Erepublik

poruka: 2.790
|
čitano: 636.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: konzumiranje hrane?!
Mrgud Veliki kaže...
jurluk kaže...
ma eto malo četveroklikarim ;)

Ne znam kako se sreca dize, ali kako imam gradjevinu s preko 6 dnevno srece (oko 6.6), dobijem oko 2-3 u plus. Tako da si ti izgleda na pozitivnoj nuli s 4.

Ocito da su nesto zezli po tome pitanju. Uostalom, kako vidim u nekim drzavama su kuce poprilicno jeftine, a u nekima je***o skupe.

Ja jos x-klikarim, pa sam sada u Brazilu. Bavim se kolekcijom 'valuta' Izlanuo se

Poz ovako,svaki dan vam odlazi mislim 4 well i 4 hapia,posto vise nema automackog uzimanja hrane hranit se moras sam,ko ima kucu jos bolje,digne mu za onoliko koliko kuca daje minus ona 4 well sto uzmu,znaci ako se nehranis sam mogu bi umret posto ce ti well sam padat

16 godina
Mrgud Veliki kaže...
 Bavim se kolekcijom 'valuta' Izlanuo se

Ako je ovo ono što mislim, mogao bi mi malo detaljnije objasnit na pp. Smijeh

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
15 godina
neaktivan
Erepublik

Ljudi ja prodajem accounta 2 + org za 100$ pa mi se javite ako ste zainteresirani ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Erepublik
1.Lovac kaže...

Ljudi ja prodajem accounta 2 + org za 100$ pa mi se javite ako ste zainteresirani ;)

u kaj se igra pretvorila nebuš dobil 1oo kuna za to

Duh Sveti....
16 godina
odjavljen
ivan123 kaže...
Mrgud Veliki kaže...
 Bavim se kolekcijom 'valuta' Izlanuo se

Ako je ovo ono što mislim, mogao bi mi malo detaljnije objasnit na pp. Smijeh

Nije ono sto mislis, ali dao si mi ideju Cool.

16 godina
Mrgud Veliki kaže...

Nije ono sto mislis, ali dao si mi ideju Cool.

Ako uspiješ napravit, javi... Smijeh

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Zeznut ćeš se, premalo si rekao, daj još jednu 0 iza stavi...

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Erepublik

čak sam i ja razmišljao o prodaji ali sam se predomislio, sad samo čekam da vrate v1 ako će ikada vratit ,ako ne neću se ni ja vratit

1 0 hvala 0
17 godina
brezonja kaže...

čak sam i ja razmišljao o prodaji ali sam se predomislio, sad samo čekam da vrate v1 ako će ikada vratit ,ako ne neću se ni ja vratit

Tako i ja razmišljam. Budemo vidjeli!:/

totus mundus agit histrionem
16 godina
Erepublik
evo sluzbeno sam i ja prestao igrat

prije 2 dana sam zaboravio odradit poso, a falilo mi 2 dana do hw medalje. i onda sam se naljutio i presto igrat. al za to je kriv menadzer firme, jer nije bilo rawa pa nisam mogo radit. a nisam htio dat otkaz, jer je placa bila duplo veca od najbolje ponude na job marketu :D
Atomska bubamara

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hah ljudi moji igra nije toliko sranje al ja stvarno nemam više vremena a pošto mi je susjed dao account kojeg ja ne igram a ni svog baš ne igram a org ima firmu koja bezveze tamo stoji tako da stvarno neznam šta radit osim da prodam nekom ako hoće :)

16 godina
1.Lovac kaže...

hah ljudi moji igra nije toliko sranje al ja stvarno nemam više vremena a pošto mi je susjed dao account kojeg ja ne igram a ni svog baš ne igram a org ima firmu koja bezveze tamo stoji tako da stvarno neznam šta radit osim da prodam nekom ako hoće :)

Nitko ti ne će kupit... uvijek možeš poklonit nekome.

Npr. meni... Belji se

16 godina
neaktivan
Erepublik
Nakon duže okupacije, jučer, odnosno danas u sitne sate je vraćena Slavonija. Ovo mi je i ujedno bila prva borba nakon dugoga bojkota... score:15 kills / 7death
Can't find a better Jam!

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Erepublik

Da, Slavonija vracena, a vecina nas bez lipe u dzepu Cool.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A znam, svako se bori u skladu sa svojim mogućnostima (ja pojeo 300 wellnessa i derao q5 tenkovima)

Zato danas niti nemam za kruh jej!

Al neka, bitno da smo opet "kompletni"! \°/

Can't find a better Jam!
15 godina
Erepublik

Aj nek neko lupi trenutnu mapu europe tj. nas ovdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Strongtoni kaže...

Aj nek neko lupi trenutnu mapu europe tj. nas ovdje

evogac Cool

Atomska bubamara
16 godina
Erepublik

šta ne osvojite Sloveniju ko da je to neki problem SmijehNamigiva

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Erepublik

vidim da vas dosta odustaje ako neko bude prestao igrat molim da se javi jer steta je da propada acc :D

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Erepublik

Evo ja sam spustio cijenu ovog što prodajem :)

Znači 2 acc + org sa firmom + sve pare na njima (više od 100 golda) za samo 80$ ;)

0 0 hvala 0
16 godina
bugoja20 kaže...

vidim da vas dosta odustaje ako neko bude prestao igrat molim da se javi jer steta je da propada acc :D

Ova tema je dobila još jednog lešinara... Smijeh

'Ajmo ovako: tebi acc-ovi, a meni goldi... Belji se

16 godina
neaktivan
Erepublik

Hahaha ova igra još postoji?? Davno sam je prestao igrati falim te Bože, uništili su je do kraja. Kao free igra a ak neulupaš RM za golde nemaš što tamo ni tražiti. A isto koliko vidim i dalje ima budala koji prodaju acc i oni koji kupuju. Čak eto imate snižene cijename 80$. Navalite!!! P.S.Digni malo cijenu čoviječe, pre mala je XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

Hahaha ova igra još postoji?? Davno sam je prestao igrati falim te Bože, uništili su je do kraja. Kao free igra a ak neulupaš RM za golde nemaš što tamo ni tražiti. A isto koliko vidim i dalje ima budala koji prodaju acc i oni koji kupuju. Čak eto imate snižene cijename 80$. Navalite!!! P.S.Digni malo cijenu čoviječe, pre mala je XD

Ha ha ha

Nekima se igra sviđa!

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
ja00022 kaže...

Ha ha ha

Nekima se igra sviđa!

Prije par mijeseci sam zadnji puta gledao ovu temu i ti tu uvijek nešto pokušavaš prodati :)) jesi našao koju budalu? XD

15 godina
protjeran

Pošto eSrbi još drže Lion King,

počeli su se mješati sa lokalnim stanovništvom,

te su procurile slike novih eSrpsko-eKineskih bebica. Nevinašce

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Pošto eSrbi još drže Lion King,

počeli su se mješati sa lokalnim stanovništvom,

te su procurile slike novih eSrpsko-eKineskih bebica. Nevinašce

Smijeh

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
odjavljen
bugoja20 kaže...

Ti ne da si teski zicaros ingame, nego si poceo i ovdje zicati...

16 godina
Erepublik

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nek je back... na WSJ je bilo u paid sektoru da ih je SG pritisnio posto je SG ulozio preko 900k eura u tu igru (societe general) preko svojih fondova...
In Control
16 godina

čim sam vidio da je neko spomenuo V1 odma sam se logirao da vidim o čem je stvar. koliko vidim, bit će radikalnih promjena. možda se čak i vratim u igru. ups, pa već i jesam :)

edit: zapravo, neću odma :P

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 12:09 (jurluk).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice