Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.458
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
profa31 kaže...

Država nam je tu gdje je jer do sada ljudi koji je vode nisu imali nikakvu kontrolu nad sobom i krali su gdje su stigli. a tek kada nam je europa zaprijetila počele su se otkrivati afere.

a ti i dalje nisi odgovorio zašto je to loše

ontopic: ako netko želi da se njegovi privatni podaci pojavljuju svuda (pa ih je zato stavio na facebook) zašto bi ti ili itko imao potrebu to spriječiti?

irska i grcka su se bome usrecile u EU, sad ih lijepo ta EU prisiljava da idu jos dublje u duznicko ropstvo

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
protjeran
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Lose je zbog toga jer su stvari koje je trebalo srediti u hrvatskoj lose utjecali na nas(ZAMP nrp.),u EU nevalja traziti spas 

to se vidi na dosta primjera 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Izbjeglica_02 kaže...

Informacije na mobitelu nisu dostupne svima.

A na facebooku jesu?

Dostupne su samo kome želiš i koga ti odrediš, isto ko na mobitelu.

Za ove igre iza zavjesa o špijuniranju na serverima neću ništa govorit. Ko ti garantira da VIP ne gleda svaki SMS šta pošalješ?

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
grimyHR kaže...

irska i grcka su se bome usrecile u EU, sad ih lijepo ta EU prisiljava da idu jos dublje u duznicko ropstvo

Jeli? Grcka je kriva sto, bez obzira koliko je duzna, ne smanjuje broj ljudi u birokraciji? Sto drze place ko da su u najboljim vremenima? Sto se ponasaju ko da nisu u bankrotu? To im je EU kriva? 

Tko je Hrvatskoj kriv sto je sjebana do bola? EU?

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
17 godina
sirka666 kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Informacije na mobitelu nisu dostupne svima.

A na facebooku jesu?

Dostupne su samo kome želiš i koga ti odrediš, isto ko na mobitelu.

Za ove igre iza zavjesa o špijuniranju na serverima neću ništa govorit. Ko ti garantira da VIP ne gleda svaki SMS šta pošalješ?

SVAKA tvoja poruka je negdje snimljena, mora biti live dostupna u roku od 6 mjeseci, dok njen backup provideri moraju imati cini mi se 8 godina negdje offline.

Svaki tvoj razgovor je snimljen, takodjer vrijedi ovo sto sam napisao gore za dostupnost.

Svako tvoje spajanje na internet (bilo preko adsl-a, nekakvog hot spota) se logira od strane ISP-a (vezuje se vrijeme, mac, account i slicno) i negdje zapisuje. Zapisuje se cak kojim IP adresama pristupas.

Toliko o privatnosti. To ne postoji.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja
14 godina
neaktivan

OriginalEXE nisi dovoljno puta naglasio da smo zombiji, mi ti ne razumijemo ukoliko nam se to ne kaže 18 puta.

Ajde daj mi listu valjanih argumenata zbog kojih je Facebook loš. Meni je dobar i koristan. Ti ga nikada nisi ni koristio - kako onda možeš uopće znati dali valja?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Irska je propala zato što joj se većina gospodarstva temeljila na jakim vezama s iseljeništvom u SAD-u koji su ulagali novce dok su ih imali. no u trenutku američke krize i irska se raspala kao kula od karata. da nije bilo EU raspala bi se i gadnije od toga.

Grčak se raspala zbog lošeg vođenja unutarnje politike i gospodarstva, zbog toga što je cijelokupni proračun temeljila na gospodarstvu i zbog toga što i prije krize nije bila znana kao stabilna i bogata država (ima uzrečica još iz sedamdesetih godina: dužan kao grčka) i nju je također EU spašava od totalnog kolapsa...

Prvo malo proučiti gradivo pa tek onda davati primjere ;)

16 godina
protjeran
profa31 kaže...
grimyHR kaže...

Irska je propala zato što joj se većina gospodarstva temeljila na jakim vezama s iseljeništvom u SAD-u koji su ulagali novce dok su ih imali. no u trenutku američke krize i irska se raspala kao kula od karata. da nije bilo EU raspala bi se i gadnije od toga.

Grčak se raspala zbog lošeg vođenja unutarnje politike i gospodarstva, zbog toga što je cijelokupni proračun temeljila na gospodarstvu i zbog toga što i prije krize nije bila znana kao stabilna i bogata država (ima uzrečica još iz sedamdesetih godina: dužan kao grčka) i nju je također EU spašava od totalnog kolapsa...

Prvo malo proučiti gradivo pa tek onda davati primjere ;)

spasava ih dodatnim zaduzivanjima sa ogromnik kamatama? to je tebi spasavanje? nedaj boze hrvatskoj takvog spasa od EU, dovoljno se i sami tako "spasavamo"

16 godina
neaktivan
Ja sam ga koristio i kazem ti da je los jer mladi ljudi poput mene i najvjerovatnije tebe vise po tome po cijele dane umjesto da idu vanka.Covjeku stvara ovisnost,ja sam ga pokuso izbrisat par puta i vazda se vratim.I to sto su oni rekli da prodavaju podatke agencijama kako znas da nije istina?Prosiri malo vidike razmisljanja.LP
17 godina
grimyHR kaže...

spasava ih dodatnim zaduzivanjima sa ogromnik kamatama? to je tebi spasavanje? nedaj boze hrvatskoj takvog spasa od EU, dovoljno se i sami tako "spasavamo"

A sta mislis sta hrvatska radi? Zaduzuje se sa ogromnim kamatama. Jbg.

15 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

Ajd da ne idemo u offtopic. Spašava ih davanjem kredita (u iznosima za koje one realno nisu sposobne),  i u pomoći koje ostale članice daju (prvenstveno njemačka). kako je netko već napisao, dok god grčka ne ukine prekobrojnu birokraciju i državni aparat, dok god ne pronađe neki drugi izvor prihoda osim turizma (koji u vremenima krize ili elementarnih nepogoda pada) neće stati na svoje noge. ali to stvarno nije greška EU-a.

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

pa to sam i napisao...ne treba nam za to EU

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Da ali se otvaraju nova trzista i slicno. EU nije samo jedan veliki minus. Ima i pluseva, samo treba biti pametan pri ulasku.

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Da ali se otvaraju nova trzista i slicno. EU nije samo jedan veliki minus. Ima i pluseva, samo treba biti pametan pri ulasku.

mislim da je ovo dovoljno sto sam podebljao...hrvatska i pametno nejdu zajedno u istu recenicu...

17 godina
grimyHR kaže...

mislim da je ovo dovoljno sto sam podebljao...hrvatska i pametno nejdu zajedno u istu recenicu...

E ok, onda nemoj sve svaljivati na EU. HR bi propala sa i bez EU.

14 godina
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Teško je biti pametan kada te nitko niti ne pita za uvjete ulaska. Mi čemo ući u EU iako je puno više od polovine stanovnika RH PROTIV! 

Za ove koji vide dobro u EU, počnite od google-a. Pojam numero uno - Lisabonski ugovor.

Facebook going down ^.^ jadne loodache
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 15:03 (OriginalEXE).
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

pa ne svaljujem na EU, ali ce nam ekonomija otici jos gore u k. uvodenjem eura

17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

A mi offtopic :)

Da se vratimo offtopic, ja ti garantiram da ovi tvoji kvazihakeri nece ni poskakljat FB.

15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Teško je biti pametan kada te nitko niti ne pita za uvjete ulaska. Mi čemo ući u EU iako je puno više od polovine stanovnika RH PROTIV! 

Za ove koji vide dobro u EU, počnite od google-a. Pojam numero uno - Lisabonski ugovor.

za one koji su protiv ulaska ne treba ni google. osvrni se oko sebe. Pojam numero uno - HDZ

14 godina
neaktivan

Od uništenja Facebooka do ulaska u EU.Dobri ste dobri :)

Offtopic ->Hrvatska je u govnima do grla.Možemo se zahvaliti bjeloglavom supu koji nezna ni beknuti engleski(znate na koga mislim) i njezinoj lopovskoja bandi od kojih pola nema završene škole.U EU ćemo ući makar se pun k ljudi protivi,al naravno lažirat će se to sve budite sigurni.

Ontopic ->Facebook koristim,ali isključivo zbog prijatelja i rodbine koji ne žive u mojoj blizini pa mi je to jedini potpuni server koji mi omogućava djeljenje svega i svačega s njima.Ak netko zna moje osobne informacije,zaboli me ona stvar.Facebook će pasti na možda sat,dva ali će vratit ubrzo jer iza njega stoje vlade i velike korporacije željne informacija.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
profa31 kaže...
OriginalEXE kaže...

za one koji su protiv ulaska ne treba ni google. osvrni se oko sebe. Pojam numero uno - HDZ

Aha, znači ti bi iz lošeg u gore? Lijepo. Ako ti nisi spreman istražit ono za što navijaš (EU, Facebook), kako da ti ja onda dokažem da si u krivu? Taman da ti nacrtam...

Facebook going down ^.^ jadne loodache
16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

A mi offtopic :)

Da se vratimo offtopic, ja ti garantiram da ovi tvoji kvazihakeri nece ni poskakljat FB.

a gle, uz dovoljan bandwith mozes bruteforceom ddos-at bilo koga, srusili su bez problema one debile koje vode brigu o sigurnosti raznih americkih drzavnih tjela i korporacija, a sto ce ovdje biti vidjet cemo, ako se moze cia hakirat moze se i facebook

iskreno neznam zasto se uopce dize tolika prasina radi hakiranja facebooka, po meni su imali i imat ce bitnijih meta, npr. 50ak malezijskih drzavnih stranica, hbgary slucaj i sl...samo recite da tu nisu imali opravdanja to napraviti

16 godina
protjeran

1Gbit servera vec ima za 300kn mjesecno 

tak da bandwith im nebi trebao bit problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja da sam Zuck, sam bi srusio fejs 5.11. te ga vratio 6. i tako shebao hackere i pomrsio im planove, buduci da je 5.11. vazan datum za Anonymus, to bi se smatrao fail s njihove strane.

A facebook iovak ionak ima maintnance koji su znali trajati cijeli dan, pa moze profurati pod to. {#}

- Psiho246
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
grimyHR kaže...

a gle, uz dovoljan bandwith mozes bruteforceom ddos-at bilo koga, srusili su bez problema one debile koje vode brigu o sigurnosti raznih americkih drzavnih tjela i korporacija, a sto ce ovdje biti vidjet cemo, ako se moze cia hakirat moze se i facebook

hrvatskafarkasevec kaže...

70 000 servera na vise lokacija/IP-eva i slicno. Nema teorije da to sruse. 

Ko da idu google srusit. Sto se tice raznih americkih  drzavnih tijela. Svi bitni podaci im live spojeni na internet vec koriste neke svoje submreze, tunele ili sto ja znam sto, mislim da se oni ovakvih napasnika ne moraju bojat. Osim ako im ne haknu stranicu :)

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Ko da idu google srusit. Sto se tice raznih  americkih    drzavnih tijela. Svi bitni podaci im live spojeni na internet vec koriste neke svoje submreze, tunele ili sto ja znam sto, mislim da se oni ovakvih napasnika ne moraju bojat. Osim ako im ne haknu stranicu :)

pa cia-i je lulzsec i haknuo stranicu na par sati

a ako ovaj novi alat bude stvarno prisiljavao servere da rade sami protiv sebe i bude uspjesan, onda im ne vrijedi ni milijun servere

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 15:42 (grimyHR).
17 godina
grimyHR kaže...
tnakir kaže...
grimyHR kaže...

Ko da idu google srusit. Sto se tice raznih  americkih   drzavnih tijela. Svi bitni podaci im live spojeni na internet vec koriste neke svoje submreze, tunele ili sto ja znam sto, mislim da se oni ovakvih napasnika ne moraju bojat. Osim ako im ne haknu stranicu :)

pa cia-i je lulzsec i haknuo stranicu na par sati

SQL injection. Oldest trick in the book. Shame on them.

16 godina
protjeran
a gle, sramota treba biti one koga sjebu na taj nacin, a ne njih
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Aha, znači ti bi iz lošeg u gore? Lijepo. Ako ti nisi spreman istražit ono za što navijaš (EU, Facebook), kako da ti ja onda dokažem da si u krivu? Taman da ti nacrtam...

A ti si istražio? Znaš sve o EU? Surađivao si ili surađuješ s firmama iz EU-a? Meni dio prihoda dolazi iz EU-a, i nitko od ljudi s kojima surađujem se ne žali da im je lošije nego prije, a meni bi bilo puno lakše svoje usluge prodavati ako bi ibo državljanin EU-a.

Facebook ne koristiš pa znaš sve o njemu? U mojem radu Facebook itekako koristi. Putem njega firme za koje radim dovlače nove korisnike na svoje stranice, povećavaju si promet i ostvaruju time veću zaradu.

Znaš, ja i dosta ljudi tu s kojima se prepireš živimo od vlastitog rada i nemamo potrebe za tim kvazirevolucionarnim idejama rušenja stvari koje nam ne smetaju, čak štoviše donese nam dobroga u životu.

Što se tiče dokazivanja ti nisi niti jednom pokušao to napraviti. samo govoriš napamet naučene parole o tome kako je nešto loše.

Za kraj pitanje: čime bi ti nadomjestio količinu ljudi koji na neku stranicu dolaze preko fejsa (i time povečavaju zaradu stranice - indirektno preko bannera i direktno preko prodaje usluga)? ili koji direktno na fejsu saznaju za neku ponudu, sniženje, uslugu...

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

tebi ocito iz glave bjezi pojam fizickog, oni nisu novce ukrali od sonya niti su ista sonyevo unistili

unistavanje sonyeve tvornice, servera i sl. je fizicka steta

onemogucavanje normalnog poslovanja kriminalnoj kompaniji nije fizicka steta nego je recimo jednako kad seljaci traktorima onemoguce promet u mirnom prosvjedu ili kada se u mirnom prosvjedu ispred neke zgrade onemoguci poslovanje kriminalnim djelatnostima u toj istoj zgradi (vise manje svaka megakorporacija ili vlada...)

Onih 145 je kroz dva dana palo na 90.

Koje kriminalne djelatnosti je kompanija imenom Sony radila?

Aj ti meni to objasni. Nekoliko milijuna ljudi koji su bili korisnici njohovih usluga mora da su onda čisti idioti.

U kojem ti to svijetu živiš da mi je znati. Daj i meni to što uzimaš, ne budi škrt.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice