Polaganje vozačkog izdvojena tema

poruka: 2.915
|
čitano: 1.350.628
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Polaganje vozačkog
g520 kaže...

Vespa je scooter. Pogledaj što piše ispod prve slike s desne strane. KLIK

Ne kužiš ti što ja želim reć.... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Polaganje vozačkog

Naravno, Wikipedia je uvijek u pravu. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

Ljudi kažu da Vespa ima nekakvu tradiciju, ali opet kad pogledaš njen izgled i sve specifikacije, vidiš da to nije ništa posebno. Ima i Yamaha svoju tradiciju, i Suzuki, Ducati, Harley...

A ni sigurnost joj nije jača strana s onakvim kolima.

Znam čovjeka koji kaže da nikad ne bi vozio ništa drugo osim Vespe. Ja to baš i ne razumijem, ali njegov izbor...

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Mitsuoka kaže...

Ne kužiš ti što ja želim reć.... 

A što želiš reći?

Jer Vespa JE skuter.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

Ni ti ne kužiš... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Ja vozin vespu PX 150 i bolja mi je od bilo kojeg skutera

Vespa po izgledu karoserije je skuter (tako pise i u knjizici vozila) ali po ostalim stvarima je motor jer ima brzine, kvacilo itd...

Osim toga nebitno, kad se polaze ovisno o autoskoli MOZES birat izmedu motora sa brzinama i skutera (ako autoskola nema vise vozila onda naravno ne mozes birati)

15 godina
neaktivan
badboycro kaže...

Vespa po izgledu karoserije je skuter (tako pise i u knjizici vozila) ali po ostalim stvarima je motor jer ima brzine, kvacilo itd...

Zna se kako izgleda pravi motor, a Vespa to nije.

Bez obzira na brzine, kvačilo, kubikažu...

15 godina

Ko god se iti malo razumi u vespe  (misli se na "prave" vespe sa brzinama) se nece sa tim slozit

pod pojmom skuter se veze vozilo na kojem se sjedi u polozaju kao na stolici, sa vozilom koji nema brzine nego radi na principu variomata. Vespa je skuter po izgledu, ali po svemu ostalom jednostavno ne moze bit skuter jer nema iste osobine. Tako da i dalje stojim pri tome kao sto mnogi kazu da vespa nije ni motor ni skuter nego jednostavno vespa.

I  ispricavam na offtopicu, necu vise {#}

16 godina
Polaganje vozačkog

Dobro večer ekipa, evo jedno pitanjce za znalce do koliko Kilowata(konja) mogu mladi vozači voziti i kada se prestaje biti mladi vozač?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:53 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog
80kW i do 24-te godine.
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po novom 80kW mislim, uglavnom, 100 i koji konj. Prestaješ bit mladi vozač sa 24 godine.

16 godina
Polaganje vozačkog

Hvala za brzi odgovor.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:57 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Polaganje vozačkog

80kW/109PS.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog
Pitanje..
Što se sve može polagati sa 17.5 godina? Mogu li se položiti i testovi i vožnja prije 18?
I što vi savjetujete? Polagati odmah, čim je moguće(3.mjesec u mom slučaju) ili nakon što uđemo u EU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sa 17.5 mozes krenut na predavanja u autoskoli i prvu pomoc. Isto tako mozes i polozit ispit iz teorije i prve pomoci cim zavrsis sa predavanjima. Voznju ne mozes polagati sve dok ne napunis 18. Tek kad napunis mozes ic na ispit.
Windows Phone FTW
15 godina
Polaganje vozačkog

Hvala. Tako sam i mislio.

Treba odvoziti 35h? Koliko to obično dana traje tj. koliko se sati može odvoziti u danu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisno koliko ti je popunjen instruktor, kod nekoga ćeš možda vozit svako par dana, a kod nekoga svaki dan po 2 sata, al to ti se protegne na mjesec do 2 obično, ako je instruktor sa prosječnim brojem kandidata.

16 godina
Polaganje vozačkog

Koliko traje polaganje na kraju sa tim ucenjem teorije + ispit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

Pa to ti ovisi o puno stvari.

Ovisno kad upisuješ, zimi je nešto manje kandidata nego ljeti. Zatim dal si sve položio iz prve. 

Pa onda ovisi ko ti je instruktor i koliko ima kandidata. Ako je neko kog poznaješ, onda će te malo pogurat ćešće u raspored. Ako ne, onda ko zna.

Uglavnom, za 3-4 mjeseca bi trebao riješiti. 

Ja sam doduše polagao 5 mjeseci, no prvih mjesec dana nakon položene teorije sam odvozio 3 sata jer mi je instruktor uz B ima i C i C+E i D. I onda sam još od 1.12 čekao mjesec dana da dođem na red na ispit. U tom periodu sam imao onih 5 preostalih sati,

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Polaganje vozačkog

Nas je bilo 14 u grupi pa sam položio za 3 mjeseca i to samo zato što sam puko ispite i prvu pomoć..da sve prođeš bez problema za 2 mjeseca sve rješiš..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
evo ja sam od 6.12 do sada rjesio sve ... sve ispite samo mi je jos ostala voznja koja cu polagat 6.2. .... znaci 2 mj. s time da su jos bili praznici ...
16 godina
Mitsuoka kaže...

Po novom 80kW mislim, uglavnom, 100 i koji konj. Prestaješ bit mladi vozač sa 24 godine.

Zna netko hoće li se taj debilni zakon mijenjati ulaskom u EU?

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
Polaganje vozačkog

Dali je to mukotrpno poloziti tj uciti svu tu teoriju + ispiti uz skolu? Htio bih kada polozim maturu i kada zavrsim sa srednjom odmah polagati jer ne zelim si ocjene pokvarit sa polaganjem vozacke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Dali je to mukotrpno poloziti tj uciti svu tu teoriju + ispiti uz skolu? Htio bih kada polozim maturu i kada zavrsim sa srednjom odmah polagati jer ne zelim si ocjene pokvarit sa polaganjem vozacke.

nije ... ja nisam nista ucio ... samo pazis na predavanjima ... i trebi bi proc ... ispit polako rjesis i to je to ... jedino malo prvu pomoc treba ucit... takoder pazis na predavanjima i doma 1 procitas knjigu i trebo bi proc ... osim ako nisi {#} 

bez uvrede {#} 

15 godina
Hacker002 kaže...

Nas je bilo 14 u grupi pa sam položio za 3 mjeseca i to samo zato što sam puko ispite i prvu pomoć..da sve prođeš bez problema za 2 mjeseca sve rješiš..

Definiraj grupu? Koliko često se generiraju te grupe? Tjedno? Mjesečno?

U mojoj grupi je bilo 50tak kandidata. Grupa prije ih je bilo preko 70. Grupa se generira jednom mjesečno, tj nakon što se održe predavanja + testni tjedan.

Grupa prije te isto 60tak kandidata.

17 godina
Polaganje vozačkog

Svaka 2 tjedna je vamo bilo..jedna grupa krene u cetvrtak i u srijedu za 2 tj ima ispit, a druga krece odma taj dan, cetvrtak poslje ispita..i to je bilo u pola ljeta..a sad ih bude po 4-7 u grupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Polaganje vozačkog

2 tjedna predavanja? Kaj to imate po 3 sata dnevno?

Al dobro, to je očito neka manja autoškola, pa i prije dolazite na ispit. Kažem, ovisi o puno toga.

btw. DamageHigh

zakon ostaje isti. pa tek je nedavno donešen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

109 konja

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
Polaganje vozačkog

Imam A,B i C kategoriju, zanim me koliko bi me koštalo sada da polažem za C+E.? I jel moram polagati testove ili samo vožnju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

Imam A,B i C kategoriju, zanim me koliko bi me koštalo sada da polažem za C+E.? I jel moram polagati testove ili samo vožnju.

liječnički, propise i vožnja

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice