Xp...to je os star 8 godina i nema smisla ga više koristit.

http://www.youtube.com/user/zgd2006
15 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Zar ti ne misliš na XP mode pod win 7.

Šta će ti Samostalna instalacija XP-a, to je zastario os.

Ako ti išta ne radi pod sedmicom a mali je popis tih aplikacija instaliraš ih pod XP modom unutar win 7 i sve ti radi kao na samostalnoj instalaciji XP-a

nemogu dosta novih igara upalit na win7 a xp mode nije za igranje i spor je

16 godina
dr. zlo kaže...

nemogu dosta novih igara upalit na win7 a xp mode nije za igranje i spor je

Te igrice o kojima ti pričaš da su novu sigurno to nisu jer Win 7 sve nove igrice pokreće bez greške...meni pokreće i one stare godinu-2.

Zaprevo, do sad nije bilo igrice koju nisam mogao pokrenut bila ona stara ili nova

http://www.youtube.com/user/zgd2006
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice