Intel Z77

poruka: 349
|
čitano: 55.122
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Intel Z77
AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 12:21 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel Z77

Izgleda da bi ovo mogla bit najbolja Z77 ploča a OCerka do bola :)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Intel Z77
Bulldozer kaže...

Izgleda da bi ovo mogla bit najbolja Z77 ploča a OCerka do bola :)

Ima trostruko vise faza za cpu napajanje od svih mojih kompova zajedno u kuci {#}

--------------------------
15 godina
protjeran

Polako - Nich Shih - jedan od najboljih overclocera današnjice je dizajnirao ploču sa Z77 chipsetom samo za sebe.

Prototip se zove Z77 OC Formula - no to nije još konačno ime, samo je kao takva predstavljena.

Posebnost joj je to što ima VRM-ove pripremljene za hlađene vodom, te je spremna za 8+ GHz OC.

Potrebno joj je 8+4 pin za CPU VRM da bi radila, dakle stvarno će imati mnogo soka u sebi:

http://www.tweaktown.com/news/24431/exclusive_hands_on_with_the_asrock_z77_oc_formula_designed_by_overclocker_nick_shih/index.html

http://www.legitreviews.com/news/13309/

Za promjenu od monotonog crveno-crnog, zeleno-crnog i plavo-crnog, evo jedne žuto-crne ploče.

Podsjeća na stare DFI žuto-zeleno-crne ploče, samo bez zelenog. {#}

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
odjavljen
Intel Z77

Nadam se da neće biti preskupa.

Vodeni blok je odlična stvar,to bi više proizvođača trebalo prakticirati jer je prava muka raditi blokove za svku ploču posebno.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

A praktično je što može raditi i bez vodenog - umjesto njega radi jedan XFAST-Fan koji se uključuje samo kada je temperatura

veća od poželjne (65°C ili veća), dakle u normalnim uvjetima gotovo se nikad neće niti uključivati - osim u veoma lošim kućištima tipa EVC itd.

13 godina
odjavljen
Intel Z77

Čudno mi je što to ne dolazi sa Fatal1ty pločama, tako da se bojim da će biti skuplja od njih.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Sigurno će biti cjenovno slična kao Professional ili Extreme7, ako ne i skluplja.

Vodeno diže cjenu sigurno. 10x USB3.0 out of the box, podešavanje bace clock-a On The Fly (na muhu),

dva para sedam segmentne diagnostike - koje služe i za prikaz temperature. Zvuči skupo.

13 godina
odjavljen
Intel Z77

Bi lo bi lijepo da ne bude preskupa,ali vjerojatno 2000+ kn. Šteta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kvaliteta se plaća.

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Kvaliteta se plaća.

Ali barem ima ljepše hlađenje od Gigabljakovog ribeža za sir (Z77X-UDxH).

13 godina
protjeran
Intel Z77

Evo i od MSI Mpower

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Jel ja to loše vidim, ili su to samo 4x SATA portovi?

To nikom normalnom nije dosta - pa i 6 SATA portova je naknap.

13 godina
protjeran
Intel Z77

6 Sata portova :) I da nebi pranja pilio po svojim ribežima Gigabyte koristi sada Ultra Durable 5 i R3550 PowIRstage® ICs

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Pranja kaže...
Bulldozer kaže...

6 Sata portova :) I da nebi pranja pilio po svojim ribežima Gigabyte koristi sada Ultra Durable 5 i R3550 PowIRstage® ICs

U,najs-ove imaju grill. Što je to Ultra Durable 5? Jel to neki tampon?

Hmm koliko ti ono imaš godina 12 ? 13 ? nebi se reklo da imaš više

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pranja kaže...
Bulldozer kaže...

U,najs-ove imaju grill.

Nisu to grilovi - to je mašina za radit domaće rezance - moja tetka to ima već 40ak godina u svojoj kući. {#}

@ Gigabyte headquarters:

Main Chief: "What to do now!? ASUS and ASRock are dominating our market in Europe and Asia!!!"

Enginers: "Lets just add a new number to the 'Ultra durable' so that other think we invented something new!" {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel Z77

Nasla se dva fanboya, s tim da jedan ima Gigabyte plocu a drugi nikad nije ni bio objektivan.Momci pocnite pisati konstruktivne komentare a ne gluposti.

clock2much

4 1 hvala 0
15 godina
protjeran

SuperPI 32M svjetski rekord:

http://hwbot.org/submission/2289288_

3DMark06 single GPU svjetski rekord:

http://hwbot.org/submission/2289291_

PiFast svjetski rekord:

http://hwbot.org/submission/2289286_

SuperPi svjetski rekord:
http://hwbot.org/submission/2289285_ 

7GHz OC stabilna.

Z77 ASRock OC Formula - Nick Shih. 

13 godina
neaktivan

Danas je na ovogodišnjem Cebitu predstavljena trenunto najbrža Maximus V Formula matična ploča, bazirana na Intel Ivy Bridge platformi, Z77 čipsetu.

Computex 2012 - ASUS Maximus V Formula

MAXIMUS V FORMULA

heilige
17 godina
Intel Z77

Ok, dečki ja sam malo zahrđao, ali još me neke stvari zanimaju, prije svega na ploči, od bulldozera, kakav je ovo konektor na slici?

Pretpostavljam napojni neki, ali kakav i što radi tu {#}

I da, ovaj 6pinski pored njega, šta sad treba i integrirke napajanti 6pin-skim?

Znam da je štos da se u neke bolje ploče ubacuje molex za dodatnim V ali što je pobogu ovo {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xash kaže...

Danas je na ovogodišnjem Cebitu predstavljena trenunto najbrža Maximus V Formula matična ploča, bazirana na Intel Ivy Bridge platformi, Z77 čipsetu.

Computex 2012 - ASUS Maximus V Formula

MAXIMUS V FORMULA

Nek ju daju meni pa cemo vidjet kolko je brza {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Ok, dečki ja sam malo zahrđao, ali još me neke stvari zanimaju, prije svega na ploči, od bulldozera, kakav je ovo konektor na slici?

Znam da je štos da se u neke bolje ploče ubacuje molex za dodatnim V ali što je pobogu ovo {#}

za mjerit napon pretpostavljam,a ovo za 6pin to je kada koristis Sli ili cross konfiguraciju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

To cudo sa 6 pinova je vjerojatno za vanjsko mjerenje napona multimetrom. Nikad nisan vidia ni slican konektor.

EDIT : kolega me pretekao.

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 17:09 (mate960).
17 godina
Intel Z77

E da, da, moguće da je to, inače su to male točkice na pločama {#}

Lijepo ako je to to {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel Z77

Jap, MSI V-Check points

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Hoćem takvu za AMD:

15 godina
protjeran

Evo i novog evetna. Svi koji imaju ASRock Z77 ploče i Sandy/Ivy bridge mogu sudjelovati - pa navalite.

http://www.asrock.com/news/index.asp?cat=News&ID=565

Nagrade su odlične. 

http://www.asrock.com/news/index.asp?cat=News&ID=565

15 godina
protjeran

E ne nije reklama za Intel...

13 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

E ne nije reklama za Intel...

Al je dobra... {#}

13 godina
protjeran
Intel Z77

Evo top Gigabyte Z77X-UP7 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice