Error 1158 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 5.188
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem tijekom brisanja igre!

Kao što sam naveo, tijekom brisanja igre( call of duty 4 na windows xp ) mi se pojavi error 1158, nikakav description ili tako pa nemam pojma u čemu je riječ, a kada igram igricu užasno šteka.

http://img35.imageshack.us/img35/2467/errorxrl.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2009 17:33 (nixxey).

0 0 hvala 0
16 godina
Error 1158
Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 1158

da znam za taj program... samo što kada skinem taj program, skreniram, i kliknem na Fix problem ono kaže da moram imat nekakvu full verziju toga šta koštaaMršti se... ja sam skinuo sa torrent stranice to i "riješio problem" ali mi se još uvijek to pojavljuje kada idem zbrisati igricu.... pa sam zato i zatražio vašu pomoć. Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 1158

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 1158

ne pomaže, tijekom brisanja pomoću tog programa još se uvijek javlja taj "1158"...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 1158

Radi se o tome da Installshield (instalacijski program) ne može učitati tekst iz setup.ini datoteke.

This error occurs when the initialization (.INI) files associated with the InstallShield setup are corrupted. This error can occur in any of the following situations:

• The setup.ini or language-specific .ini file (such as 0x0409.ini) were modified incorrectly by the author.
  • Any %s entries have been removed from language-specific .ini files or setup.ini files (i.e., 0x0409.ini) located in the DISK1 folder of the build.
  • The InstallShield installation is corrupt.

Probaj pokrenuti instalaciju sa instalacijskog diska - trebao bi pokazati dijalog za deinstalaciju.

P.S. Da nisi možda obrisao mapu u kojoj je COD ili instalacijske datoteke (obično negdje na C disku), a sada pokušavaš deinstalirati igru kroz Add Remove Programs?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2009 10:28 (hrx).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Error 1158

hvala puno, nadam se da će to pomoći, nego zbrisao sam taj torrent preko kojeg sam installirao pa moram opet skinut to... stvar je u tome da sam prije par dana normalno igrao cod4 i najedanput je počeo užasno stekati i nisam više mogao igrati pa sam ga odlučio izbrisati i eto errora...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice