Daemon tools

poruka: 9
|
čitano: 4.877
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Daemon tools
pitanje

instalirao sam daemon tools lite na vistu home premium 32bit ali mi pise(slika).

sada neznam kako da namjestim... mozda je problem u tome sto na jednom hardu imam ultimate 64bit a na drugom home premium 32bit ?

Intel core duo e6550 2.33ghz MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN 4Gb ram HDD Seagate 500 GB 16MB HDD Seagate 80GB gigabyte GF 8600gt 256mb ddr2 napajanje 400w
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 22:41 (Dodge_167).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Daemon tools
prihvaćeno rješenje

Idi u start meniju do Daemon tools-a i desni klik na ikonu i izaberi run as administrator

dalje znas

16 godina
neaktivan
autorov komentar
Gambino kaže...

Idi u start meniju do Daemon tools-a i desni klik na ikonu i izaberi run as administrator

dalje znas

hvala...
Intel core duo e6550 2.33ghz MB Gigabyte P35-DS3, s775, iP35, DDR II, SATA II, GLAN 4Gb ram HDD Seagate 500 GB 16MB HDD Seagate 80GB gigabyte GF 8600gt 256mb ddr2 napajanje 400w
17 godina
neaktivan
Daemon tools

Da ne otvaram novu temu, može te li mi preporučit adekvatnu zamjenu za Daemon tools za Ubuntu?

Probao sam razne programe, ali ni jedan od njih nema Securom emulaciju. Ona mi treba jer hoću instalirati

Oblivion koji navodno savršeno radi, ali kada mountam image njegovog DVD-a, javi mi Securom error što mi

se nije dešavalo sa Daemonom.

Jaunty user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Daemon tools

sry, sto upadam u temu----tek sam instalirao 64bitnu vistu i nezznam koji deamon da stavim

molim nekoga da mi posta direct link za DEAMON TOOLS za 64bitnu Vistu. Hvala

nema

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Daemon tools

da li je listi za windows xp i 64bit Vistu?

nema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daemon tools

Evo, radi na svim verzijama windowsa

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daemon tools

cao, treba da instaliram deamon tols za sims 2 i, pa ako neko zna konkretnu adresu sto pre da mi javi ako moze jer mi stvarno treba....

hvala u napred...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
anchy94 kaže...

cao, treba da instaliram deamon tols za sims 2 i, pa ako neko zna konkretnu adresu sto pre da mi javi ako moze jer mi stvarno treba....

hvala u napred...

Klik

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice