Više informacija o GeForceu GTX460

poruka: 34
|
čitano: 3.471
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Više informacija o GeForceu GTX460
Dado_ZG78 kaže...

I opet će cijena biti glavni problem Neodlučan

Ja sam prije 19 mjeseci kupio moju GF GTX260-c216 po cijeni od 1700kn (bez PDV-a doduše) i kako da mi se sada isplati kupovati bilo koju dx11 karticu po ovim njihovim ciframa, a da su mi performanse značajno bolje?

Eh dado ak češ tak gledat na cjene onda nebudeš tak brzo upiknul novu grafu. Kak je nastavilo cjene če samo rast,a neki ozbiljniji pad ja nevidim prije izlaska ATI-eve nove serije HD6xxx koja je prvobitno trebala biti samo osviježenje.

I'll be back
17 godina
neaktivan
Više informacija o GeForceu GTX460

Prije ili kasnije cijene će pasti..   a do tada fino koristim svoju dobru staru dx10 grafu (koja je još uvijek dovoljna za sve što izlazi u idućih nekoliko mjeseci - pa i do godinu dana) Namigiva

Uostalom, mogu ja najprije kupiti novi monitor negdje na jesen/zimu (24" fullHD LED), pa tek onda razmišljat o novoj grafi tamo na proljeće 2011. Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Više informacija o GeForceu GTX460
Weky kaže...

Upravo suprotno, na GTX480 se bere para, jer u stranim državama ljudi traže najjaču single gpu karticu, a to je upravo GTX480.

Pa normalno da beru pare na njoj kad su one i 470 jedine u ponudi. LOL

Ali kad budu kao i ATI imali u ponudi grafe od najnižeg do najvišeg ranga (tu mislim na one sa termi arhitekturom) najviše če zarađivat na srednjem segmentu a najmanje na high end, nekupuju svi u stranim zemljama najjače grafe.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice