Gašenje kompjutera

poruka: 6
|
čitano: 1.500
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gašenje kompjutera

prije svega pozdrav  svima,imam jedan problem koji me strašno živcira kad idem ugasit kompjuter on se restartira i onda nakon toga ga mogu ugasit normalno ,to sve predugo traje a isto nije normalno ja se nadam da če mi netko pomoči

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gašenje kompjutera

prije svega mislim da nisi u dobar podforum svrstao temu....

meni se to prije znalo desavati......

sa starom maticnom plocom...zbog toga sto mi je comp jednostavno radio po 20h  na dan...;)

kada mi je maticna riknula kupio sam novu(vidi moj pc)...i sada mi je sve u redu....

predpostavljam da ti je problem u maticnoj.....ali probaj nanovo instalirati sve moguce drivere(MBO,GPU)

Ivan"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gašenje kompjutera

Može ti bit i do napajanja, meni je tako počelo tako da se nakraju uopće nije gasia...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gašenje kompjutera
Makić kaže...

Može ti bit i do napajanja, meni je tako počelo tako da se nakraju uopće nije gasia...

ma kako mu se comp moze pri gasenju restartirati zbog napajanja....aj mi obijasni..??
Ivan"
16 godina
neaktivan
Gašenje kompjutera

To se i meni dogadalo takoder. Ali nisam siguran kako sam to rijesio. Mislim da sam rijesio ciscenjem temeljitim ili slicnim stvarima. Ali ovdje mozes naci odgovor tj pomoc.

Izvoli.              http://www.windowsnetworking.com/articles_tutorials/Troubleshooting-Windows-Shutdown.html

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gašenje kompjutera

Updataj bios?

www.diabolic-servers.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka