Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.350.624
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
Demzi94 kaže...

Pozdrav!

Evo htio bi polagati a kategoriju pa me zanima jel moram ponovno ic na testove i prvu pomoc ako vec imam polozenu B kategoriju??

ne moraš, 15 il 20 sati voznje i ispit i to je to

16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Danas imao ispit iz propisa,120 od 120 {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
5 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sheeva kaže...
Demzi94 kaže...

Pozdrav!

Evo htio bi polagati a kategoriju pa me zanima jel moram ponovno ic na testove i prvu pomoc ako vec imam polozenu B kategoriju??

ne moraš, 15 il 20 sati voznje i ispit i to je to

Testove i prvu pomoć ne. Sati ovisi koja autoškola. U nekima te samo odfura na poligon, pokažeš šta znaš i onda ili odvozis 5 sati ili 20-tak i odradiš ispit. 

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Kod PPP-a ima li praktičnog vezivanja?

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Kod PPP-a ima li praktičnog vezivanja?

Ima, to je zadnje od 3 pitanja, ali najčešće se ne provodi u praksi jer im se neda pa ti kažu samo da objasniš riječima kaj treba radit.

13 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Ima li tko kakvih informacija o ukidanju granice za mlade vozače od 110 ks?

Nemojte me krivo shvatiti, ne bi htio kupiti neku jurilicu nego nešto tipa Alfe 159 sa 1.9 motorom od 115 ks, ali me tih 5 ks hebe.... 

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

Ima li tko kakvih informacija o ukidanju granice za mlade vozače od 110 ks?

Nemojte me krivo shvatiti, ne bi htio kupiti neku jurilicu nego nešto tipa Alfe 159 sa 1.9 motorom od 115 ks, ali me tih 5 ks hebe.... 

Ma glup zakon totalno,frend je morao prodati trojku 1.9 GTI TDI jer ima 81 kw i stalno su mu nabijali kazne {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
13 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Pa baš, imam hrpu frendova koji voze CRX-ce, Swiftove po 100-105 ks a nemaju ni 900 kg, a da ne pričam kako voze.

I sad ja ne bi mogao kupiti Alfu koja je skoro 500 kg teža, i nije za brzu vožnju nego za udobnost i komfor u vožnji jer je malo jača.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma taj zakon je napravljen samo da mogu nabijat kazne jer se nema para. Bas sam gledao na internetu i nigdje nema taj zakon u svijetu osim kod nas, jedino u Kanadi nakon mjesec dana smijes vozit auto jaci od 100 i nesto konja i to je to, evo ja sad krecem za par dana na voznju :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 22:38 (Daka96).
16 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Ma taj zakon je napravljen samo da mogu nabijat kazne jer se nema para. Bas sam gledao na internetu i nigdje nema taj zakon u svijetu osim kod nas, jedino u Kanadi nakon mjesec dana smijes vozit auto jaci od 100 i nesto konja i to je to, evo ja sad krecem za par dana na voznju :)

Ja čekam da me instruktor nazove da kaže kada počinjem :)

A vozit ću ovo

Nissan Juke 1,5 DCi Nissan Juke 1,5 DCi
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 10:55 (big_guy).
13 godina

Zar taj nissan nije 81 KW ? a i koja je to auto skola da daje taki car za polaganje lol.

16 godina
neaktivan
razermario kaže...

Zar taj nissan nije 81 KW ? a i koja je to auto skola da daje taki car za polaganje lol.

Nema veze koje je snage auto dok se vozi u autoškoli,može biti i 300 ks.Ma nije to ništa,druga autoškola u gradu ima Golfa VI,nedavno su kupili novu BMW šesticu i sad za par tjedana dolazi novi Golf VII.

EDIT: Autoškola u kojoj ja polažem osim ovoga Juke-a ima još Audi A3,Audi A1,Golf VI,Polo novi.

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 12:47 (big_guy).
13 godina
big_guy kaže...
razermario kaže...

Nema veze koje je snage auto dok se vozi u autoškoli,može biti i 300 ks.Ma nije to ništa,druga autoškola u gradu ima Golfa VI,nedavno su kupili novu BMW šesticu i sad za par tjedana dolazi novi Golf VII.

mislim da to tako nejde :) reci mi ime auto skole

16 godina
neaktivan
razermario kaže...
big_guy kaže...
razermario kaže...

Polo-Klindić

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
neaktivan

Da, i kod nas se u autoškoli vozi veća ks nego dopuštena mladim vozačima.

15 godina
odjavljen
Polaganje vozačkog

Normalno kada u autoškoli službeno ne voziš ti, nego instruktor. Pa razmislite, kako biste vozili auto bez vozačke? {#}

Auto za autoškolu mora imati 4 vrata i kuplung i kočnicu na suvozačkom mjestu.

Svi smo mi Mentalist.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo imao sada prvi sat,juke je predobar za voziti {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
big_guy kaže...

To biš rekao za bilo koji ako si prvi put sjeo u auto {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
big_guy kaže...

To biš rekao za bilo koji ako si prvi put sjeo u auto {#}

Hehe,ma vozio sam prije neki suzuki i golfa 3 ali to se naravno ne može uspoređivat...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
16 godina
razermario kaže...
big_guy kaže...
razermario kaže...

Ne znam zašto je big_guy dobio TD-ove...eto i ja mogu potvrditi iz još jedne auto-škole da se voze auti snage preko 80 kW.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Evo danas nakon prvog sata voznje po poligonu, vec sutra se ide na cestu :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Daka96 kaže...

Hehe,sretno!
Ja sam na drugom satu već vozio preko 90 km/h {#}

Instruktor legenda!

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Daka96 kaže...

Hehe,sretno!

Instruktor legenda!

Sta na autocestu si iso vec na drugom satu?? ili instruktor stvarno ima povjerenja u tebe :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 21:07 (Daka96).
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
razermario kaže...
big_guy kaže...
razermario kaže...

Ne znam zašto je big_guy dobio TD-ove...eto i ja mogu potvrditi iz još jedne auto-škole da se voze auti snage preko 80 kW.

Tak je, ja sam završnju vožnju obavio na BMW-u 318d koji ima 105kW u ovoj autoškoli

big_guy kaže...
Daka96 kaže...

Hehe,sretno!

Instruktor legenda!

Tko ti je instruktor?? Najmanji je problem stisnuti gas na autu ;) Ja sam sa Ćosićevom šesticom išao 110 na cesti prema Kostajnici. Vidim instruktor šuti, reko idem vidit kak ide ta šestica, u nižu i po gasi i kad sam došao do 110 kaže mi dobro nećemo dalje.... 

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
16 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog
Ja sam prvi put kad sam bio na cesti vozio 100. Otišli smo van grada i dao mi je da vozim i kad smo došli na ravnu cestu rekao je nek stisnem po gasu da se malo upoznam sa vozilom...
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.

1 1 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Evo krenuo i ja polako..

Baš danas sredio liječnički. Izgubio 4-5h samo da to riješim. Samo me jedna stvar iznenadila, platio sam 350kn. Svugdje sam po netu čitao da je nekih 430kn i/ili 20kn biljega.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što trebam sve imati da bi mogao dati da mi naprave dozvolu na policiji.Kolko znam trebaju samo slike.Koliko se treba čekati da ju naprave?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Što trebam sve imati da bi mogao dati da mi naprave dozvolu na policiji.Kolko znam trebaju samo slike.Koliko se treba čekati da ju naprave?

http://mup.hr/46.aspx

Obično prvi put kad dođeš pokupiš uplatnice, pa platiš u najbližoj pošti, pa se vratiš natrag i predaš sve papire. Zatim je gotovo za oko sat vremena (vjerojatno ovisi od mjesta do mjesta). Biljega ima na kioscima i u pošti.

16 godina

.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 19:29 (emerik).
13 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Ja odvozio ukupno 8 sati za sad,moram priznati da imam problem na raskržjima u gradu kada vidim gust promet se smrznem i jako sam neodlučan o tome kad treba krenuti, a dok krećem onda krećem dosta sporo...nadam se da će to nestati sa vremenom i iskustvom {#} 

EUNE: h3lhunter v2
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice