imam jedan odličan biznis. ima da budem milijarder. prodaja svjeći i upaljača. pa to će bit best buy.
tema na "offline" bugu: koji upaljač kupit?
imam jedan odličan biznis. ima da budem milijarder. prodaja svjeći i upaljača. pa to će bit best buy.
lol, otić će sva tehnologija i meni je čak nekako drago. valjda jer će bit ko u davnim godinama prije tesle :)
bude bilo zanimljivo. haha
jel ima opasnosti držat komp upaljen za vrijeme oluje?
Pa neće otiči ako su ugašeni... samo ce biti tjedan - dva - tri cijela powergrid down...
Pa jedina opasnost je da ce crknuti...
Sve su to zavjere i izmišljotine.
lol, otić će sva tehnologija i meni je čak nekako drago. valjda jer će bit ko u davnim godinama prije tesle :)
Neće radit ništa što ima veze sa strujom. Naravno ako se ovo dogodi
A ja sam mislio prodavat maglu Oćemo neki biznis sklopit?
to je ko malo jaci EMP sa mw2 hehe
600 milijuna samoubojstava zbog nemogučnosti logiranja na LICEKNJIGU
hah pa je,al ak imas produzni sa prenaponskom zastitom nemas problema :)
Zapravo ima... jer se radi o jakom magnetskom polju a ne vecem naponu ili slicno... sto znaci da ce neovisno o toj zastiti nahebati procesor, maticna i sve ostalo gdje dolazi struja...
to je ko malo jaci EMP sa mw2 hehe
Enemy EMP is online!! Electronics are offline!!!
hah pa je,al ak imas produzni sa prenaponskom zastitom nemas problema :)
Zapravo ima... jer se radi o jakom magnetskom polju a ne vecem naponu ili slicno... sto znaci da ce neovisno o toj zastiti nahebati procesor, maticna i sve ostalo gdje dolazi struja...
ma znam ja sam se zajebavo
malo trollam vec dugo nisam
Ok vi kuzite... NEMA PALJENJA NICEGA ELEKTRONSKOG...
jel sad malo lakse :)
imaš čovječe ne ljuti se, odlična igra :)
Da a strujni kabel češ uštekati u guzicu i konstantnim prdenjem proizvodit napon dovoljan na pokrene tvoje računalo. LOL
Ček, što zapravo taj sunčev ''EMP'' radi, dali on spali elektroniku koja je uštekana u struju, ili hardwer općenito, nikad nisam razmišljamo o tome pa me zanima.
kako ču sad bez CAM4i svih onih prostakuša.
Ček, što zapravo taj sunčev ''EMP'' radi, dali on spali elektroniku koja je uštekana u struju, ili hardwer općenito, nikad nisam razmišljamo o tome pa me zanima.
Sve sto generira elektromagnetsko polje... znaci samo dok je ukljuceno...
E ali jadne komunikacijske kuce i bye bye satelitska TV...
Svi sateliti ce biti vise manje spaljeni...
Nevjerujem baš u sve al moj stric kaže:"Novinari samo,da ti iskreno kažem,seru,na internetu takvim vjestima hoće samo zaraditi"
Sad je smak svjeta 19.5.2012,pa 21.12.2012 pa onda je trebao biti 2008 pa sad 2013 pa dobro hoće se više odlućit kad će bit
za par milijardi godina.
stignemo još koji post napisati na forumu...
Pa i sateliti se mogu privremeno isključit.
Scenarijo 2013
Eeee *umetni ime* crka mi dide
KAKO!?
Nije ima faradjev .... pa mu ošle' baterije...
Nista,ja cu si slozit generator na bajk (ustvari budem samo na dinamo spojil) ,pa na komp , i gledal filmove XD.sala naravno,ali mislim da bi agregati trebali radit.
Nista,ja cu si slozit generator na bajk (ustvari budem samo na dinamo spojil) ,pa na komp , i gledal filmove XD.sala naravno,ali mislim da bi agregati trebali radit.
nece nit agregat
pa da. jer oni ne osvise o el. energiji, samo ju proizvode. troše samo gorivo
Sve sto generira elektromagnetsko polje... znaci samo dok je ukljuceno...
Hvala, već sam se zabrinuo, bez RTL-a i HTVa mogu na neodređeno vrijeme, ali bez kompa, sam kao ptica bez krila.... :D, jednostavno ću ištekat sve pa da ga vidim, još ću nakon toga upalit mob i na najglasnije puštat onu iz MW2: ''We'we been EMP-ed, the electronics are down!!!" dok se svi budu češkali po glavi i gledali što im je sa reprizom 1001 noći .
Kad prodje ta oluja radit ce... ali za vrijeme nje nista...
inace oko 8 dana treba da se sustavno pogasi elektricna mreza u HRV i isto toliko da se vrati...
ostale vece zemlje ce trebati jos i vise...
nece nit agregat
Cijeli tjedan? Ajde,imam onda backup plan, u zagorje po vino, svijeće kupit, i feštat :D
nece nit agregat
zast?
moraju novinari nasa i slicni da zarade na necemu, narocito novinari.....
licno mislim da je laz, ali videcemo, zar nije trebalo i 6.6.2006. da bude nesto ali........
6.6.2006. je bio internacionalni dan mlačenja emo klinaca koliko sam ja vidio ?
Hvala, već sam se zabrinuo, bez RTL-a i HTVa mogu na neodređeno vrijeme, ali bez kompa, sam kao ptica bez krila.... :D, jednostavno ću ištekat sve pa da ga vidim, još ću nakon toga upalit mob i na najglasnije puštat onu iz MW2: ''We'we been EMP-ed, the electronics are down!!!" dok se svi budu češkali po glavi i gledali što im je sa reprizom 1001 noći .
Vrlo vjerojatno je da ako bude takve velicine ta oluja ni to nece raditi :) mislim mobiteli :)
nece nit agregat
zast?
nemam pojma...to mi tak logicki zvucalo
ak ce radit agregati ja ne vidim cemu takva panika
nece nit agregat
zast?
Ima elektromagnetsko polje... a rekli smo... sve sto proizvodi i sto radi na elektricnu struju a nije propisno zasticeno odredjenom zastitom, nece raditi...
tih par dana odjavljujen internet ( neće oni meni tući račun na ništa mater im...)