Blokira windows 7

poruka: 15
|
čitano: 9.037
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Blokira windows 7

INSTALIRAO SAM WINDOWS 7 I NASAO JE DRIVERE ZA SVE SVE JE NA POCETKU RADILO KAKO TREBA ALI NAKON NEKOG VREMENA ZABLOKIRAO MI JE TOTALNO DA NISAM MOGAO RASPOLAGATI NI SACIM NI MIS NI TASTATURA NISU BILI U FUNKCIJI PA SAM GA MORAO RISTARTATI NA CENTRALNOJ MISLIO SAM DA SE TO DESILO SAMO TAD I NAKON STO SAM POKRENUO PONOVO WINDOWS 7 OPET NAKON NEKOG VREMENA JE BLOKIRAO S ISTIM NACINOM KAO I PRIJE PA AKO NEKO ZNA RJESENJE NEKA OBJAVI BIO BI JAKO ZAHVALAN

0 2 hvala 0
17 godina
Blokira windows 7

Kao prvo za navedeni problem bi trebao detaljno napisati od kojih komponenti ti se sastoji tvoj Picek, da možemo dalje razmišljati o uzrocima tvog problema !!

MBO Asus P5Q-Pro (P45) I Proc. Intel C2D E8600 (2x3,33GHz) I RAM OCZ PC8500 (1066MHz) 2x1GB SLI Ready I VGA Nvidia Zotac GTX 260 AMP2 I HDD WD Green 1T I DVD R/W 18x Samsung I PSU Chieftec 55
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Blokira windows 7

DA to nije kakva ilegala (piratski) Win7? Ili si stavio RTM verziju sa microsoft.com?

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan

kofiguracija je sljedeca maticna gigabyte p31-ds3l intel socket 775

procesor intel core 2 duo e6750 (2,66mhz)
memorija 4gb
graficka vga nvidia geforce 8600gt xpert vision 1gb memorije
ali to mi se desavca najcesce kad odem na internet  i koristim bezicni internet s lan karticom
16 godina
neaktivan
Blokira windows 7

e ovako ova blokada mi se desava kad sam samo spojen na internet i to se dese bez ikakvi upozorenja jednostavno sve se zaledi tako da moram ristartati racunar na centralnoj a dok nisam na internetu sve radi sasvim normalno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji antivirusni softwer koristiš i da li je ažuriran?

(možda ti se neki od gamadi naselio u komp i neće van)

Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 11:58 (Zura).
16 godina
neaktivan
Zura kaže...

koji antivirusni softwer koristiš i da li je ažuriran?

(možda ti se neki od gamadi naselio u komp i neće van)

koristio sam eset nod32 i skenirao sam pc ali nista nije pronasao

15 godina
neaktivan
Blokira windows 7

na sacekaj jos malo sa sp-kom ja isto imam odlican komp(dole vidi)isto mi tako koči,nekad se uspori ma katastrofa

asus maximus formula,4gb corsair xms2,xfx 4890+scythe musashi(clocano8 85mhz,1000mhz)..q6600 3.3ghz +therm 120 ultra,wd caviar black 750gb,2dvd-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ljuta_357_guja kaže...

na sacekaj jos malo sa sp-kom ja isto imam odlican komp(dole vidi)isto mi tako koči,nekad se uspori ma katastrofa

to je sve ok ali ja kad nisam na netu sve radi super samo ako sam se konektovo nakon nekoliko minuta sve blokira i neide uopste ne reaguje nista

16 godina
protjeran

probaj skinuti ove programe

tune up utilities 2009

ccleaner

skeniraj i očisti

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Blokira windows 7

Mora da je neki virus ili nešto slično, probaj updejtat AV, ako i onda bloka, vrlo vjerojatno je do neke gamadi.

BOG I HRVATI
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ako imaš RTM verzij ona ti traje 30 dana do tada bi je trebao aktivirati pošto je  napravljena sam za microsoft partnere radi testiranja nemožeš ju aktivirat.

Ali zato postoje softer s koji je možeš aktivirat i dalje normalo korisiti.

16 godina
neaktivan
Blokira windows 7

Vjerojatno loš drajver za mrežnu karticu. Probaj naći bolji, stariji ili noviji.

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ne blokira ako to bude to Teerex kaže...

Vjerojatno loš drajver za mrežnu karticu. Probaj naći bolji, stariji ili noviji.

e ovako instalirao sam druge drivere za lan i sad ide super nista ne blokkira ako to bude to zaista hvala

15 godina
neaktivan

Imam isti slučaj, nedavno sam instalirao win 7 64 bit-a i također mi nakon par minuta sve zamrzne.... Jesu li driveri u pitanju za modem???

Dino Varošanec
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:49 (djdino0402).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice