INSTALIRAO SAM WINDOWS 7 I NASAO JE DRIVERE ZA SVE SVE JE NA POCETKU RADILO KAKO TREBA ALI NAKON NEKOG VREMENA ZABLOKIRAO MI JE TOTALNO DA NISAM MOGAO RASPOLAGATI NI SACIM NI MIS NI TASTATURA NISU BILI U FUNKCIJI PA SAM GA MORAO RISTARTATI NA CENTRALNOJ MISLIO SAM DA SE TO DESILO SAMO TAD I NAKON STO SAM POKRENUO PONOVO WINDOWS 7 OPET NAKON NEKOG VREMENA JE BLOKIRAO S ISTIM NACINOM KAO I PRIJE PA AKO NEKO ZNA RJESENJE NEKA OBJAVI BIO BI JAKO ZAHVALAN
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo za navedeni problem bi trebao detaljno napisati od kojih komponenti ti se sastoji tvoj Picek, da možemo dalje razmišljati o uzrocima tvog problema !!
DA to nije kakva ilegala (piratski) Win7? Ili si stavio RTM verziju sa microsoft.com?
kofiguracija je sljedeca maticna gigabyte p31-ds3l intel socket 775
e ovako ova blokada mi se desava kad sam samo spojen na internet i to se dese bez ikakvi upozorenja jednostavno sve se zaledi tako da moram ristartati racunar na centralnoj a dok nisam na internetu sve radi sasvim normalno
koji antivirusni softwer koristiš i da li je ažuriran?
(možda ti se neki od gamadi naselio u komp i neće van)
koji antivirusni softwer koristiš i da li je ažuriran?
(možda ti se neki od gamadi naselio u komp i neće van)
koristio sam eset nod32 i skenirao sam pc ali nista nije pronasao
na sacekaj jos malo sa sp-kom ja isto imam odlican komp(dole vidi)isto mi tako koči,nekad se uspori ma katastrofa
na sacekaj jos malo sa sp-kom ja isto imam odlican komp(dole vidi)isto mi tako koči,nekad se uspori ma katastrofa
to je sve ok ali ja kad nisam na netu sve radi super samo ako sam se konektovo nakon nekoliko minuta sve blokira i neide uopste ne reaguje nista
probaj skinuti ove programe
tune up utilities 2009
ccleaner
skeniraj i očisti
Mora da je neki virus ili nešto slično, probaj updejtat AV, ako i onda bloka, vrlo vjerojatno je do neke gamadi.
Ako imaš RTM verzij ona ti traje 30 dana do tada bi je trebao aktivirati pošto je napravljena sam za microsoft partnere radi testiranja nemožeš ju aktivirat.
Ali zato postoje softer s koji je možeš aktivirat i dalje normalo korisiti.
Vjerojatno loš drajver za mrežnu karticu. Probaj naći bolji, stariji ili noviji.
Vjerojatno loš drajver za mrežnu karticu. Probaj naći bolji, stariji ili noviji.
e ovako instalirao sam druge drivere za lan i sad ide super nista ne blokkira ako to bude to zaista hvala
Imam isti slučaj, nedavno sam instalirao win 7 64 bit-a i također mi nakon par minuta sve zamrzne.... Jesu li driveri u pitanju za modem???