32 bit VS. 64 bit

poruka: 255
|
čitano: 182.470
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
32 bit VS. 64 bit

Evo, ovo je jedan banalni primjer, famozne riječi "čuo sam"!!!

Tako 95% ljudi šta pljuje po VISTI, nisu je ni isprobali, ali su "čuli" da je to smeće!!! Još po mogućnosti su "čuli" o smeću zvanom VISTA prije nego je dobila ijedan pravi update, a da ne govorim SP1, prije čega je i XP bio smeće!

Tako je puno ljudi "čulo" da sa 64 bitno VISTOM ne rade programi, igre, bla, bla,.... Takvi ljudi su po forumu sole pamet normalnim ljudima, jer su oni "čuli" da je to i to smeće, a da nisu "probali"

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
RE: 32 bit VS. 64 bit
thE_boZz kaže...

ja sam cuo da mi nece delat facebook na 64 bitnom tak da ga necu koristit....

Ma oče delat to ti neko laže.
AMD Athlon x2 6000+ Asus M2N68 XV GeForce 9600GT 1gb sonic 4gb DDR2(800mhz) Kingmax WD 500gb
17 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

Čovjek na ovom forumu stvarno svakakvih nebuloza čuje...

koristim 64-bitne windowse već preko dvije godine i nikakvih problema nemam. Imam 64 Windowse XP 64-bitne bitne AV i FW programe (Avast i Comodo), korsitim hrpu ostalog softvera, koji savršeno funkcioniraju (Vmware, Office 2007, openoffice, gimp, daemon tools, VNS, radmin, hamachi, google earth... you name it... igrica, svih, od BF 1942, do COD4, Fallout 3 i tak...)

Također koristim 64-bitne Linuxe (Lenny - sretan sam s njima ko malo dijete kak su dobri)

Apsolutno vam 64-bitni OS rade čuda s hardverom kojeg imate na raspolaganju (a 64-bitnog su karaktera, kao procesor - svi su 64-bitni u zadnje vrijeme, RAM-a isto, grafike, da ne pričam)

Onaj ko ode na 64 bita i vrati se na 32 jer mu ovo i ono nije radilo je n00b!

Ajd, nacvrcano b00k!

I naučite nešto o računalima prije no što počnete kenjat...

El Bahati

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
0v3r10rd kaže...

Čovjek na ovom forumu stvarno svakakvih nebuloza čuje...

koristim 64-bitne windowse već preko dvije godine i nikakvih problema nemam. Imam 64 Windowse XP 64-bitne bitne AV i FW programe (Avast i Comodo), korsitim hrpu ostalog softvera, koji savršeno funkcioniraju (Vmware, Office 2007, openoffice, gimp, daemon tools, VNS, radmin, hamachi, google earth... you name it... igrica, svih, od BF 1942, do COD4, Fallout 3 i tak...)

Također koristim 64-bitne Linuxe (Lenny - sretan sam s njima ko malo dijete kak su dobri)

Apsolutno vam 64-bitni OS rade čuda s hardverom kojeg imate na raspolaganju (a 64-bitnog su karaktera, kao procesor - svi su 64-bitni u zadnje vrijeme, RAM-a isto, grafike, da ne pričam)

Onaj ko ode na 64 bita i vrati se na 32 jer mu ovo i ono nije radilo je n00b!

Ajd, nacvrcano b00k!

I naučite nešto o računalima prije no što počnete kenjat...

El Bahati

sorry ali zvucis kao najveci noob ovdje
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
jurluk kaže...
Luka kaže...
BTW svi buduci sustavi (ukljucujuci WIN7) ce biti samo 64 bitni... ...
 jeli to potvrđeno ili se samo šuška o tome?
 Bit če ih i 32 i 64 bitni
 ovisi koliko u buducnost ides... a vjerujem da 2020 nece biti vise 32bit, bit ce isto kao i sa prelaskom sa 16 na 32 bit, neko vrijeme su oba dostupna a onda se prelazi samo na veci.
Battlefield 2 Master Sergeant
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Tako 95% ljudi šta pljuje po VISTI, nisu je ni isprobali, ali su "čuli" da je to smeće!!! Još po mogućnosti su "čuli" o smeću zvanom VISTA prije nego je dobila ijedan pravi update, a da ne govorim SP1, prije čega je i XP bio smeće!

Tako je puno ljudi "čulo" da sa 64 bitno VISTOM ne rade programi, igre, bla, bla,.... Takvi ljudi su po forumu sole pamet normalnim ljudima, jer su oni "čuli" da je to i to smeće, a da nisu "probali"

bas to, potpisujem
Battlefield 2 Master Sergeant
17 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

M_dipl, gle...

Ovo nije bilo upućeno tebi osobno. si čitao što postove ljudi na ovu temu?!

Stila, "čujem da mi facebook neće radit na 64-bitnom OS-u..."

Usporavanja programa?! Ma daj...

Usput, mogu ti bit otac, pa ne drobi, n00b zato što sam ispravno napisao n00b?! Što msn, potpis, gluposti. Ajd više dosta...

Uostalom, post je napisan pod utjecajem alkohola, što sam iskreno i naveo, što se odmah jugernauti bune, brate...

njubovi ste svi od reda...

pa se ti uvrijedi kolko hoćeš

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Escudo kaže...
doktor1 kaže...

bas to, potpisujem
 isto tako potpisujem 
mislim da je vista dobila loš publicitet ponajprije zbog ovakvih foruma kao sto je bug online 
Ivan
17 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

Pod utjecajem alkohola ili ne, ne postoji niti jedan stvarni razlog da programi rade vidljivo sporije na 64-bitnim Windowsima; dapače, igre koje sam ja probao rade ili brže ili jednako brzo.

Je, na slici mi je cura. :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Pod utjecajem alkohola ili ne, ne postoji niti jedan stvarni razlog da programi rade vidljivo sporije na 64-bitnim Windowsima; dapače, igre koje sam ja probao rade ili brže ili jednako brzo.

potpisujem. cak i sa jednojezgrenim intel celeron 2.26ghz 64bit vista radi doista brzo.
Nesto lijepo? ma da... Ali grize.. Grrr
16 godina

32 bit programi se na 64 bit os vuku ka pribijeni pas.

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
dery kaže...

da ali opet vecina prog se radi za 32 bitne os
Ivan
17 godina
neaktivan
ivan_1995 kaže...
dery kaže...

da ali opet vecina prog se radi za 32 bitne os
 32 bitni program radi na 64 bit jednakom brzinom... to ti nije problem! Najveci problem ce biti svim nostalgicarima kada bude bilo normalno imat 4 ili vise gb RAM-a pa da vidim tko ce ostati na 32 bit! Brzo ce to doci, u biti- VEC dolazi!! :D
16 godina

U Rvackoj ne još dugo,jer se u nas hardver prodaje ka pijesak u pustinji.

17 godina
neaktivan
dery kaže...

U Rvackoj ne još dugo,jer se u nas hardver prodaje ka pijesak u pustinji.

Zasto? 4 gb DDR2 800 RAMA ti je 360 kuna!!! A svi imaju quad core, HD 4870... Ram ti je najjeftinija komponenta...
16 godina

Nemoj tako luka,ovdi je i kruh skupa komponenta,a ti o quadu i 4870.Ko to more kupit.

17 godina
neaktivan
dery kaže...

Nemoj tako luka,ovdi je i kruh skupa komponenta,a ti o quadu i 4870.Ko to more kupit.

Ja na mogu! Tj. mogu da mi treba ali sa trenutnim komponentama vrtim sve, a ne tezim igrati sve na MAX postavkama!

Pogledaj sto se po forumu prica, tko sto kupuje, koliko ljudi daju love za komponente pa ces vidjeti da 4 gb rama predstavljaju najmanji teret na dzep...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.3.2009 21:27 (Luka).
16 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

cujte momci ipak se 64 bit moze nadogradit do koliko gibabajta rama ploca dopusta ali 32 bit je bolji za igre tako da 64 bit prepustimo profesionalcima

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
IBM ROADRUNER kaže...

cujte momci ipak se 64 bit moze nadogradit do koliko gibabajta rama ploca dopusta ali 32 bit je bolji za igre tako da 64 bit prepustimo profesionalcima

Nije istina da je bolji, 64 bita danas podrzava sve, tema je zastarjela, svi su vec presli na 64 bit-a... LOCK bi dobro dosao!

15 godina

Uopće nije bolji za igre, sve igre rade bolje na 64 bit, pogotovo one koje zahtijevaju više rama, a to što crack za pojedine igre ne radi na 64 bita to je druga priča

16 godina
abt kaže...

Uopće nije bolji za igre, sve igre rade bolje na 64 bit, pogotovo one koje zahtijevaju više rama, a to što crack za pojedine igre ne radi na 64 bita to je druga priča

to za crack, ja dosad se samo susreo sa crysis, i opet lako nasao :D

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 20:11 (markoal).
15 godina

meni ne radi crack za novi nfs na vista 64 bit i ne mogu da nađem odgovarajući

16 godina
abt kaže...

a vidi meni radi Shift sa obicnim, koji sam dobio

I don't care...
16 godina
abt kaže...

Nije ti palo na pamet da je kod tebe poteškoća ipak do cracka ?!?!

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
17 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

Patch guard na 64 bitnim winsima = debeli → minus

molim ne odgovarati ili citirati me glupim odgovorima i debilizmima, hvala na razumjevanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 0:30 ((s)izgoreo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
32 bit VS. 64 bit

Ja sam se iznenadio kako je razlika u brzini dosta očita između 32bit Windowsa i 32bit WinRara i 64bit verzije OS-a i programa. Ovaj 64bit leti i mislim da se danas više ne isplati razmišljati o 32bit jer to postaje prošlost.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
32 bit VS. 64 bit

Dali itko zna verziju MSN messengera koja radi na 64 bitnim xp windowsima?

Nix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
32 bit VS. 64 bit

Adobe Flash Player 64 bit-a? Ima li tko prijatelja u Adobe-u da mi da informaciju kad će biti riješena ova sramota????Viče

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ethaer kaže...

Dali itko zna verziju MSN messengera koja radi na 64 bitnim xp windowsima?

Windows live messenger radi bez problema.

MSN messenger je dead odavno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 0:16 (Hyperion).
16 godina
protjeran
32 bit VS. 64 bit

ja sam se preporodio otkad sam na visti  x64 sve šljaka sve radi brzo iako sam mislio

da neče pun kuvac toga raditi ali sam se iznenadio tako da više se ne vračam na

x32 os nikad nemojte da sad ispada da ja teram vistu i da je najbolja ali bio sam i na windows 7

i vratio se nazad sve i tamo šljaka ali meni se ona ne sviđa @ebiga

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice