Dali ljudima pristojnu brzinu i onda to uzeli...stavili na 60kbps...bušmani imaju bolju brzinu
Smanjenje se dogodilo...na 60kbps...bušmani imaju veču brzino lol....
Prevaren sam i ja nasjeo sam na reklamu interesirao me je flat mobilni internet kako bi koristio mobitel kao modem.Sve to funkcionira ali je internet užasno spor.Tako da se za neke stvari nemože niti koristiti kao npr.gledanje video spota.Potpisao sam ugovor na 24 mj. ne znajući za smanjenje brzine nakon potrošenih 520 MB.Interesira me da li se taj ugovor može raskinuti s T mobileom.
pa na stranici pod * uredno pise da nakon prijedjenog broja MB ili GB smanjuju brzinu http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-30-00.asp
samo triba procitat, pogotovo kad se potpisuje nesto tako dugorocno...
Prevaren sam i ja nasjeo sam na reklamu interesirao me je flat mobilni internet kako bi koristio mobitel kao modem.Sve to funkcionira ali je internet užasno spor.Tako da se za neke stvari nemože niti koristiti kao npr.gledanje video spota.Potpisao sam ugovor na 24 mj. ne znajući za smanjenje brzine nakon potrošenih 520 MB.Interesira me da li se taj ugovor može raskinuti s T mobileom.
Ne može. raskidanje ugovora je samo za pametne.
520MB mjesečno, mobitel kao modem?? ti se šališ?
streamanja videa sa 520MB mjesečno?? opet se šališ??
streamanje videa na 64kbps? a što sad više da napišem? e bem te bože, svatko ima internet :p
pretpostavljam da se sa tom sporijom brzinom ne može slušati on-line radio
Može se slušati online radio bez prolema. Ja slušam preko TuneIn ali kada je manja brzina isključim AAC+ i nema nikakvih štekanja
Zna li tko ima li kod nas itko od operatera flat mobilni internet bez ograničenja u brzini
Zna li tko ima li kod nas itko od operatera flat mobilni internet bez ograničenja u brzini
Nope, i po nekim pričama, navodno postoji dogovor operatera da do 2014 godine to neće ni jedan operater ni ponuditi....
To bi im financijski bilo dobro, ali cisto sumnjam da ce to napravit.
A gle, obično surfanje večini ljudi nebi išlo preko 2gb, problem je youtube i takvi servisi, koji gutaju MB kao ludi...
Da ne spominjem download filmova i slično...
A gle, obično surfanje večini ljudi nebi išlo preko 2gb, problem je youtube i takvi servisi, koji gutaju MB kao ludi...
Da ne spominjem download filmova i slično...
S običnim surfanjem na mobitelu ne potrošiš niti tih 512MB u paketu (usporedi kolii ti je prijenos podataka na m.bug.hr-u u odnosu na spajanje s PC-a). Uz korištenje youtube-a i sličnih stvari dodješ do gige. Međutim, ono što je pravi problem je to ljudi koriste svoj mobitel kao Wi-Fi hotspot i spajaju se preko njega na internet s laptopom...e onda tu govorimo o gigabajtima prijenosa kod običnog surfanja.
Međutim, nije mi jasno koji je trošak operaterima pri standardnoj brzini prijenosa? Pa nek povećaju cijenu i omoguće pakete s npr. 3GB, 5GB, 10GB itd.
Tmobile ima mobilni flat, ustvari dnevni flat bez ograničavanja brzine ali se može aktivirati svaki dan nanovo ako želite. Neznam jeli to bitno ali ja sam trenutno na simpa tarifi i za 10 kn mogu uzeti flat bez ograničenja brzine na 24 sata. Za to mi je rekao kolega s posla tako da sam jučer išao isprobati. Skinuo sam oko 8gb uz brzinu od 13-17mbit-a i upload od oko 3-4mbit-a s tim da sam s3 koristio kao hotspot.
S obzirom koliko plaćamo tcomu za ove jadne brzine ovo uopće nije loše...
Pozdrav ljudi,
došao sam i ja iz t-com, točnije iz trećeg po redu u kojem sam bio... u prvom su mi rekl da nema opće usb stickova u Poreču, na cvjetnom da imaju onaj sa 4g kaj hvata i sad u aveneu mallu sam napokon uspio doći do sticka ali sam dobio neki Option icon XY , nikad čuo, a pošto mi je hitno morao sam uzeti jer suta putujem na mjesto gdje nemam mogučnosti spajanja, u biti duga priča... ali da ne duljim.... na ovom sticku piše da ide do 7.2Mbita/s , i to je brzina koja bi mi i odgovarala ,netreba mi više od 2,3Mbita za kaj bi ja koristio... no pokazuje mi da je signal slab tj. jedna ili dve crtice i pokazuje mi oko 0,68Mbita za download,a još manje za upload... Sad mi nije jasno da li je to do sticka ili do mjesta di jesam... samo što sam trenutno u Novom Zagrebu i tak mi je slab signal.... ne znam kaj će onda tek biti tamo di idem, a to je mjesto pored Poreča?? sa time da je ovo kao normalnoj brzini do 13gigi.... kaj će onda biti tek ako pređem? molio bih vas za savjet, da li je to do sticka za koji nikad čuo, a navodno nemaju drugi ili nečeg drugog? s obzirom da sam samo još danas u Zg-u, a ovi iz t-com, niko ne zna ništa pametno mi reć.... hvala puno
Lp....
Pozdrav ljudi,
došao sam i ja iz t-com, točnije iz trećeg po redu u kojem sam bio... u prvom su mi rekl da nema opće usb stickova u Poreču, na cvjetnom da imaju onaj sa 4g kaj hvata i sad u aveneu mallu sam napokon uspio doći do sticka ali sam dobio neki Option icon XY , nikad čuo, a pošto mi je hitno morao sam uzeti jer suta putujem na mjesto gdje nemam mogučnosti spajanja, u biti duga priča... ali da ne duljim.... na ovom sticku piše da ide do 7.2Mbita/s , i to je brzina koja bi mi i odgovarala ,netreba mi više od 2,3Mbita za kaj bi ja koristio... no pokazuje mi da je signal slab tj. jedna ili dve crtice i pokazuje mi oko 0,68Mbita za download,a još manje za upload... Sad mi nije jasno da li je to do sticka ili do mjesta di jesam... samo što sam trenutno u Novom Zagrebu i tak mi je slab signal.... ne znam kaj će onda tek biti tamo di idem, a to je mjesto pored Poreča?? sa time da je ovo kao normalnoj brzini do 13gigi.... kaj će onda biti tek ako pređem? molio bih vas za savjet, da li je to do sticka za koji nikad čuo, a navodno nemaju drugi ili nečeg drugog? s obzirom da sam samo još danas u Zg-u, a ovi iz t-com, niko ne zna ništa pametno mi reć.... hvala puno
Lp....
Imam smjenu u ponedjeljak pa ti mogu provjeriti kartu i SIM karticu. Šibni MSISDN od stika pa ti pogledam. I po mogućnosti model, jer nama u bazi stoje samo stikove iz ht prodaje, pa ti podrška neće ni moć puno pomoći.