Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 164.006
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

ako ikada naućim kako hakirat prdružit ću se ovima:)

Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Alesandro kaže...
OriginalEXE kaže...

Kao prvo, ako zbilja vjeruješ da su tvoji podaci sigurni i čuvani na bilo kojem servisu, pa tako i na Facebooku, onda stvarno {#}. Ne treba meni jedan Anonymous to dokazivati, svatko s imalo zdravog razuma to zna.

Kao drugo, godine nemaju veze s tim već razum. Razuman čovjek vidi što druge zaglupljuje te se istog želi riješiti. Kako onda objašnjavaš moju apatiju prema facebooku? Ja nemam društvo, nemam se pred kim foolirati niti ikome išta dokazivati.

Oni koji ga koriste za normalnu, zdravu komunikaciju skinut će skype, msn ili neki još bolji program za koji ja ne znam, dodat će one koji su im toliko biti i važni te će s istima razgovarati. 

Imam 18 godina, ovi od 12-16 imaju Facebook, ne brini, ne žele ga oni uništiti.

Ok, odgovori mi, koji to podaci? Ime i prezime, mail?  BIG DEAL. Nemam se razloga skrivati od ikoga.  Da li ti imas razloga? Da li si kad pogledao cookije koji ti se saveaju u racunalo? Zasto si uopce online? Pa tvoj ISP zna tko si i logira sve sto radis, da li ces zbog toga prestati koristiti internet?

Znaci, po tvom postu se da zakljuciti da Skype, msn ili "neki bolji program" ne sprema tvoje podatke?  Blinding flash of the obvious -  SVE SE LOGIRA! Opet te pitam, imas se razloga skrivati?

Tvoju apatiju prema Facebooku si sam objasnio: "Ja nemam društvo, nemam se pred kim foolirati niti ikome išta dokazivati." Mozda zato sto Facebook simbolizira druzenje i komunikaciju, a ti se nemas sa kime druziti...

Probaj si napraviti account na Facebooku, mozda nadjes neke frendove :)

Jesam li ja gdje rekao da mislim kako samo Facebook dila podatke? Nisam. Ti si rekao da ne vjeruješ kako ti je ugrožena privatnost na Facebooku, a kasnije dolaziš do zaključka da ipak jest. Znači sam sebe pobijaš.

Tvoju apatiju prema Facebooku si sam objasnio: "Ja nemam društvo, nemam se pred kim foolirati niti ikome išta dokazivati." Mozda zato sto Facebook simbolizira druzenje i komunikaciju, a ti se nemas sa kime druziti...

Već sam odgvorio na ovo, odgovorit ću još jedan put. Ne osječam nikakvu mržnju prema portalu pticica.com, a nisam fotograf. Ha, objasni sad to.

Ne želim tražiti frendove a kamo li preko Facebooka, jesi ti lud? Dobri su ti ti frendovi. Budale mogu naći i u kafiću, ne trebam spamati svoj mail dodatno radi toga.

14 godina
neaktivan

Citaj moje postove sa razumijevanjem, please :)

17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

(1) cinjenica: facebook krsi osnovno ljudsko pravo svojih korisnika na apsolutnu privatnost njihovih podataka

(2) cinjenica: za to moraju odgovarati i biti kaznjeni

(3) cinjenica: ako vlade i zakonodavna tijela ne poduzimaju nista da bi pravda bila zadovoljena, drustvo ima puno pravo preuzeti to u svoje ruke

(4)ovo troje gore su neporecive cinjenice i vrijede bez obzira na to dal je tim istim korisnicima svejedno ako im se zadire u privatnost, nama ostalima nije svejedno jer dozvoljavanje da se ovo nastavlja stvara presedan za stvaranje totalitarne big brother vlade i treba biti srezano u korjenu dok se jos nije previse razvilo

(1): Nemas dokaza. Ako je istina, kakvi su to tocno privatni podaci koje stavljas na fb? Koliko si se napio proslu noc? Kakvu glazbu slusas? Nes ti privatnosti...

(2): Ovo nije cinjenica nego tvoj osobni stav. S tim stavom se slazem, ako je (1) istina, za sto nemas dokaza.

(3): Ovo ne da nije cinjenica, nego nije ni blizu icem istinitom. Zao mi je, ali drustvo koje uzima zakon u svoje ruke je drustvo divljaka, bezakonja i osvecivanja, a to ne zelimo.

(4) Upravo sam ti porekao ove cinjenice, tako da nisu neporecive.

A ti ocito nemas blage veze o cem pricas kada spominjes Velikog Brata. Ideja 1984. opisuje drustvo koje nema pravo na privatnost. A gle cuda, mi imamo! Samo trebamo odabrati to, trebamo shvatiti da privatnost ne znaci "Rekao sam ti tajnu, sad ju nemoj nikome reci!", nego znaci "Ovo necu nikome reci, koliko god mu lijepa web stranica bila".

Dajte, ljudi, nadjite si prijatelje i partnere kojima cete se povjeravat, i maknite takve gluposti sa interneta. Ako bas volite davati na internetu svoje privatne podatke, onda se nemojte cuditi ako ispadne da su ti podaci podjeljeni s nekime.

Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Alesandro kaže...

grimyHR - necu ja traziti dokaze za tvoje argumente. Ako zelis kvalitetno raspravljati, daj konkretne dokaze

BTW, nemam internet, ovo ti sada odgovaram na nacin da kuckam morseovu abecedu po cijevima, a frend koji radi u vodovodu to slusa i onda tebi odgovara...

http://www.google.hr/search?client=opera&rls=en&q=arrested+because+of+facebook&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest

evo pa si trazi primjere ako te zanima, ako te ne zanima neznam zasto bi ti ja onda trazio

Cek, stvarno je facebook kriv jer su nekog uhitili zbog posta na njemu?

Kad na mobitelu nadju neki "diskriminirajuci" sms (ili informaciju o pozivu) i na temelju toga nekoga osude, apsloutno NITKO ne kaze "Mobitele treba unistiti". Ali eto, kad je u pitanju fb, naravno: "Zucerberga na kolac!" Jadno, stvarno jadno...

I jos uvijek mi nitko ne zna reci sto znaci to "unistiti"...

(sry na duplom postu)

16 godina
protjeran
lol, znaci francuska revolucija (i sve ostale) su samo drustvo divljaka? pa jesi li ti normalan, ako drustvo nije to koje vlada onda zivimo u ovakvom sranju di vladaju pojedinci i korporacije, a to je ono sto ne zelimo, drustvo ne samo da treba uzimati zakone u svoje ruke nego ih treba odredivati
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
lol, znaci francuska revolucija (i sve ostale) su samo drustvo divljaka? pa jesi li ti normalan, ako drustvo nije to koje vlada onda zivimo u ovakvom sranju di vladaju pojedinci i korporacije, a to je ono sto ne zelimo, drustvo ne samo da treba uzimati zakone u svoje ruke nego ih treba odredivati

Jedno je pobuniti se protiv necega, a drugo je "unistiti" korporaciju koja daje placu 2000+ ljudi. A ovo sto oni rade je samo izraz divljastva i prepotentnosti, i nece donjeti apsolutno nikakvu revoluciju (revolucija je promjena, a ne unistenje).

14 godina
DiRT kaže...

Da bar crkne fejs, bar bi imao normalnu curu. :D

I onda bi ima twitter loodache,isti kurac.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
protjeran
Assassin kaže...
grimyHR kaže...

Jedno je pobuniti se protiv necega, a drugo je "unistiti" korporaciju koja daje placu 2000+ ljudi. A ovo sto oni rade je samo izraz divljastva i prepotentnosti, i nece donjeti apsolutno nikakvu revoluciju (revolucija je promjena, a ne unistenje).

da bi sagradio novo, prvo moras srusiti staro, a tih 2000+ kriminalaca su sami odabrali da ce raditi za kriminalnu kompaniju, sta znaci ne treba srusiti narko kartele jer tamo rade tisuce ljudi?

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

da bi sagradio novo, prvo moras srusiti staro, a tih 2000+ kriminalaca su sami odabrali da ce raditi za kriminalnu kompaniju, sta znaci ne treba srusiti narko kartele jer tamo rade tisuce ljudi?

13 godina max. toliko ti dajem.umno.

16 godina
protjeran
Bypass kaže...
grimyHR kaže...

13 godina max. toliko ti dajem.umno.

morat cu te razocarat, ali rezultat Stanford–Binet testa mi je oko 145, a mislim da je taj test malo autoritativniji nego tvoje tvrdnje, a uz to sam siguran da su moje opce znanje i kolicina cinjenica koje pamtim daleko opsirniji od tvojih... ali ti se samo tjesi time kako mi ti "dajes" 13 godina max i uzivaj u tome da drugi upravljaju tvojim zivotom

14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

morat cu te razocarat, ali rezultat Stanford–Binet testa mi je oko 145, a mislim da je taj test malo autoritativniji nego tvoje tvrdnje, a uz to sam siguran da su moje opce znanje i kolicina cinjenica koje pamtim daleko opsirniji od tvojih... ali ti se samo tjesi time kako mi ti "dajes" 13 godina max i uzivaj u tome da drugi upravljaju tvojim zivotom

To što se hvališ navodnom inteligencijom i prepostavljaš da više znaš od mene i dalje ne pobija činjenice da pišeš infantilne postove.

Moram urediti: Autorativniji u čemu? Daje ti za pravo da sipaš gluposti? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:13 (Bypass).
16 godina
protjeran

pa za razliku od tvoje tvrdnje koja nije ni argumentirana ni dokazana, moja inteligencija je dokazana sluzbenim testiranjem, ako mi ne vjerujes, slobodno mi platis put i testiranje pa da se uvjeris

autoritativnija je po tome sto ima daleko vecu snagu od nebuloza koje ti pises, jer tvoja tvrdnja ne vrijedi niste posto iza nje ne stoji nikakav autoritet, nikakav argument, nikakav dokaz....

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:18 (grimyHR).
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

pa za razliku od tvoje tvrdnje koja nije ni argumentirana ni dokazana, moja inteligencija je dokazana sluzbenim testiranjem, ako mi ne vjerujes, slobodno mi platis put i testiranje pa da se uvjeris

autoritativnija je po tome sto ima daleko vecu snagu od nebuloza koje ti pises, jer tvoja tvrdnja ne vrijedi niste posto iza nje ne stoji nikakav autoritet, nikakav argument, n dokaz....

Da doista je inteligentno 2000+ radnika usporedit sa narko kartelom. Ako je to tvoj vrh inteligencije, onda doista zalosno
I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...
grimyHR kaže...

autoritativnija je po tome sto ima daleko vecu snagu od nebuloza koje ti pises, jer tvoja tvrdnja ne vrijedi niste posto iza nje ne stoji nikakav autoritet, nikakav argument, n dokaz....

Da doista je inteligentno 2000+ radnika usporedit sa narko kartelom. Ako je to tvoj vrh inteligencije, onda doista zalosno

jbg i za taj narko kartel raade seljaci koji uzgajaju koku, pa tko ih zali kad ostanu bez posla, moja usporedba je mozda ekstremna, ali nema veze ako kompanija ima i milijun zaposlenika, ako kompanija krsi ljudska prava) a facebook i mnoge druge ih itekako krse) njeno poslovanje treba biti zaustavljeno do onog trenutka dok se to ne promjeni i dok odgovorno vodstvo nije adekvatno kaznjeno

plus evo vam dio iz americke deklaracije nezavisnosti:

We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights,[71] that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness. That to secure these rights, Governments are instituted among Men, deriving their just powers from the consent of the governed, That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government, laying its foundation on such principles and organizing its powers in such form, as to them shall seem most likely to effect their Safety and Happiness. Prudence, indeed, will dictate that Governments long established should not be changed for light and transient causes; and accordingly all experience hath shewn, that mankind are more disposed to suffer, while evils are sufferable, than to right themselves by abolishing the forms to which they are accustomed. But when a long train of abuses and usurpations, pursuing invariably the same Object evinces a design to reduce them under absolute Despotism, it is their right, it is their duty, to throw off such Government, and to provide new Guards for their future security.

plus evo video koji svaki kriticar mora obavezno detaljno pogledati prije ikakvog daljnjeg kriticizma jer malo objasnjava kako u stvari funkcionira ova grupa:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gP9q61Fjlqo

btw. vama je svima gasenje interneta u egiptu uredu? jer u tom smijeru se svi krecemo

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:31 (grimyHR).
17 godina
neaktivan

inteligencija != pamet

From presence to silence we flow...
14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

autoritativnija je po tome sto ima daleko vecu snagu od nebuloza koje ti pises, jer tvoja tvrdnja ne vrijedi niste posto iza nje ne stoji nikakav autoritet, nikakav argument, nikakav dokaz....

Kako nije. Svatko tko pročita koje gluposti pišeš vidi da je itekako argumentirano.

A gledaj, onaj koji se hvali IQ-om po forumima i nije baš inteligentan čovjek, te forice "plati mi pa ti dokažem" sam slušao u osnovnoj školi.

Opet dokaza si itekako prosipao ovdje, uspoređujući programere sa narkokartelima, anonymous sa borcima u francuskoj revoluciji itd. Ne da mi se nabrajati.

16 godina
protjeran
D4RKL1NG kaže...

inteligencija != pamet

lol

http://hjp.srce.hr/index.php?show=search

16 godina
protjeran
Bypass kaže...
grimyHR kaže...

Kako nije. Svatko tko pročita koje gluposti pišeš vidi da je itekako argumentirano.

A gledaj, onaj koji se hvali IQ-om po forumima i nije baš inteligentan čovjek, te forice "plati mi pa ti dokažem" sam slušao u osnovnoj školi.

Opet dokaza si itekako prosipao ovdje, uspoređujući programere sa narkokartelima, anonymous sa borcima u francuskoj revoluciji itd. Ne da mi se nabrajati.

ti nisi argumentirao ni dokazao nista, a svaka revolucija je u svoje vrijeme gledana od mase nize mentalne sposobnosti na nacin na koji ti gledas na ovo

15 godina
neaktivan

Heh,prvo si govorio da ima 10(max 13)godina,pa je on u napisao koliki mu je IQ da pokaže da ne blebeta bezveze,a tada ti sa "niskim udarcem" govoris kako se on "hvali" svojom inteligencijom koju je bio prisiljen napisati.Da dokaže svoje postove

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:42 (shady1024).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trpanje 2000+ radnika u isti kos sa kriminalcima u upravi jest u najmanju ruku bolesno.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
grimyHR kaže...

ti nisi argumentirao ni dokazao nista, a svaka revolucija je u svoje vrijeme gledana od mase nize mentalne sposobnosti na nacin na koji ti gledas na ovo

Ovakvim postovima definitivno pokazuješ vrhunske mentalne sposobnosti.

14 godina
protjeran
shady1024 kaže...

Heh,prvo si govorio da ima 10(max 13)godina,pa je on u napisao koliki mu je IQ da pokaže da ne blebeta bezveze,a tada ti sa "niskim udarcem" govoris kako se on "hvali" svojom inteligencijom koju je bio prisiljen napisati.Da dokaže svoje postove

Gad sam, znam. Štoviše gad sa niskim mentalnim sposobnostima {#}

17 godina
neaktivan

@grimyHR

Zao mi je sto te moram razocarati, ali povlacim se iz ove rasprave. Usporedivsi radnike u fb-u s narko kartelom pokazao si da nisi vrijedan vise ni minute icijeg vremena.

Oni koji uzgajaju marihuanu znaju da je to sto rade nelegalno. Nemoj mi sad samo molim te reci da i cistacica u fb-u radi nesto nelegalno. Ako vrh tvrtke prodaje informacije (AKO, jer jos nisi dao nikakav dokaz), onda taj vrh tvrtke treba osuditi i staviti u zatvor. Ako zakon to ne odradi, tada, po mom misljenju, nitko nema pravo uzimati zakon u svoje ruke. Ako i uzme to pravo, tada treba ciljano nastetiti tim ljudima, a ne svim ostalim zaposlenicima + onima koji zaradjuju od fb-a + onima kojima je fb koristan u svakodnevnom komuniciranju (s prijateljima, rodbinom, ali i "obozavateljima" preko fan/like stranica).

Na kraju krajeva, smatras li ti da zbog sanadera i ostatka bande svi koji rade u drzavnim firmama trebaju izgubiti posao? Iskreno se nadam da ne mislis...

edit: i jos za kraj, volio bih da mi odgovoris na ova 3 pitanja, jer ako na njih ne znas odgovorit, onda ti propadaju svi tvoji stavovi o ovome:

1. Sto znaci unistiti fb?

2. Imas li dokaza da fb prodaje informacije?

3. Kakve su to informacije koje se prodaju? Koja je to informacija koju netko ne zeli podjeliti s nekim drugim, ali ju je svejedno stavio na fb?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:51 (Assassin).
Moj PC  
6 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Assassin kaže...

@grimyHR

Zao mi je sto te moram razocarati, ali povlacim se iz ove rasprave. Usporedivsi radnike u fb-u s narko kartelom pokazao si da nisi vrijedan vise ni minute icijeg vremena.

Oni koji uzgajaju marihuanu znaju da je to sto rade nelegalno. Nemoj mi sad samo molim te reci da i cistacica u fb-u radi nesto nelegalno. Ako vrh tvrtke prodaje informacije (AKO, jer jos nisi dao nikakav dokaz), onda taj vrh tvrtke treba osuditi i staviti u zatvor. Ako zakon to ne odradi, tada, po mom misljenju, nitko nema pravo uzimati zakon u svoje ruke. Ako i uzme to pravo, tada treba ciljano nastetiti tim ljudima, a ne svim ostalim zaposlenicima + onima koji zaradjuju od fb-a + onima kojima je fb koristan u svakodnevnom komuniciranju (s prijateljima, rodbinom, ali i "obozavateljima" preko fan/like stranica).

Na kraju krajeva, smatras li ti da zbog sanadera i ostatka bande svi koji rade u drzavnim firmama trebaju izgubiti posao? Iskreno se nadam da ne mislis...

znaci kompaniju koja radi protiv opceg dobra treba ostaviti na miru jer u njoj rade radnici? ne budi smjesan, anonymus se protiv njih bori na jedini nacin na koji moze, jer vlada ne radi nista protiv njih jer im ovakvo stanje odgovara s obzirom da su i sami korumpirani

anonymus barem poduzima konkretne mjere, a sto ti radis da promjenis stanje?

a sto se anonymusovih ciljeva tice, bilo tko moze doci na irc i predloziti protiv koga ce se poduzeti mjere i onda to argumentirati i onda se glasa o tome, bilo tko kome ne pase meta ne mora pokrenuti alat u ovoj masovnoj dobrovoljnoj botnet mrezi

17 godina
neaktivan

Dodao sam par pitanja u prijasnji post, molim te odgovori na njih ako znas.

To su ujedno i moji odgvori na sve ovo sto si napisao.

edit: najbolje bi bilo da me netko jos tjera da napadam fb...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 19:56 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
grimyHR kaže...
D4RKL1NG kaže...

inteligencija != pamet

lol

http://hjp.srce.hr/index.php?show=search

Jesi li ti sad ovo ozbiljno linkao?

Što sve neću doživjeti na ovom forumu...

http://hjp.srce.hr/index.php?show=search_by_id&id=eFZnURM%3D&keyword=pamet

krivi link jbg

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Assassin kaže...

smatram da se radi sanadera i ostale bande cijela vlada treba srusiti i restruktuirati, a onda oni koji valjaju da mogu nazad, ali prvo potpuno rusenje i iz pocetka...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:04 (grimyHR).
17 godina
neaktivan
grimyHR kaže...
Assassin kaže...

smatram da se radi sanadera i ostale bande cijela vlda treba srusiti i restruktuirati, a onda oni koji valjaju da mogu nazad, ali prvo potpuno rusenje i iz pocetka...

Od tri pitanja, odgovorio si ni na jedno. A to sto ne razlikujes vladu od drzavnih firmi, to je jako jako zalosno, cak pomalo i komicno.

edit: a ocito ne razlikujes ni OBJASNJENJE POJMA, od SINONIMA (sudeci po linku kojeg si sad dao kao argument da je pamet=inteligencija).

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 20:04 (Assassin).
16 godina
protjeran
postavio si samo jedno pitanje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice