Predstavljen Bioshock Infinite

poruka: 41
|
čitano: 8.110
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bioshock Infinite
15 godina
RE: Predstavljen Bioshock Infinite
emerik kaže...

Vi samo govorite o grafici,Bioshock 2 je imao osrednju grafiku,ali je odlična igra.

da ali bioshock (original) je u svoje vrijeme imao sjajnu grafiku koja je jako malo napredovala.

pogledaj samo neke blockbuster igre i njihovu grafiku u usporedbi sa ovom...

bc2: SaPPhir3
16 godina

Evo dvije slikice.

EDIT:Evo i neki kratki članak,ispričavam se ako je bio.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 11:24 (emerik).
15 godina
emerik kaže...

Evo dvije slikice.

na prvoj slici se vidi kako je engine zastario, pogledajte samo kako zastava izgleda...

bc2: SaPPhir3
17 godina
neaktivan
Predstavljen Bioshock Infinite

Uf, sviđa mi se ovaj steampunkasti smjer u kojem su krenuli. Jako dugo nije bilo neke kvalitetne igre u steampunk okruženju.

2 0 hvala 0
16 godina
Quark kaže...

Ako bolje pogledaštrailer videt ćeš nešto što je nalik na big daddy-a, samo sa srcem u kacigi. Dali se zove big daddy ili nekako drugačije, pošto se i ne vidi baš najbolje, neznam, naveo sam to kao primer jer mi tako liči a neznam kako bih ga drugačije nazvao.

To koliku će poveznicu imati nova igra sa starima, neznam i ne želim nagađati, za sada je tu samo ono što developeri kriomice daju javnosti, a za sada obećavaju (kao i uvek) nešta sasvim novo i neviđeno.

Normalno da nije isti big daddy, ali je vidiljivo da je opet neka osoba u jakom oklopu i ogromne snage, samo malo modificiran za nebo, a ne dubinu. Uostalom, također se kasnije vidi uporaba plasmida(možda će se to sad drukčije zvati) kad ona ženska stvori ruže da spasi lika. Tako da su sličnosti sa prošlim nastavcima, samo kažem sve će biti prilagođeno novom settingu, ali koncept borbe bi se mogao otprilike naslutiti: borba sa oružjem i tim plasmidima protiv protivnika, a kao boss fight ili nakon svakih par levela, borit ćemo se protiv onog big daddy-a a između čemo optetljavati priču.

Stoja
15 godina
protjeran
Weky kaže...
dado8 kaže...

ne bi reko, na slikama ima itekako boja tako da UT3 engine nije 100% jer on je u stanju barat samo s nijansama smedje, sive i zuckaste te onda sve provuc kroz nekakav kvazi filter (ja to zovem CSI MIAMI) da se nabije saturizacija i umjetno "podigne" filing na sceni

a koje danas multiplatformska igra nema blura? - on se toliko koristi  zbog ogranicenog konzolaskog hardwera a glavna zadaca mu je da sve zamulja i prikrije lose teksture u pozadini

a ako i je slucajno UT, onda je UT2.5 i to znatno modificiran

Na koji to način misliš? S ostatkom se slazem definitivno.

Gearboxova BIA3 je jako modificirana verzija UT3 engine-a kao sto je to i DICE-ov Mirror Edge. Mislim da su oni jedini nesto napravili od tog enginea i pitanje je uopce koliko je tu originalnog koda ostalo

Vec AA3 je (ovako na oko) klasican UT3 s zastitnom kombinacijom, sivkasto, smedjkasto zuckastih nijansa tekstura (da ima i one isprane "zelene"), tako nevjerujem da je modificiran - ne da mi se kopat

Najbolje sta sam je vidio ja vidio je GEARBOX-ov Borderlands - tu prakticki nema skoro nista od originalnog koda

sve ostalo je ko jaje jajetu jednako isprano - barem meni

mass effect mass effect
gears of war gears of war
resi5 resi5
turok turok
batman aa batman aa
ut3 ut3
dark void dark void
"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 12:57 (dado8).
15 godina
odjavljen
dado8 kaže..

Gearboxova BIA3 je jako modificirana verzija UT3 engine-a kao sto je to DICE-ov Mirror Edge. Mislim da su oni jedini nesto napravit od tog enginea i pitanje je uopce koliko je tu originalnog koda ostalo

Vec AA3 je (ovako na oko) klasican UT3 s zastitnom kombinacijom, sivkasto, smedjkasto zuckastih nijansa tekstura (da ima i one isprane "zelene"), tako nevjerujem da je modificiran - ne da mi se kopat

Najbolje sta sam je vidio ja vidio je GEARBOX-ov Borderlands - tu prakticki nema skoro nista od originalnog koda

sve ostalo je ko jaje jajetu jednako  isprano  - barem meni

Engine nije ni blizu isto što i boje na ekranu koje vidimo. To su isključivo (pixel) shaderi koji se bez problema nanovo napišu i igra izgleda drugačije. Tako da, nemozemo tocno znati dali je ono Unreal Engine u traileru, ali s obzirom da su prva dva bioshocka radena na tome engineu, za pretopstaviti je da je to isit engine. Nemozemo reci "to nije unreal engine" po nekom traileru koji ništa konkretno ne pokazuje.

Postoji hrpa igara koje koriste isti engine, a izgledaju totalno drugačije. Čak su i drugačij žanr. Aion i Far Cry recimo.

BTW, Resident Evil 5 nekoristi Unreal 3 Engine, vec svoj kucni engine.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
protjeran
Weky kaže...

Postoji hrpa igara koje koriste isti engine, a izgledaju totalno drugačije. Čak su i drugačij žanr. Aion i Far Cry recimo.

BTW, Resident Evil 5 nekoristi Unreal 3 Engine, vec svoj kucni engine.

care teksture s teksture a shaderi su shaderi, ako imas isprane texture mozes ti sjencat koliko hoces nema tu pomoci

aion je totalno modificiran farcry engine, kao sto je IW engine totalno modificiran quake3 (id-TECH3) - prakticki to su savim dva razlicita enginea 

resi 5 je UT3 iako i on ima neke napredne sheme ponajvise vezano za osvjetljenje koje je jedno od boljih u UT3 igrama

igre na identicnom engine prepoznas iz aviona, tipa modern warfera i James Bond Quantum, doom3 i prey, oblivion i fallout... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 13:43 (dado8).
15 godina
odjavljen
dado8 kaže...

resi 5 je UT3  iako i on ima neke napredne sheme ponajvise vezano za osvjetljenje koje je jedno od boljih u UT3 igrama

LINK.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
protjeran
Weky kaže...
dado8 kaže...

resi 5 je UT3  iako i on ima neke napredne sheme ponajvise vezano za osvjetljenje koje je jedno od boljih u UT3 igrama

LINK.

zasto sam ja onda zabrijo da je to ut3?

da bi si odrezat ruku da sam u pravu, cak znam da sam citao negdje nekakvu najavu, uostalom lici na ut3

zbilja cudno - budem pogleda kad uhvatim vremena

16 godina

Samo želim obavijestiti da postoji tema u kojoj se može diskutirati o Bioshocku.KLIK

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bioshock Infinite
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice