haha,ja sam kupio q4 za 200 kn i prodao za 500 kn,lol,sad imam q2,ali prodajem q1
danas citam novi bug i neka legenda pisala o erepubliku,legendo JAVIIIII SEEEEEEEEEEEE,JAVIIIIII SEEEEEEEEEEE
haha,ja sam kupio q4 za 200 kn i prodao za 500 kn,lol,sad imam q2,ali prodajem q1
preko veze,to je jos u zarima bilo,ti treba kuca?
si uso u brigadu?tamo dobijes oruzje badava,Treba kome kuca?????
za koliko prodajes,nisi mi odgovorio koliko su place kod tebe.
sad vidim da jesi,sorry.
ko oce?brzo se javite,prva narudzba stize po dogovoru,160 kn ide,to nije puno,svi po 200 prodaju,ko oce?????????
kako se ulazi u rat!?
moras ic u zemlju di je aktivan i onda uc,ni ja ne kuzim bas
zbog rata sam i otišao u drugu zemlju. i sad mi na to do listi piše fight in a war, kliknem na to i onda se pokaže lista ratova. što onda!?
ko oce?brzo se javite,prva narudzba stize po dogovoru,160 kn ide,to nije puno,svi po 200 prodaju,ko oce?????????
q1 je,poslo sam ti message,imas tih 160 kn u goldima?ima ko da ce jos kupit ili da treba posao?
kako se ulazi u rat!?
zbog rata sam i otišao u drugu zemlju. i sad mi na to do listi piše fight in a war, kliknem na to i onda se pokaže lista ratova. što onda!?
još uvijek nitko!? pliz, help!
i još jedno pitanje. imam stotinjak nekih portugalskih para i hoću za te pare kupit hrvatsku kunu, ali ne mogu. jel to zato što sam u hrvatskoj il... upišem da kupim 10 kuna i kliknem na buy al se ništa ne događa
pa u portugalu moes to promjenit u goldu pa u hrvatskoj u kune,kuis?
zato 2 ticketa i put portuga
Ne trebas nigdje ici!
Odes monetary market i buy gold sell portugalska valuta!
ali to neko treba ponudit,u beti si mogo samo ponude iz zemlje di si trenutno mogo dobit ponude
otišo sam u monetary market i kupio sam 0.24 gold za tih 105 portugalskih, pa sam kupio 12.63 hrk
ja sam mislio da se mogu kupovat samo puni brojevi, bez decimala. sad znam da se može i s decimalama
i još samo kako da uđem u rat!? to me pati
to i mene zanima
Odes u zemlju gdje se vodi rat ili koja ima pakt MPP sa zaracenom zemljom (allie) ili kako se vec zove i odes na active wars nades zemlju u kojoj si i to je to! Moras imati welness iznad 40 i level 5!
Napominjem ne smijete se boriti sa clanove peaca ako ste u HV jer letite van... navodno...
a kak ja mogu vidit koji mi je level!? jedino znam da kad tražim posao, onda mi izbaci da nemam dovoljan level, pa idem po jedan prema dolje i sad sam valjda 4
Hebiga, citajte tutoriale za te osnovne stvari...
a kak ja mogu vidit koji mi je level!? jedino znam da kad tražim posao, onda mi izbaci da nemam dovoljan level, pa idem po jedan prema dolje i sad sam valjda 4
hehe. što kad wellnes padne na 0!? znam da se umre. i što onda? jel taj account nestane pa se mora pravit novi ako hoćeš il... jer wellnes mi je trenutno 5.19 pa ne znam dal da ga spašavam il da pustiim da umre
hehe. što kad wellnes padne na 0!? znam da se umre. i što onda? jel taj account nestane pa se mora pravit novi ako hoćeš il... jer wellnes mi je trenutno 5.19 pa ne znam dal da ga spašavam il da pustiim da umre
ma nisam našao nikoga za razmjenjivanje giftova, svaki dan se nakon posla smanji za 5... ma još svega. sad moram radit i ak odem radit past će na 0 i to će bit to
E pa zasto radis u Q5??
ma nisam našao nikoga za razmjenjivanje giftova, svaki dan se nakon posla smanji za 5... ma još svega. sad moram radit i ak odem radit past će na 0 i to će bit to