lol ovaj JA0022 očito nema pojma ništa i ne igra erepublik hahahaha
Inaće ja sam vam dao par korisnih linkova gdje ima dosta toolsa odličnih pa vidite nećete požalit
Inaće ja sam vam dao par korisnih linkova gdje ima dosta toolsa odličnih pa vidite nećete požalit
loooool da nemam pojma nista....znam ja za te mape....i koristim ih jer manje stekaju od onih na erepu.....a i bolje su....
al sta ti sebi umisljas....toliko o onome koji misli prodati acc za 150€ sigurno ti se otimaju za njega xD
de daj link od svoga profila
sam ugl...necu se svadjati ja sam samo rekao da nije uredu govoriti da je sranje nesta sto drugi napravi.....svaka inicijativa je dobra
ak je ovo sta vidim na slikama to....mislim iskreno da bi nekak trebao napraviti a da ne bude bas direktno s erepublik.com....znacin ne ta mapa....jer je ona sama po sebi bugovite (jako zapinje).....nisam probao tu tvoju aplikaciju pa neznam jer je i u njoj tako....odi na chat erepublik.hr i reci im da testirau i kazeu prijedloge xD
loooool da nemam pojma nista....znam ja za te mape....i koristim ih jer manje stekaju od onih na erepu.....a i bolje su....
al sta ti sebi umisljas....toliko o onome koji misli prodati acc za 150€ sigurno ti se otimaju za njega xD
de daj link od svoga profila
sam ugl...necu se svadjati ja sam samo rekao da nije uredu govoriti da je sranje nesta sto drugi napravi.....svaka inicijativa je dobra
ak je ovo sta vidim na slikama to....mislim iskreno da bi nekak trebao napraviti a da ne bude bas direktno s erepublik.com....znacin ne ta mapa....jer je ona sama po sebi bugovite (jako zapinje).....nisam probao tu tvoju aplikaciju pa neznam jer je i u njoj tako....odi na chat erepublik.hr i reci im da testirau i kazeu prijedloge xD
ja slušaj ove slike su sa mape u erepubliku i da si ikad pogledao znao bi ni ja se ne želim svađat s nikim i ja isto podržajem sve pokušaje ali ako već nešto postoji šta je odlično zašto radit novo kad ima još dosta stvari koje niko nije napravio a dobro bi došle
ja uvijek gledam na eGobba, super je, nema šanse da gledam na Erep mapi, bloka mi komp i sve u*ere
ja uvijek gledam na eGobba, super je, nema šanse da gledam na Erep mapi, bloka mi komp i sve u*ere
točno!
može li mi kogod posudit 60 lipa neman za kruv, potrošio za pištolj
nick: IRebic
može li mi kogod posudit 60 lipa neman za kruv, potrošio za pištolj
nick: IRebic
evo dobil si za kruv
Hello, pao mi je well ispod 40 (37), pa ako ima koja dobra dušica da me malo gifta. Nick je dankobananko, thanx!
Prodajem acc. za mobitel Nokia 3020 uz moju doplatu!!!!
Hitno
prodajem svoj accc povoljno cijena po dogovoru
moze i u zamjenu neka kuca u istri...ili mac pro s monitorom nekim
Neću reć nick nek mi se javi netko tko hoće dat pare i dogovorit će mo se :)
Prodajem acc. za mobitel Nokia 3020 uz moju doplatu!!!!
Hitno
Ovo vama djeluje kao ozbiljan post?
domaći fail. ode nam sve osvojeno, vratili smo se na staro. misija propala. sad smo obična država bez tražene high regije rhone alps(il koja je već).
poljska je dosta jaka zemlja. španjolsko-poljska dominacija nad francuskom. i austrija dobila saveznike koji nemaju državu zajedno veću od 1m².
možda se preselim u glavnu regiju poljske. trenutno nemam para jer sam potrošio na potrebnu hranu i kartu. sry što ostavljam, al odo malo vanka :)
Trbuhom za kruhom. Icokej. Valjda ćeš se vratiti kad zagusti. Sretno. ;)
preselio sam se u poljsku i izgubio oko 50 kn! kak lame. nisam znao da će se to dogoditi, sad bezveze bacio 1 gold.
preselio sam se u poljsku i izgubio oko 50 kn! kak lame. nisam znao da će se to dogoditi, sad bezveze bacio 1 gold.
morao si prije pretvorit u golde, tj. kupit golde za tu lovu, ali je@iga na greškama se uči
kad se vratiš u hr ti novci će ti opet bit na računu
kad se vratiš u hr ti novci će ti opet bit na računu
i sad su na računu. samo treba kliknut na show all accounts na profilu. i dalje možeš sa kunama radiš što hoćeš, kupovat golde na monetary marketu itd
ko prodaje jedan gold za 48.06 kn? trebam dobit te plnove, a niko neće kupit hrk za pln.
Nesto me nejdu poslovi u zadnje vrijeme.
Prekjucer me jurluk otpustio,prihvatio to i nastavio traziti posao.
Nasao posao,radi jedan dan,otkaz.
Tako i danas.
Neznam zasto
Ima li netko kakvu ponudu za mene jer sam trenutno nezaposlen?
Htio bih raditi pod "manufacturing"jer tamo imam skill 4.2
hahah. moro sam... :P
hahah. moro sam... :P
Znaci vise ne posjedujes niti jednu tvrtku?