neznam za vas al imao sam activirane winse i skinuo sp1 radi se o 64 bit verziji kad sam sve instalira odma mi je iskocio geniue i reka da su falsi winsi i vise ih nisam moga aktivirat nijednom metodom...
to care!!!
neznam za vas al imao sam activirane winse i skinuo sp1 radi se o 64 bit verziji kad sam sve instalira odma mi je iskocio geniue i reka da su falsi winsi i vise ih nisam moga aktivirat nijednom metodom...
to care!!!
posto sam vise svacim napunio glavu...a odavno nisam koristio nlite...kako se zove od sedmice tool da ja to sam sebi splitstrimam.
e super,bas me prosla stranica dobro podsjetila...kizo ili bilo ko..savjet par procesa da ih potamanim na VB sedmici. dodijelio sam joj 600mb i nedam vise :)
ima li sto korisno za potaracat,da usparam koji mb?
posto sam vise svacim napunio glavu...a odavno nisam koristio nlite...kako se zove od sedmice tool da ja to sam sebi splitstrimam.
Izvini ipak je ovaj za slipstream
to care!!!
EPIC Fail :-)
to druze...skroz sam out vise od ovog "lajtanja"...obecavajuce izgleda tulcina :)
imas koji savjet za naknadni moj edit u gornjem postu.
imam nesto masnije nakitit na VB pa da tih 600mb ne podje bsod :)
@maks rs
btw uvijek sam sebi to spajao po svojim zeljama,tako bi i ovo...al vrijeme me pregazilo.
tnx.
edit na ovo dolje da ne spamam temu previse
ja sam kriv jer nisam bio jasniji....sve mi je jasno za 7Lite...nego ima druga prica..imam sad mountanu u virtualki sedmicu...sto kilat da mi sto manje rama guta...jer sam dodijelio 600rama virtualki,ne dam vise.
Izbaci language support za jezike koji ti nisu potrebni i nepotrebne servise i ode giga.
I naravno, koristi ovaj sa drugog linka.
...
na ovom mom linku za izvor vijesti u prvom postu teme, postoje 2 verzije service packova; wave 0 i wave 1.
Download 64-bit (x64) Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1 RTM Wave 0 Setup Installer
File Name: Windows6.1-KB976932-X64-INTL.exe
Build: 7601.17514.101119-1850
Size: 669,654,640 byte
Download 64-bit (x64) Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1 RTM Wave 1 Setup Installer
File Name: windows6.1-KB976932-X64.exe
Build: 7601.17514.101119-1850
Size: 947,070,088 byte
koja je razlika između njih osim u veličini?
...
na ovom mom linku za izvor vijesti u prvom postu teme, postoje 2 verzije service packova; wave 0 i wave 1.
Ja imam ovaj veći i nisam primjetio neku razliku. Neki su spominjali da se komp brže pali, ali moj baš i ne.
Prvi je za 5 glavnih jezika a drugi za + sve ostale podržane jezike u Win 7.
ok. hvala. dovoljan mi je onda wave 0
Ja sam već "spario" sedmicu i Sp preko nlite-a...jeste da malo potraje.ali se isplati
eh, primoran sam skinut wave 1, jer oni linkovi vise ne rade, a nigdje ne mogu nac valjani link za wave 0
Dali je to i za 32 bit. pošto vidim da piše za 64bit.
i za 32 bit i za 64 bit. al moras skinut odgovarajucu verziju
I sto sa ovim linkom? Tamo je samo RC a ne RTM
I sto sa ovim linkom? Tamo je samo RC a ne RTM
ako si technet ili msdn pretplatnik onda možeš odotam skinut ili pričakat još par dana kada će i public biti dostupan
(ako ti baš hitno treba mogu ti poslat)
dal ima neko od vas windows 7 sp1 na hrvatskome? ja sam instalirao jučer sedmicu na engleskome i pod windows update nema jezika da ih instaliram...
piše da je ova verzija:
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850)
jel bi odgovaralo da skinem hrvatski jezik za build 7600 pa da pokušam instalirati?
Nebi. Pričekaj par dana (možda do 01. 03.?) ,kad će izaći language packovi za SP1 na WU i Downloads centru.
Zar nebi trebao doci 22.2 ?
(tako sam citao)
meni ne treba taj Sp1.
što će vam to ?
meni ne treba taj Sp1.
što će vam to ?
Jos ne treba, al trebat ce kad bude u zahtjevima neke igre ili programa pisalo windows 7 service pack 1..
Jos ne treba, al trebat ce kad bude u zahtjevima neke igre ili programa pisalo windows 7 service pack 1..
e onda ću ga staviti, makar prođe instalacija i bez toga.
sutra službeno izlazi SP1
pa da si pročitao samo jednu vijest na bol-u ili temu na forumu u vezi service packa, vidio bi da službeno izlazi 22. veljače pa ne bi postavlja ovako glupa pitanja!!!
e ovakvi me najviše nerviraju. ufff, kipim
Je li stigao kome preko windows updata SP 1 ?
Je li stigao kome preko windows updata SP 1 ?
Nije, nema ga niti na Microsoft stranama. Vrtim oko Microsoftove strane kao kisa oko Sahare.........