Dual Boot xp i windows 7

poruka: 74
|
čitano: 58.599
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dual Boot linux i windows 7

pozz.da vas pitam htio bih isprobat linux posto jos nisam imao prilike,ali bih ostavio i win7 64.znaci dual boot.koje su prednosti ,mane linuxu i cemu zapravo linux sluzi

beba

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dual Boot xp i windows 7
Imam već duže vrijeme xp i htio sam neki dan napravit dual boot al valjda mi error code 5? Jel bi pomoglo da izbrišem xp i da onda instaliram w7?
Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dual Boot xp i windows 7,problem oko instalacije

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 18:02 (BlackPanther).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dual Boot xp i windows 7
pozz
ja imam windows 7 na kompu, imam dvije particije, i zelio bih instalirati i windows xp na 7, tako da bude kao dual boot.. al kad pokrenem instal nikako mi ne zeli instalirati.. sto da napravim?
~BATMAN~
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Dual Boot xp i windows 7
icoian5 kaže...
pozz
ja imam windows 7 na kompu, imam dvije particije, i zelio bih instalirati i windows xp na 7, tako da bude kao dual boot.. al kad pokrenem instal nikako mi ne zeli instalirati.. sto da napravim?

Jel DVD / CD bootabilan?

Na razne nacine bi moglo da se laze i Nvidia isto tako upali PhysX i Radeon se zbuni totalno. - Vlada011
13 godina
neaktivan

Ajde da ne otvaram temu.
Moze li mi tko reci kako Da napravim jos jednu particiju,ali da ne brisem windowse..
Na tu 2 bi instaliro windows 7,a sada imam windows xp..tj.Zelim dual boot.

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
moderator

sa EASEUS Partition Master-om

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
icoian5 kaže...
pozz

prvo bi trebao instalirat stariji os pa noviji u ovom slučaju prvo xp pa sedmicu, al mislim da ima rjesenje i za to googlaj malo..

13 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Ajde da ne otvaram temu.
Moze li mi tko reci kako Da napravim jos jednu particiju,ali da ne brisem windowse..
Na tu 2 bi instaliro windows 7,a sada imam windows xp..tj.Zelim dual boot.

desni klik na computer,pa klikni na manage kad ti otvori odi na disk management, sad odi npr. na particiju c: desni klik i shrink volume tu odvoji koliko želiš za novu particiju.. kad završiš s tim onda desni klik na taj free space i kreiraj novu particiju , to bi trebalo bit to..

13 godina
neaktivan
_psychoo_ kaže...
icoian5 kaže...
pozz

prvo bi trebao instalirat stariji os pa noviji u ovom slučaju prvo xp pa sedmicu, al mislim da ima rjesenje i za to googlaj malo..

Ja necu da brisem stari windows!

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...
_psychoo_ kaže...
icoian5 kaže...
pozz

ok care nisam ni rekao da ga brišeš samo kažem kako bi bilo najbolje, i na taj način ne bih imao nikakvih problema.. ovako da i uspiješ instalirati xp bi izbrisao boot od sedmice pa bi i to morao rješavati ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.3.2012 21:03 (_psychoo_).
13 godina
neaktivan
_psychoo_ kaže...
IMVK kaže...
_psychoo_ kaže...
icoian5 kaže...
pozz

ok care nisam ni reko da ga brišeš samo kažem kako bi bilo najbolje, i na taj način ne bih imao nikakvih problema.. ovako da i uspiješ instalirati xp bi izbrisao boot od sedmice pa bi i to morao rješavati ..

Pa ustvari to cu i uraditi,Prvo xp pa napravim 2 particije,a na drugu 7 ;D

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
icoian5 kaže...
pozz

Jel DVD / CD bootabilan?

napravicu ga.. samo me zanima kako da instaliram xp bez rusenja sedmice jer mi je prijeko potrebno da NE rusim sedmicu..

~BATMAN~
11 godina
neaktivan
Dual Boot xp i windows 7

Pozz svima eo da osvjezimo temu, imam pitanja 2, mada mislim da imam odg. po vasim koment. znaci da li mi se racunar vise opterecuje ako imam 2 OS na njemu na C imam xp a na D sedmicu home edition...drugo pitanje je , bi li mi bolje bilo da sam instal windos 7 ultimate od home editiona(bi li mi komp bio brzi) ili nema velike razlike... eto to su moja pitanja, hvala unaprijed na odg. :D

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice