Pozdrav!
Evo htio bi polagati a kategoriju pa me zanima jel moram ponovno ic na testove i prvu pomoc ako vec imam polozenu B kategoriju??
ne moraš, 15 il 20 sati voznje i ispit i to je to
Pozdrav!
Evo htio bi polagati a kategoriju pa me zanima jel moram ponovno ic na testove i prvu pomoc ako vec imam polozenu B kategoriju??
Danas imao ispit iz propisa,120 od 120
Pozdrav!
Testove i prvu pomoć ne. Sati ovisi koja autoškola. U nekima te samo odfura na poligon, pokažeš šta znaš i onda ili odvozis 5 sati ili 20-tak i odradiš ispit.
Kod PPP-a ima li praktičnog vezivanja?
Kod PPP-a ima li praktičnog vezivanja?
Ima, to je zadnje od 3 pitanja, ali najčešće se ne provodi u praksi jer im se neda pa ti kažu samo da objasniš riječima kaj treba radit.
Ima li tko kakvih informacija o ukidanju granice za mlade vozače od 110 ks?
Nemojte me krivo shvatiti, ne bi htio kupiti neku jurilicu nego nešto tipa Alfe 159 sa 1.9 motorom od 115 ks, ali me tih 5 ks hebe....
Ima li tko kakvih informacija o ukidanju granice za mlade vozače od 110 ks?
Nemojte me krivo shvatiti, ne bi htio kupiti neku jurilicu nego nešto tipa Alfe 159 sa 1.9 motorom od 115 ks, ali me tih 5 ks hebe....
Ma glup zakon totalno,frend je morao prodati trojku 1.9 GTI TDI jer ima 81 kw i stalno su mu nabijali kazne
Pa baš, imam hrpu frendova koji voze CRX-ce, Swiftove po 100-105 ks a nemaju ni 900 kg, a da ne pričam kako voze.
I sad ja ne bi mogao kupiti Alfu koja je skoro 500 kg teža, i nije za brzu vožnju nego za udobnost i komfor u vožnji jer je malo jača.
Ma taj zakon je napravljen samo da mogu nabijat kazne jer se nema para. Bas sam gledao na internetu i nigdje nema taj zakon u svijetu osim kod nas, jedino u Kanadi nakon mjesec dana smijes vozit auto jaci od 100 i nesto konja i to je to, evo ja sad krecem za par dana na voznju :)
Ma taj zakon je napravljen samo da mogu nabijat kazne jer se nema para. Bas sam gledao na internetu i nigdje nema taj zakon u svijetu osim kod nas, jedino u Kanadi nakon mjesec dana smijes vozit auto jaci od 100 i nesto konja i to je to, evo ja sad krecem za par dana na voznju :)
Ja čekam da me instruktor nazove da kaže kada počinjem :)
A vozit ću ovo
Zar taj nissan nije 81 KW ? a i koja je to auto skola da daje taki car za polaganje lol.
Zar taj nissan nije 81 KW ? a i koja je to auto skola da daje taki car za polaganje lol.
Nema veze koje je snage auto dok se vozi u autoškoli,može biti i 300 ks.Ma nije to ništa,druga autoškola u gradu ima Golfa VI,nedavno su kupili novu BMW šesticu i sad za par tjedana dolazi novi Golf VII.
EDIT: Autoškola u kojoj ja polažem osim ovoga Juke-a ima još Audi A3,Audi A1,Golf VI,Polo novi.
Nema veze koje je snage auto dok se vozi u autoškoli,može biti i 300 ks.Ma nije to ništa,druga autoškola u gradu ima Golfa VI,nedavno su kupili novu BMW šesticu i sad za par tjedana dolazi novi Golf VII.
mislim da to tako nejde :) reci mi ime auto skole
Polo-Klindić
Da, i kod nas se u autoškoli vozi veća ks nego dopuštena mladim vozačima.
Normalno kada u autoškoli službeno ne voziš ti, nego instruktor. Pa razmislite, kako biste vozili auto bez vozačke?
Auto za autoškolu mora imati 4 vrata i kuplung i kočnicu na suvozačkom mjestu.
Evo imao sada prvi sat,juke je predobar za voziti
To biš rekao za bilo koji ako si prvi put sjeo u auto
To biš rekao za bilo koji ako si prvi put sjeo u auto
Hehe,ma vozio sam prije neki suzuki i golfa 3 ali to se naravno ne može uspoređivat...
Ne znam zašto je big_guy dobio TD-ove...eto i ja mogu potvrditi iz još jedne auto-škole da se voze auti snage preko 80 kW.
Evo danas nakon prvog sata voznje po poligonu, vec sutra se ide na cestu :)
Hehe,sretno!
Ja sam na drugom satu već vozio preko 90 km/h
Instruktor legenda!
Hehe,sretno!
Instruktor legenda!
Sta na autocestu si iso vec na drugom satu?? ili instruktor stvarno ima povjerenja u tebe :)
Ne znam zašto je big_guy dobio TD-ove...eto i ja mogu potvrditi iz još jedne auto-škole da se voze auti snage preko 80 kW.
Tak je, ja sam završnju vožnju obavio na BMW-u 318d koji ima 105kW u ovoj autoškoli
Hehe,sretno!
Instruktor legenda!
Tko ti je instruktor?? Najmanji je problem stisnuti gas na autu ;) Ja sam sa Ćosićevom šesticom išao 110 na cesti prema Kostajnici. Vidim instruktor šuti, reko idem vidit kak ide ta šestica, u nižu i po gasi i kad sam došao do 110 kaže mi dobro nećemo dalje....
Evo krenuo i ja polako..
Baš danas sredio liječnički. Izgubio 4-5h samo da to riješim. Samo me jedna stvar iznenadila, platio sam 350kn. Svugdje sam po netu čitao da je nekih 430kn i/ili 20kn biljega.
Što trebam sve imati da bi mogao dati da mi naprave dozvolu na policiji.Kolko znam trebaju samo slike.Koliko se treba čekati da ju naprave?
Što trebam sve imati da bi mogao dati da mi naprave dozvolu na policiji.Kolko znam trebaju samo slike.Koliko se treba čekati da ju naprave?
Obično prvi put kad dođeš pokupiš uplatnice, pa platiš u najbližoj pošti, pa se vratiš natrag i predaš sve papire. Zatim je gotovo za oko sat vremena (vjerojatno ovisi od mjesta do mjesta). Biljega ima na kioscima i u pošti.
.
Ja odvozio ukupno 8 sati za sad,moram priznati da imam problem na raskržjima u gradu kada vidim gust promet se smrznem i jako sam neodlučan o tome kad treba krenuti, a dok krećem onda krećem dosta sporo...nadam se da će to nestati sa vremenom i iskustvom