Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 163.917
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Assassin kaže...

Od tri pitanja, odgovorio si ni na jedno. A to sto ne razlikujes vladu od drzavnih firmi, to je jako jako zalosno, cak pomalo i komicno.

edit: a ocito ne razlikujes ni OBJASNJENJE POJMA, od SINONIMA (sudeci po linku kojeg si sad dao kao argument da je pamet=inteligencija).

Nisi na njegovom mentalnom nivou. Ne shvaćaš ti to {#}

16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...
D4RKL1NG kaže...

inteligencija != pamet

lol

http://hjp.srce.hr/index.php?show=search

Jesi li ti sad ovo ozbiljno linkao?

Što sve neću doživjeti na ovom forumu...

http://hjp.srce.hr/index.php?show=search_by_id&id=eFZnURM%3D&keyword=pamet

krivi link jbg

Sad sam već počeo misliti da si troll.

znanje i mudrost su pojmovi razliciti od inteligencije, pamet i inteligencija su dvije vrlo bliske stvari

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
postavio si samo jedno pitanje

o.O
Brojanje ti nije jaca strana? http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/anonymous-facebook-biti-unisten-5-11-2011/110872.aspx?page=8&jumpto=2167090&sort=asc&view=flat

Mozda nisi vidio edit, ali zato sam ti napisao da sam dodao pitanja...

edit: a i na to pitanje sa sanaderom mi nisi odgovorio, ja sam te pitao za drzavne firme, a ne za vladu, jos jednom iskazujem svoje zaljenje sto to dvoje ne razlikujes (iako si jako inteligentan i nacitan i pametan).

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:10 (Assassin).
14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

znanje i mudrost su pojmovi razliciti od inteligencije, pamet i inteligencija su dvije vrlo bliske stvari

Auch upravo si skinuo jedno 35 bodova svojoj navodnoj inteligenciji.

Ima li netko tko studira psihologiju, medicinu ili filozofiju, pa da objasni ove pojmove gospodinu gore? Ja odustajem od ove rasprave jer mi je smješna postala.

Hvala. Roger and Out.

16 godina
protjeran
Assassin kaže...
grimyHR kaže...

o.O
Brojanje ti nije jaca strana? http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/anonymous-facebook-biti-unisten-5-11-2011/110872.aspx?page=8&jumpto=2167090&sort=asc&view=flat

jbg to je na stranici prije

pod 1. mislim da se ne radi o unistenju nego privremenom onemogucavanju pristupa korisnicima, sto je jednako mirnom prosvjedu pri kojem se recimo onemogucuje ljudima ulaz u neku zgradu

pod 2. internet ti je pun dokaza i prici o tome, ja nemam ni volje ni zelje to sada traziti da bi tebi ista dokazivao, siguran sam da tak pametan znas koristiti trazilicu

pod 3. nema veze dal korisnik dijeli te podatke il dal mu je svejedno, nije ih podjelio sa recimo jednom CIA-om ili nekom drugom organizacijom i facebook jednostavno nema pravo pristupa tim podatcima, a kamoli da ih dijeli, tu se ne radi o tome dal je tebe ili ikojeg drugog korisnika briga dal im se povrjeduje privatnost, tu se radi o tome da se ta privatnost povreduje i to je jedino bitno

17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Assassin kaže...
grimyHR kaže...

o.O

jbg to je na stranici prije

pod 1. mislim da se ne radi o unistenju nego privremenom onemogucavanju pristupa korisnicima, sto je jednako mirnom prosvjedu pri kojem se recimo onemogucuje ljudima ulaz u neku zgradu

pod 2. internet ti je pun dokaza i prici o tome, ja nemam ni volje ni zelje to sada traziti da bi tebi ista dokazivao, siguran sam da tak pametan znas koristiti trazilicu

pod 3. nema veze dal korisnik dijeli te podatke il dal mu je svejedno, nije ih podjelio sa recimo jednom CIA-om ili nekom drugom organizacijom i facebook jednostavno nema pravo pristupa tim podatcima, a kamoli da ih dijeli, tu se ne radi o tome dal je tebe ili ikojeg drugog korisnika briga dal im se povrjeduje privatnost, tu se radi o tome da se ta privatnost povreduje i to je jedino bitno

Eto vidis kak je ugodna rasprava kad se smiris i spustis na zemlju ;)
1. onda to nije "unistenje". To nije ni blizu ikakvom unistenju. Ovo samo ide u prilog mojoj tvrdnji kako su ti hakeri prepotentni sa ovim najavama.

2. Internet je pun dokaza i da svjetom vladaju gusteri. To sto je internet pun necega apsolutno nista ne znaci. A mislim da ni u kojem slucaju nije pametno "unistavati" nesto na temelju "dokaza" sa interneta.

3. Facebook nema pravo pristupa podacima koje si dao facebooku? Zanimljiva logika, stvarno. A to ima li CIA pristup tim podacima me ne zanima, jer se nemam razloga od CIA-e sakrivat. A kad bih imao, onda ni u kojem slucaju se ne bi sakrio na fb-u.

Eto, to bi bilo to, povlacim se sad iz rasprave...

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
protjeran
1. Ako onemoguce pristup na dan-2 to je velika steta, jos ako pokupe informacije pa objave , puno ljudi ce otic s fejsbuka..
3. Nema pravo,ali svejedno to radi...I nikome nije bitna tvoja privatnost, to su ti sve "demokratska" s*anja, kao svi imate ta i ta prava, samo je problem što bi u ovom slučaju trebao tužit onog koji ti daje ta prava - jednom rjecju, mozes si pusit k s tim pravima..
Straight Edge
16 godina
protjeran

mozda se radi i o unistenju, berem djelomicnom, jer u razvoju je neki novi alat koji bi trebao iskoristiti servere protiv njih samih i trebao bi biti spreman u 10mj mislim
i "ja" nisam dao podatke facebooku nego ih dijelim sa "prijateljima" i samo koristim facebookovu uslugu za to, razlika je ogromna
a da i ne spominjem nemogucnost brisanja acc, facebook tvrdi da sve sto ikada stavis na fb da postaje njihovo vlasnistvo, to je jednostavno bespravno i sprdacina koja se ne smije podnositi

a moje "dizanje sa zemlje" i moj nemir su rezultat debila koji je raspravu o ovoj temi pretvorio u osobni napad na mene jer nema argumenata za svoje tvrdnje vezane uz temu pa druge omalovazava govoreci kak imaju 13. godina

ali to je osobina malih ljudi i drugo nisam ni ocekivao

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:36 (grimyHR).
16 godina
protjeran
Ne,krivo si shvatio,jer facebook nije jedini u tome, u tome su sve one agencije kojima on prodaje podatke...
Straight Edge

0 0 hvala 0
14 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Šta ima loodacha u ovoj temi, to je za popi*dit...

Lajakte mi post inache vam nechu pisati na zidich!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo pratim citavo vrjeme ovu temu i samo ovo da kazem:

Samo naprjed, all tesko da ce uspjeti !!

dzix
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 21:03 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Čitam postove tipa: neće im uspjeti, oni imaju milijun servera, kad jedan padne drugi nastavlja s radom, oni imaju backup, RAID polja, p* m*, ovo ono...

Pa si mislim... ako te stvari o FB-ovoj pozadini zna svaki drugi forumaš (ovime ne mislim podcjeniti znanje forumaša i foruma općenito), nije li logično da je o tome razmislio i netko tko ga planira srušiti i to objavi 3 mjeseca unaprijed?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
blagus kaže...

Čitam postove tipa: neće im uspjeti, oni imaju milijun servera, kad jedan padne drugi nastavlja s radom, oni imaju backup, RAID polja, p* m*, ovo ono...

Pa si mislim... ako te stvari o FB-ovoj pozadini zna svaki drugi forumaš (ovime ne mislim podcjeniti znanje forumaša i foruma općenito), nije li logično da je o tome razmislio i netko tko ga planira srušiti i to objavi 3 mjeseca unaprijed?

Imaš pravo.

Ovo su oćito profesionalci ili gadni zajebanti:)

Niš sada je

HACKER vs. FACEBOOK

{#}

16 godina
neaktivan
Podrzavam ih u potpunosti malo je ljudi koji razmisljaju, Pokusavaju ljudima otvorit oci diljem svijeta ....Koliko toga javnost ne zna to je strasno.Samo naprijed!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
borna666 kaže...
blagus kaže...

Imaš pravo.

Ovo su oćito profesionalci ili gadni zajebanti:)

Niš sada je

HACKER vs. FACEBOOK

{#}

vecinom nisu profesionalci, velika vecina clanova ovih napada su obicni ljudi koji su dobrovoljno odlucili biti dio botnet mreze upotrebljivanje za napade, a dovoljna masa ljudi na okupu je sila s kojom se nevalja zajebavati

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 21:25 (grimyHR).
14 godina

Ma neka se izbriše fejs baš me briga....

Ajte glasajte tko će pobijediti   {#}

25 Hackeri
7 Facebook
Shot first, ask later!!! XFire:al3xan3r Steam:jackass2056

1 0 hvala 0
15 godina

fala QURCU da i to sranje umre

8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam tremu već :)

Jedva čekam taj dan...Ta lica zbunjenih "loodacha" koje neće moć na facebook {#}

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Anonymous se bori protiv novog svjetskog poretka, korporatizma, protiv nadolazeceg doba novog feudalizma gdje nema srednje klase, vec bogati i siromasni koji rade za njih..a ne protiv Facebooka.

Previse za vecinu forumasa.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čitam postove i naprosto nemogu da se ne nasmijem.

Mislim da nekim forumašima(kao i facebook) ovisnicima treba ozbiljna psihijatrijska pomoč.

Jedni 2000+ radnika koji su zaposleni od strane facebooka uspoređuju sa kriminalom i narko kartelima, drugi(dušebrižnici) brinu za tuđe zdravlje, iako i oni sami često provode noci na ovom forumu, treci mrze Facebook, iako ni oni sami neznaju zašto ga mrze i na kraju ima onih koji glupo vjeruju u "borbu za dobrobit drugih" od strane neke hakerske zajednice.....

I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dragon23288 kaže...

Anonymous se bori protiv novog svjetskog poretka, korporatizma, protiv nadolazeceg doba novog feudalizma gdje nema srednje klase, vec bogati i siromasni koji rade za njih..a ne protiv Facebooka.

Previse za vecinu forumasa.

Ozbiljno?

Oni 100% znaju da će se to dogodit? Rade to zato šta mogu, da ne mogu nebi se oni borili protiv ničega nego bi vjerojatno doma seruckali po forumima ka dosta forumaša i ovde...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan

to to to to to to to to to, facebook će nestati, tooooooooo. FUCK YEAH!!!!! {#}

prema ovom videu vidi se da su likovi ozbiljni. Uvod je jeba*ki animiran a govor su preko microsama obavili kako im nebi otkrili glasove po indentitetu. Predobro. Samo naprijed, ako uspiju, otvaram šampanjac i kubanku.

Iako imam klasični predosjećaj da će tog dana bit sve isto ko i inače, ali, držim fige.

edit: Where do I sing up ? XD

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:14 (pbandov).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nek se hitna i policija pripreme - bit će samoubojstava {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Vi stvarno mislite da će Facebook samo dignut ruke u zrak i odustat od svih tih silnih milijardi?

Čak i da ga sruše, nakon 24 sata će Facebook već biti ponovo aktivan

Uostalom, zašto svi mrzite Facebook? Radije preko njega nekome pošaljem poruku nego preko mobitela. Besplatno i puno brže, ali ajde ako vas toliko veseli hejtanje - slobodno.

4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

"Remember, remember the fifth of November!"

Opet?! {#}

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

2 0 hvala 0
15 godina

de prestanite svršavat više. ako i uspiju srušit (ne vjerujem, šanse su realno jako male) svi će prijeći na g+ i eto vam isti ku*ac

pojedninci se ponašaju ko da im je FB ubio pola familije hebote

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...

de prestanite svršavat više. ako i uspiju srušit (ne vjerujem, šanse su realno jako male) svi će prijeći na g+ i eto vam isti ku*ac

srusiti mogu bez problema, imaju hrpu ljudi koji ce ako treba brute ddos-at, a u razvoju je i novi alat jer je radi loic-a dosta ljudi zavrsilo u zatvoru

15 godina

Vi se toliko veselite šta će ljudi izgubit poslove, neće imat para za prehranit svoje obitelji.

E pa neka se i vama tako dogodi, onda će te tek vidit da se ne treba veselit tuđoj nesreći...

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Moj PC  
13 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
ph3nom_gamer kaže...

srusiti mogu bez problema, imaju hrpu ljudi koji ce ako treba brute ddos-at, a u razvoju je i novi alat jer je radi loic-a dosta ljudi zavrsilo u zatvoru

Facebook sigurno radi backup svakih 6-12 sati, super oni su ga srušili i šta onda? Facebook će se vratiti za par sati a oni će završiti u zatvoru jer je to protuzakonito. Ako ne unište servere fizički neće ništa biti Facebooku, garantiram.

@OriginalEXE, zašto TD sirku? u pravu je, inače očiti si hejter, prekriženi znak Facebooka na avataru. Facebook je koristan, ali naravno među 500000000+ ljudi biti će i lajk kurvi i ostalih beštija koje svima idu na živce, just deal with it.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 23:28 (Somniume).
15 godina
protjeran
Somniume kaže...

Vi stvarno mislite da će Facebook samo dignut ruke u zrak i odustat od svih tih silnih milijardi?

Čak i da ga sruše, nakon 24 sata će Facebook već biti ponovo aktivan

Uostalom, zašto svi mrzite Facebook? Radije preko njega nekome pošaljem poruku nego preko mobitela. Besplatno i puno brže, ali ajde ako vas toliko veseli hejtanje - slobodno.

Slušaj.

Gledaj to sa strane razuma.

Zar misliš da likovi koji objave na you tubu da će "napasti" FB

tri mjeseca ranije nisu "obrazovani" i sposobni da

maknu FB sa interneta.

Mislim kao što sam napisao ili znaju što rade i srušiti će FB

ili su gadni zajebanti,

ja se nadam da je ovo prvo.

Ali vrijeme će reći

sve šta mi možemo je ćekat ili naućit hakirat pa im pomoć:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice