Gdje su najbolje plaće za moj skill (u kojoj državi):
Manufacture: 5.84, Land: 2, Construction: 1.5
Gdje su najbolje plaće za moj skill (u kojoj državi):
Manufacture: 5.84, Land: 2, Construction: 1.5
definitivno kanada. za tvoj skill 0.45 golda. i ja tamo radim... tamo su najveće plaće u cijelom esvijetu
kada? nisam primio. koji ti je nick?
mislim otvorit firmu, jel je dobra zarada na firmama, jel se to isplati uopce?
0.45 golda - jeli više od 17.5 kuna
Dečki da ne tražim 35 stranica. Kako da si wellnes povečam? Samo što mi ne umre :(
nek ti netko pošalje giftove. Ti kupiš 10 giftova i dogovoriš se sa nekime kome vjeruješ, da te on gifta. Znači, kupiš, doniraš njemu, on te gifta. I to bi bilo najkraće. Ako nemaš hrane, kupi, ili ako trošiš više welnesa nego što dobiješ od hrane, kupi hranu veće kvalitete (q), a nebi ni kuća bila loša.
Idi u vojsku, odi na neku bitnku i klikni na hospital, u hospitalu klikni na HEAL, dobit ćeš 50 wellnesa
Dečki da ne tražim 35 stranica. Kako da si wellnes povečam? Samo što mi ne umre :(
Idi u vojsku, odi na neku bitnku i klikni na hospital, u hospitalu klikni na HEAL, dobit ćeš 50 wellnesa
Eh, pošto kaže da mu je lik na samrti, onda nemože u bitku jer ima ispod 40 welnesa.
Nemora se boriti, dovoljno je da ode na bojište, jer tamo može otić u bolnicu.
You cannot join this fight because your wellness must be at least 40.
Denix jel bi se mogli naći pa da si razmjenimo giftove?
You cannot join this fight because your wellness must be at least 40.
Denix jel bi se mogli naći pa da si razmjenimo giftove?
Heh, nebi. Jer ja sam odavno umro (namjerno )
Nemora se boriti, dovoljno je da ode na bojište, jer tamo može otić u bolnicu.
ne! mora se odradit makar jedna bitka, a za bitku je potrebno minimalno 40 wellnessa! i tek onda se može ić u bolnicu
gdje se sad nalaziš? u kojoj državi?
Sad sam u Hrvatskoj, pa te zato pitam, jer imam dosta dobru plaću pa da neodem u Kanadu a da imam manju plaću
regao sam se ovdje samo da ovo odgovorim xD, 0.45 golda je oko 25 kn, ali radom u ehrvatskoj porez ide u ehrvatsku i tako imamo vise para za napad odnosno obranu, iako po zadnjim slucajevima izgleda vise para za tenkanje pojedinaca, ti odluci kako ces.
Sad sam u Hrvatskoj, pa te zato pitam, jer imam dosta dobru plaću pa da neodem u Kanadu a da imam manju plaću
jel misliš u kanadi 0.45 golda, a u hrvatskoj 17.5 hrk?
u kanadi 0.45 golda je 14.5 cad
u hrvatskoj 17.5 hrk je 0.3 golda
bolje idi u kanadu
regao sam se samo da ovo odgovorim xD, 0.45 golda je oko 25 kn, ali radom u ehrvatskoj porez ide u ehrvatsku i tako imamo vise para za napad odnosno obranu, iako po zadnjim slucajevima izgleda vise para za tenkanje pojedinaca, ti odluci kako ces.
aha. ti si ovaj? dobrodošao na bug forum! xD
hvala, e bas sad erep blokao , cim ja dosao na Bug forum, erepublik bugan xD
hvala, e bas sad erep blokao , cim ja dosao na Bug forum, erepublik bugan xD
ev proradio sad. baš pišem jedan članak... :)
aaaaaaaaa, poludit ću. napišem članak, idem ga uredit i sve nestane. srećom sve je bilo u notepadu
evo ga. Mojih godinu dana... pls vote i sub
Hvalam dobrom donatoru koji mi je digao wellnes sa 3 na 12. :)
ja xD
srever is down
E da, da vas pitam, jel vi uzimate one bonus treninge i koje?