Jel oće ko kupit q1 house?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto prodaješ?
EDIT: Nema veze ionako sada neću moći zbog škole.
btw. da li ima tu sittera kao u Travianu?
Nema.Možeš ti dat pass nekome da ti ne propane HW,ali ti onda slijedi banana :)
ajd trebam još dvoje ozbiljnih koji žele svakodnevno igrat ovu igru. jer dosad je već 8 registriranih preko mene došlo do 6. levela. a treba 10 da dobijem medalju society builder. ajd pliz još 2 dobre duše...
registrirajte se ovdje
Evo ja sam se registirirao upravo na Erepublik.
Samo, dakako, ne znam bas sto trebam raditi.
Ali imam ovu neku poruku pa pratim uputstva.
Namjeravam igrati svakodnevno, pa eto racunajte na mene.
Samo mi kazite sto i kako, posto sam pocetnik.
Mene zarazila igra totalno.. nije ko Travian i dovoljno je po 5-10 minuta dnevno da se sve obavi
Evo ja sam se registirirao upravo na Erepublik.
Samo, dakako, ne znam bas sto trebam raditi.
Ali imam ovu neku poruku pa pratim uputstva.
Namjeravam igrati svakodnevno, pa eto racunajte na mene.
Samo mi kazite sto i kako, posto sam pocetnik.
kad si se već išao registrirati, zašt nis preko mene?! još sam u postu ispred rekao da trebam još dvoje
Ja sam se prvo registrirao na Erepublik, onda došao ovdje da vidim ima li tema o toj igri, naravno ima, i onda vidio tvoj post i eto. A sada ti ovako ne mogu vise pomoci?
Ja sam se prvo registrirao na Erepublik, onda došao ovdje da vidim ima li tema o toj igri, naravno ima, i onda vidio tvoj post i eto. A sada ti ovako ne mogu vise pomoci?
Više mu nemožeš pomoći, trebaš se registrirati preko njegovog linka da bi on dobio gold kad 10 ljudi dođe to 5. levela
Ok, onda nista. Ali eto, ako kako drugacije budem mogao pomoci, racunajte na mene :)
Ukoliko se netko zeli registrirati molim vas javite mi se na PM.
prijeti nam opasnost sa sjevera istoka. potrebno je što više ljudi u regijama Northwest Croatia i Slavonija, kako bi se povećao zid.
ugl. pročitajte ovo, pa se ovdje registrirajte
Ja sam se neki dan prebacio iz 'central Croatia' u 'northwest Croatia', trebalo bi nam tu još kakvih 300-400 ljudi do max zida.
Bolnica je q5 isto kao i defense system.
Mađa napala NW Hrvatsku prije 3 sata.Budite spremni i pratite zapovijedi HV-a !
Mađa napala NW Hrvatsku prije 3 sata.Budite spremni i pratite zapovijedi HV-a !
I Srbija napala...
Ja se tek sad rego, preko ničijeg linka lol
Ja se još nisam borio dns.. Kad bi bilo najbolje da se borim? Imam 6 q2 weapona i 8 golda.
Bori se što kasnije, pred kraj bitke
Ja se još nisam borio dns.. Kad bi bilo najbolje da se borim? Imam 6 q2 weapona i 8 golda.
Golde nemoj trosit za tenkanje, vec svaki dan kupi q1 oruzje i bori se da dobijes cim veci cin koji povecava damage
Golde nemoj trosit za tenkanje, vec svaki dan kupi q1 oruzje i bori se da dobijes cim veci cin koji povecava damage
Ma borio sam se za danas. Taman pred kraj bitke u NW, pratio sam upute za dan 663 :) Trenutno sam Lieutenant.
Lupajte sa najjačim mogućim oružjem u NW, bitka je u produžecima, malo nam fali... Slavoniju zanemarite zasad
Lupajte sa najjačim mogućim oružjem u NW, bitka je u produžecima, malo nam fali... Slavoniju zanemarite zasad
ja sam prvo 5 bitki sa q1 oružjem, onda sam potrošio još 10 golda za 3 q5 oružja i 3 wellness packa. bilo bi još, al sam tanak sa parima
ja sam prvo 5 bitki sa q1 oružjem, onda sam potrošio još 10 golda za 3 q5 oružja i 3 wellness packa. bilo bi još, al sam tanak sa parima
Imam 8 golda, da uzmem packove i lupam?
Imam 8 golda, da uzmem packove i lupam?
Kolko ti je strength?
Eee ekipo ja se taman pridruzio! Sto nas je srbija ovako iznapadala?
Eee ekipo ja se taman pridruzio! Sto nas je srbija ovako iznapadala?
lako je za srbe sad. mađari su opasnost.
ja odradio 8 bitki sa q5 oružjem i 5 bitki sa q1 oružjem
sad se nema ni para ni wellnessa
Šta će biti sa Slavonijom? Zbog NW smo zapostavili Slavoniju, a Srbi raketiraju :S
Većina je za danas istrošena, jel postoji nekakav plan ili?
Nema brige.. Mađare smo odbili, a Srbi su polako potisnuti iz Administration Center-a prema selu (trenutačno se vode borbe u predgrađu).
Sutra svi iza 9:00h raspalite sa najjačim oružjem što možete kupiti i sve će biti ok
heh, ja u NW potrosio 60 golda za wellness packove, i pucao sa 5 q5, 5 q3 i 25 q2 weapona .
Sada sam bez para, al nema veze, nego prodajem q1 kucu pa ako netko zeli nek mi se javi.
Evo spasili smo obje regije :-), i moram priznat da su me gusteri iznenadili kolko ih ima, i koji damage su napravili.
Ovim putem apeliram regajte se i pomozite eHrvatskoj u borbi protiv agresora.
uspjeli smo obraniti naše regije, ali vidim da se stanje zahuktava. bit će gadno. trebat će nam što više ljudi, jer će PEACE ponovo napasti, i to još žešće
pročitajte članak i upoznajte se sa situacijom koja nas čeka
> > registrirajte se < <