- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mi i Rumunjska smo jedine edrzave koje nisu nikad izgubile niti jednu regiju nadam se da ce tako i ostat =)
btw igrajte i registrirajte se OVDJE dobru zabavu zelim =)
i ja se nadam da će tako biti...
ali po sadašnjem stanju, teško...
Lika - nema sumnje, bit će osigurana. janezi tu ne mogu ništa...
Slavonija - kraj bitke će bit presudan. sada se vodi u city
Northwest - zid je na -532K i stalno pada. to gubimo
Znan da se u lici niko od nasih ne bori dobili bi al stvarno su ti malobrojni slovenci drski , kad se ovo stanje malo normalizira nadam se dacemo ih napst ja neznam sta si ti janezi sebi umisljaju
Mi i Rumunjska smo jedine edrzave koje nisu nikad izgubile niti jednu regiju nadam se da ce tako i ostat =)
btw igrajte i registrirajte se OVDJE dobru zabavu zelim =)
i ja se nadam da će tako biti...
ali po sadašnjem stanju, teško...
Lika - nema sumnje, bit će osigurana. janezi tu ne mogu ništa...
Slavonija - kraj bitke će bit presudan. sada se vodi u city
Northwest - zid je na -532K i stalno pada. to gubimo
ajde bar da slavoniju danas osiguramo a za nw nek bar iznad nule dignemo da se produlji pa ih onda bumo sredili
Znan da se u lici niko od nasih ne bori dobili bi al stvarno su ti malobrojni slovenci drski , kad se ovo stanje malo normalizira nadam se dacemo ih napst ja neznam sta si ti janezi sebi umisljaju
Pa ta bitka sluzi samo za odvlačenje damage :D Mislis da su oni nas htjeli napast, to im je Peace bio naredio :)
Slavoniju i Liku ćemo osigurati sigurno, a NW ćemo preko noći progurati u produžetke sa MPP-ima pa ćemo onda ujutro izgurat...
Pokušavam ući u jednu od tri bitke ali mi stalno izbaciva grešku, vjerojatno je preopterećeno
Evo uspio sam i skoro se ubio. Ma šalim se ali sam 7 puta fightao
niti jednu regiju necemo izgubiti.
ja sam spreman za obranu: http://www.imagesforme.com/index.php?&showlinks=1&viewmode=1&upload_session=1d1a4338af2c
Teško je stanje..
Danas sam odradio 10 borbi i sada sam na 45 wellnessa.. Sad će slijedit još par dana ovako, a onda oporavak.. Ufff...
ja sam spremniji
na profilu:
na organizaciji:
Pa ti ćeš sam oslobodit slavoniju.. :D
Slavonija je skoro pa najvjerojatnije osigurana li nw neznam sta ce se tamo desavat
ja sam spremniji
na profilu:
na organizaciji:
ljubomoran sam. btw jel ti to pravim novcem ili?
ljubomoran sam. btw jel ti to pravim novcem ili?
ma jok. to sam sve kupovo dok je cijena mala. sad kad bih to prodavao po trenutnoj cijeni na marketu, zaradio bih duplo više... čak i razmišljam o tome...
Ne da sirim paniku, ali mislim da ce Slavonija past ovaj put.
mislim da neće slavonija, nego nw. jer mi u zdrugu samo dobili zapovijed da se borimo u slavoniji iako je zid u nw već 570K u minusu. ode nam nw
Kuzim, ali neke informacije su dosle do mene da tenkovi cekaju da se ispraznimo na NW i da je zato taj minus,
i onda krecu na Slavoniju.
Ako je tako onda je dobra taktika (ne za nas) jer ce se nasi MPP-i ispraznit na krivome mjestu.
EDIT:
Evo bas gledam u Srbiju je doslo danas 335 novih gradana, a u Madarsku samo 95 sto bi znacilo da je ovaj gore scenarij moguc.
Ima li ko viska ACC da mi da????
OBRANILI SMO SE!
OBRANILI SMO SE!
JAŠTA DA JESMO!
Slavonia has been secured by Croatia
Northwest Croatia has been secured by Croatia
Lika and Gorski Kotar has been secured by Croatia
EDEN AGAIN EPIC WIN!
PEACE AGAIN EPIC FAIL!
HAIL EDEN!
HAIL CROATIA!
HAIL ALLIES!
Bilo je gusto u NW Croatiji ali jesmo ih
Mađari su nas dobrano pritisnuli ovaj puta, no sa ostalim 'komšijama' nismo imali problema - kao ni obično hehe
igram i ja erepublik ... lvl 17 sam :D dodajte me kao frend a ingame :D
Tako je, ja sam jučer gledao i bilo je do - 860 000 ali su preko noći sve to digli u plus i onda zadnjih 20 min digli u secured. ma svaka im čast!
Ameri su napravili preko 600k stete u toj bitci..
Dečki, pa nismo niti sumnjali, ne? Ovo je samo bio deja vu...
Dan je od samog početka odličan.
čestitke svima!
BOG I HRVATI!
Treba je cestitat i jednoj i drugoj strani jer su se obje borile lavovski.
Treba je cestitat i jednoj i drugoj strani jer su se obje borile lavovski.
ali mi smo bili bolji...