Anonymous: Facebook će biti uništen 5.11.2011 zaključana tema

poruka: 647
|
čitano: 164.027
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 201
Fearless kaže...
U cemu je problem? Sad moras imat email, a gle čuda, na svakom mail servisu imas i svoj profil. Mislim da tebi nisu neke stvari bas jasne, imas potpuno krive stavove, ali to ces i sam shvatit s vremenom.

Tko kaže da moram? Mogu obrisati sve njih, isto kao i acceve na forumima na kojima sam.

Moj stav je jednostavan: ništa, pa tako ni društvena mreža ne smije biti obavezna za život.

Sam biram što i kako ću raditi i tu slobodu želim imati. Ti ne bi volio da te netko natjera da npr. koristiš nekog određenog ISP-a ili da umjesto pješice moraš voziti auto?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan

Emilijo u pravu si. I sa svime se slažem. Al đžaba ti gubit vrime, oni ne žele da shvate.

Al evo ja i dalje stojim kod svog mišljenja, facebook je uza sve to što si rekao, po meni i dalje ne zaslužuje nositi naziv da je to nešto revolucjonarno u tehničkom smislu, smislu inovativnosti, itd... Revolucjonarno je samo po broju korisnika koju je privukao, i po jednostavnošću. A to se sad nabija na svaki portal o vijestima, upalim TV, dođem u kafić, izađem vani, sve priče o tome kako je ovo veća revolucija od tesline izmjenične struje.

Al evo, ja i dalje mislim da je vrlo glupo od ekipe iz Anomyomus-a, jer će prvi nastradati korisnici koji nisu ni krivi ni dužni. Bezveze, ja se uopće ne zamaram sa time kao ovi klinci koji žare i pale ovom temom.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Emilijo u pravu si. I sa svime se slažem. Al đžaba ti gubit vrime, oni ne žele da shvate.

Al evo ja i dalje stojim kod svog mišljenja, facebook je uza sve to što si rekao, po meni i dalje ne zaslužuje nositi naziv da je to nešto revolucjonarno u tehničkom smislu, smislu inovativnosti, itd... Revolucjonarno je samo po broju korisnika koju je privukao, i po jednostavnošću. A to se sad nabija na svaki portal o vijestima, upalim TV, dođem u kafić, izađem vani, sve priče o tome kako je ovo veća revolucija od tesline izmjenične struje.

Al evo, ja i dalje mislim da je vrlo glupo od ekipe iz Anomyomus-a, jer će prvi nastradati korisnici koji nisu ni krivi ni dužni. Bezveze, ja se uopće ne zamaram sa time kao ovi klinci koji žare i pale ovom temom.

Neće nastradati korisnici. Ti stvarno misliš da ta grupa može srušiti Facebook? Čak da to i naprave završit će u zatvoru zbog masivne novčane štete.

14 godina
neaktivan

Nebih znao, budući da nisam programer i neznam na koje načine, kako gdje, što se takvo radi, ali se iskreno nadam da neće od toga ništa biti, jer kome koristi uopće osim zadovoljavanja ega klincima.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
Anonymous: Facebook će biti uništen 5. 11. 2011

Kao što je jedan slavni pjesnik jednom rekao: "Čovjek nije otok." Stoga, čovjek ne može živjeti sam, bez komunikacije i kontakta sa drugim ljudima.

Facebook je tu potrebu za komuniciranjem, za razgovorom i druženjem prenio na internet, najveće okruženje na svijetu. Facebook nije nikakva revolucija, to je samo društvena mreža, most između stvarne i virtualne komunikacije.

Sam Facebook donio je nekoliko korisnih inovacija u cijeli taj koncept virtualnog druženja i omogućio lakše povezivanje i kontaktiranje diljem svijeta.

No, kao i sve drugo i Facebook ima svoje boljke, a sama popularnost mreže je dvosjekli mač koji s jedne strane privlači nove korisnike i čini ga daleko večim, no opet postaje meta mržnje i svakakvih teorija zavjere jer ipak svi smo paranoici do određene razine.

Osobno nemam ništa protiv Facebooka. Ne koristim ga iz mnogo razloga, ali ipak poštujem njegovu ulogu i važnost koju ima u današnjem modernom svijetu. Ovaj pothvat Anonymousa je njihova mala revolucija, za koju oni imaju vlastite ciljeve, no jesu li opravdani i hoće li barem djelomično uspjeti zbilja je teško reći.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 10:21 (Ad4pt3r).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da facebook uvede stvarno brisanje accounta možda bih i imao jedan jedini razlog protiv tog napada,ali i onda bih podržavao anonymous.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 11:35 (g12356).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Somniume kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Neće nastradati korisnici. Ti stvarno misliš da ta grupa može srušiti Facebook? Čak da to i naprave završit će u zatvoru zbog masivne novčane štete.

Ispričavam se na double postu.

On ne misli da se face može srušit,nego on zna,ipak je to grupa koja je   mjesec dana držala playstation network izvan rada,grupa koja je bez stalnih članova i vođa koja ima iskustva još od 2004-e.A vjerojatno će im pomagati i lulzsec(za kojeg sam 100% siguran da još uvijek radi normalno a da su ona uhićenja bezvezna) koji je nakon anonymousa još tjedan dana onesposobio playstation network i 50 dana maltretirao USA vladine agencije od predsjednika pa do CIA i FBI(pa i američku agenciju za ozbiljan kriminal).A usput će se i masa drugih udružit sa njima.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
protjeran
g12356 kaže...

Da facebook uvede stvarno brisanje accounta možda bih i imao jedan razloga protiv tog napada,ali i onda bih podržavao anonymous.

Objasni zašto podržavaš kriminal.

Bi li ti volio da ti netko dođe u kuću i pokrade ti sve stvari? Ne bi. Ili da ti netko sruši web stranicu zato jer ne voli tvoj sadržaj. Ne bi.

Ali ovakve podrške su samo odraz najnižih poriva u čovjeka, a to je ljubomora. Jer svi bi mi htjeli da smo mi napravili fejsbuk i da imamo miljarde.

Ali pošto nismo, to mora biti uništeno, zar ne? Zašto bi netko uspio pokraj naše prosječnosti.

I molim te bez gluposti o privatnosti i borbi za pravdu od strane prištavih kriminalaca.

16 godina
neaktivan

Mislim da se oko tog facebooka diže nepotrebna pompa.Sad ste svi tu nekakvi borci za privatnost,a u stvarnosti vas boli briga za Facebook.Možeš si misliti kako vas sada NSA ili CIA ili UDBA špijunira ili kako špijunira tinejdžere koji se naslikavaju po kafićima.Jako interesantno.A i da špijuniraju,onda je tu Facebook sitna riba.Što je se Paypalom i sl.stranicama gdje ljudi ostavljaju stvarne osobne podatke poput adresa i brojeva kreditnih kartica?Ja mislim da se na paypalu puno više može saznati o pojedincu nego preko društvenih mreža.

Osobno mislim da je sve ovo hrpa banalnih gluposti čime će facebook još više dobiti na popularnosti.

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 11:44 (dncrmt).
14 godina
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...

Ne ne mislim da će se ovo stvarno dogoditi ali željno isčekujem razvoj situacije. Nitko me ne tjera niti da ubijam, pa svejedno mrzim ubojice.Tjeraju me da koristim jer inače nisam in, nisam u modi itd.Naravno da nemam loše posljedice od nekorištenja facebooka, zar je to bilo upitno?

Zuto: zalosno je sto ovo smatras dobrom usporedbom, i dobrim argumentom. Oni koji imaju face stete ISKLJUCIVO (ako im stete, u sto sumnjam) odima koji imaju face. Dakle, analogija s ubojicama koji stete onima koji NE ubijaju, nema apsolutno nikakve veze sa zdravom pameti.

Zeleno: ako ti je toliko vazno biti u modi, onda si povodljiv. Ako si povodljiv, opet si si sam kriv, a nije ti kriv facebook ili onaj tko ga je napravio.

Bold: Ako nemas lose posljedice od nekoristenja (iako izgleda da ga koristis, tako da ovdje pricamo o tome "kad ga nebi koristio"), a ocito smatras da facebook koristenjem donosi niz losih posljedica, zasto ga ne obrises? Da, zato sto onda ne bi bio in pa se vracamo ba ono zeleno...

Btw, boldano i zeleno je u kontradikciji, prvo navedes negativnu stranu nekoristenja, onda kazes da nekoristenje nema negativnih strana...

Ne nisam povodljiv ali opet šteti jer će mene u društvu smatrati manje vrijednim samo zato što nemam facebook. Ne znam po čemu izgleda da ga koristim, ali u krivu si, ne koristim ga pa ga ne mogu niti obrisati. Uostalom, i sam znaš da se facebook ne može obrisati. 

Ubijanje se može usporediti da imanjem facebook profila, i jedno i drugo ubija (ovo deugo samo mozak), ali to nije bila moja poanta. Samo sam ti odgovorio na tvoju tvrdnju da se ne može mrziti nešto što meni ne šteti tj. s čim nemam veze.

Nemam negativne posljedice jer mi je društvo nepotrebno ali nači ću se u situaciji, a sigurno se već netko i našao, kada ću radi ne imanja facebooka ispaštati. Zato ga treba zabraniti.

I dalje stojim iza svoje tvrdnje, živjeli smo i prije, živjet ćemo i poslije facebooka. Ovo se več pretvara u neku temu o stevici i idolopoklonstvu. Žao mi je što vrijeđam vašeg boga.

14 godina
Bypass kaže...
g12356 kaže...

Da facebook uvede stvarno brisanje accounta možda bih i imao jedan razloga protiv tog napada,ali i onda bih podržavao anonymous.

Bi li ti volio da ti netko dođe u kuću i pokrade ti sve stvari? Ne bi. Ili da ti netko sruši web stranicu zato jer ne voli tvoj sadržaj. Ne bi.

Ali ovakve podrške su samo odraz najnižih poriva u čovjeka, a to je ljubomora. Jer svi bi mi htjeli da smo mi napravili fejsbuk i da imamo miljarde.

Ali pošto nismo, to mora biti uništeno, zar ne? Zašto bi netko uspio pokraj naše prosječnosti.

I molim te bez gluposti o privatnosti i borbi za pravdu od strane prištavih kriminalaca.

Ne znam zašto svi u temi spominju prišteve? Toga se bojite više od svega?

Ja bih u najmanju ruku imao poštovanja prema tim dečkima ili curama čisto iz razloga što imaju znanje za tako nešto napraviti. Nije tu u pitanju novac ili sila, već čisto znanje.

15 godina
neaktivan
Bypass kaže...
g12356 kaže...

U nazi njemačkoj si smio pretući bilokoga tko je bio manjina,to je bilo legalno,ali jeli bilo i kriminal?

Jeli je Robin Hood bio kriminalac?

Postoji jedna narodna na engleskom:

Onoga koga ti zoveš teroristom druga osoba zove borcem za slobodu!

Gadafi danas pobunjenike u Libiji naziva teroristima,a oni sebe borcima za slobodu.

Komunisti u SSSR prije revolucije su bili teroristi,kasnije su nazvani ''revolucionarima''.

-Legalističko poimanje kriminala je zastarjelo(to je tvoje poimanje kriminala) iz doba velikih vladara i srednjeg vijeka.I ako čovječanstvo želi napredovati na evolucijskoj ljestvici to je stvar koje se mora riješiti.Mora se prihvatiti humanističko etički pojam kriminala.

-Nebih volio da mi netko provali kuću,ali ako vidim da su oni zapravo neka skupina koja iza sebe ima ideju ili barem želju kojom želi poboljšati život običnih ljudi prije nego bi me pokrali ja bih ih pitao dali mogu kako pomoći pa me nebi pokrali.

-I molim te ako ti podupireš sistem ne tjeraj druge da ga podupiru.

-Da u Hrvatskoj legaliziraju silovanje bi li to i onda bio kriminal?Naravno da bi?

-Da u Hrvatskoj zabrane vožnju u nepijanom stanju?Bi se onda ''borio protiv sistema''?Pretpostavljam da bi,ako nebi onda...

Moraš sageldati sve hipotetske situacije.

Edit:

-I pokreti otpora u WWII su činili stvari koje su po zakonima režima bili teroristički činovi,dali su onda oni obični kriminalci?

-Dali naše generale smatraš krivima?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:18 (g12356).
17 godina
g12356 kaže...

-Nebih volio da mi netko provali kuću,ali ako vidim da su oni zapravo neka skupina koja iza sebe ima ideju ili barem želju kojom želi poboljšati život običnih ljudi prije nego bi me pokrali ja bih ih pitao dali mogu kako pomoći pa me nebi pokrali.

Koji si ti idealist, to još svijet nije vidio. Pa što ti misliš kako svijet funkcionira? Plaćao bi im reket da ti ne provale u kuću, i to je po tvojem OK?

Stari moj, da meni netko provali u kuću, ne bi živ izašao, a kamoli da mi se prijeti takvim nečim. TO je kriminal protiv kojeg se treba boriti. Poboljšanje života ljudi, ma daj, molim te, na koji način ti gnojavci misle poboljšati život ljudima napadom na servere? Bore se kao Don Quijote, protiv vjetrenjača - prava, ispravna borba ima svoju svrhu i cilj, no ovo nema veze sa mozgom, napadaju randomly samo da se o njima piše u novinama i da bi o njima pričali slični prištavci po forumima kako su oni cool i OK. Kad ih pohapse, molim te da se dobrovoljno javiš da odslužiš kaznu umjesto nekog od njih. Pokaži da si faca i da stojiš iza svojih riječi podrške tim vandalima i kriminalcima.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
14 godina
protjeran

@g12356

Malo se zbunjuješ previše sa ovim usporedbama koje nisu na mjestu.

Kao prvo fejsbuk koristi skoro miljardu ljudi. 1/7 planeta. Drugo, fejsbuk ne vrši represiju, niti nekog prisiljava da ga koristi.

Drugo anonymous nisu borci za pravdu. Uspoređivati njih sa braniteljima je meni osobno uvreda. Toliko da se razumijemo.

Treće, da si imalo upoznat sa situacijom znao bi da oni koji to vode su isključivo motivirani novcem i nekom glupom reputacijom, a glupi prištavi klinci plešu kako oni žele jer u njihovim očima oni jesu Robin Hood. Vrlo dobar masovni socijalni inženjering. A ako misliš da imaju neko posebno i l33t znanje onda se duboko varaš. Ono što su dosad napravili je nisko na ljestvici znanja u tom području. Nisu oni posebno pametni, nego su system admini koji su održavali i izrađivali sve te portale posebno glupi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:12 (Bypass).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ah whatever u flame waru ionako nikad nitko nešto ne postigne.A ja valjda imam kratki fitilj,idem brisati bar ovaj bio o braniteljima.To ionako iovako ne mijenja moje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 12:19 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...
Bigkix kaže...

Prvo, kažeš kako ne koristiš Facebook i nikada nisi, a onda govoriš koliko je on inovativan i slično. Dakle, nisi kompetentan govoriti koliko je Facebook inovativan. Facebook je itekako inovativan jer je prva društvena mreža koja je promijenila igru i koja stalno gura naprijed. Do pojave Facebooka takva vrsta mreže sa takvim mogućnostima jednostavno nije postojala. Mislim da Rječnik hrvatskog jezika to smatra pod "inovativno".

Drugo, mislim da znam zašto te Facebook toliko nervira. Vjerovatno zbog klinaca (i ne samo njih, nažalost) koji po cijele dane vise na facebooku, cijeli društveni život im se tamo odvija i štancaju statuse kao: "Sada sam upravo izašao iz kade", ili: "Prdnuo u kadi i stvorio smrdljive mjehuriće". Ali, postoje i ljudi kao što smo microman i ja, a to su normalni ljudi koji znaju kako koristiti Facebook, koje informacije tamo dijeliti i slično. Dakle, na način koji je on opisao:

Ne moraš izvlačiti iz konteksta i stvarati neke zaključke. Rekao sam da ga "ne koristim", što ujedno ne znači da ga nisam nikada prije koristio. Da, koristio sam ga.

Sad mi ti reci što je tu inovativno, osim što je Facebook objednio nekoliko stvari na jedno mjesto? Što je tehnički novo? Programerski majstorski izvedeno?

Komunikacija putem live chata = Postojala prije.

Uplodanje fotografija, video zapisa, i ostalog i djeljenje sa svima = Postojalo prije (Doduše na nešto manje pristupačan način).

Objavljivanje statusa = Postojalo prije.

I još sto drugih stvar.

Facebook je objednio to sve na jedno mijesto, a to nije inovacija, revolucija, itd. Jedino što je dobro je to što su to ponudili za ljepo zapakovan način, odnosno pristupačan, i nadasve jednostavan za razliku od drugih, te uspjeli privući velik broj korisnika.

Isprike za "nekoristenje". Rekao si da ga ne koristis pa sam izvukao taj zakljucak. Istina, sve to postojalo je i prije, ali kao sto kazes, facebook je to objedinio. A, to je inovativno (jer prije to nitko nije objedinio). Da me se krivo ne shvati, nisam facebook freak, nisam ovisnik, samo mi dobro dode za komunikaciju s ljudima  s kojima cesto ne izlazim i slicno.. srusili ga ili ne, meni svejedno. Facebook ima manjkavosti koliko i dobrih strana, jedino sto se mora znati s njime koristiti..

I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
14 godina
neaktivan
Bigkix kaže...

Isprike za "nekoristenje". Rekao si da ga ne koristis pa sam izvukao taj zakljucak. Istina, sve to postojalo je i prije, ali kao sto kazes, facebook je to objedinio. A, to je inovativno (jer prije to nitko nije objedinio). Da me se krivo ne shvati, nisam facebook freak, nisam ovisnik, samo mi dobro dode za komunikaciju s ljudima   s kojima cesto ne izlazim i slicno.. srusili ga ili ne, meni svejedno. Facebook ima manjkavosti koliko i dobrih strana, jedino sto se mora znati s njime koristiti..

Da, ovdje se 100% slažem i super si sročio ono što i ja tvrdim i mislim.

14 godina
neaktivan
dr.sc. kaže...
Krešo91 kaže...

2 words:

WOOOOOHOOOOOOO NAPOKON {#}

Wooohooo napokon, a 100% sam siguran da imaš facebook kao i većina ovdje koji govore "jedva čekam" i slično. {#}

Ja sam si ga napravio pred 3-4 godine i nism bio 2-3 godine jer sm skužio da je to najveće sranje!

Jedva čekam

17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...

Ne ne mislim da će se ovo stvarno dogoditi ali željno isčekujem razvoj situacije. Nitko me ne tjera niti da ubijam, pa svejedno mrzim ubojice.Tjeraju me da koristim jer inače nisam in, nisam u modi itd.Naravno da nemam loše posljedice od nekorištenja facebooka, zar je to bilo upitno?

Zuto: zalosno je sto ovo smatras dobrom usporedbom, i dobrim argumentom. Oni koji imaju face stete ISKLJUCIVO (ako im stete, u sto sumnjam) odima koji imaju face. Dakle, analogija s ubojicama koji stete onima koji NE ubijaju, nema apsolutno nikakve veze sa zdravom pameti.

Zeleno: ako ti je toliko vazno biti u modi, onda si povodljiv. Ako si povodljiv, opet si si sam kriv, a nije ti kriv facebook ili onaj tko ga je napravio.

Bold: Ako nemas lose posljedice od nekoristenja (iako izgleda da ga koristis, tako da ovdje pricamo o tome "kad ga nebi koristio"), a ocito smatras da facebook koristenjem donosi niz losih posljedica, zasto ga ne obrises? Da, zato sto onda ne bi bio in pa se vracamo ba ono zeleno...

Btw, boldano i zeleno je u kontradikciji, prvo navedes negativnu stranu nekoristenja, onda kazes da nekoristenje nema negativnih strana...

Ne nisam povodljiv ali opet šteti jer će mene u društvu smatrati manje vrijednim samo zato što nemam facebook. Ne znam po čemu izgleda da ga koristim, ali u krivu si, ne koristim ga pa ga ne mogu niti obrisati. Uostalom, i sam znaš da se facebook ne može obrisati. 

Ubijanje se može usporediti da imanjem facebook profila, i jedno i drugo ubija (ovo deugo samo mozak), ali to nije bila moja poanta. Samo sam ti odgovorio na tvoju tvrdnju da se ne može mrziti nešto što meni ne šteti tj. s čim nemam veze.

Nemam negativne posljedice jer mi je društvo nepotrebno ali nači ću se u situaciji, a sigurno se već netko i našao, kada ću radi ne imanja facebooka ispaštati. Zato ga treba zabraniti.

I dalje stojim iza svoje tvrdnje, živjeli smo i prije, živjet ćemo i poslije facebooka. Ovo se več pretvara u neku temu o stevici i idolopoklonstvu. Žao mi je što vrijeđam vašeg boga.

Ne, ti se ponasas prema fb-u kao prema izvoru zla, a mi ostali ti tvrdimo da jednostavno on ima svojih dobrih i losih strana (puno drukcije od ideje boga). Ja vise imam osjecaj da se ti ponasas kao da smo mi nasli neke dobre strane tvog "sotone".

Ako se osjecas manje vrijednim u drustvu jer nemas fb, toplo ti preporucam da promjenis drustvo.

Fb ima svojih dobrih i losih strana jednako kao i internet opcenito. Jesi li za ukidanje interneta? Naravno da nisi. Smeta li ti sto svi ocekuju da imas internet (pa cak i profesori u skoli, poslodavci itd...)? Naravno da ti ne smeta. Ali eto, odlucio si mrzit fb jer je to sad cool.

Fb profil se kao takav ne moze obrisati. Ali isto tako se ni nista drugo na internetu ne moze obrisati, nakon sto je netko to vidio. A ako se bojis da ces na fb staviti nesto sto ce te kasnije osramotiti, onda si jednostavno neodgovoran, i opet ti nije kriv fb, nego ti sam.

edit: jel bi mi mogo netko od vas lokalnih genijalaca objasnit sto to znaci "unisititi fb"? Hoce im zapalit glavno sjediste, srusit stranicu nekih ddos-ovima (sto je privremeno unistenje, pa samim time i nije neko unistenje)?

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 13:40 (Assassin).
14 godina
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...

Ne, ti se ponasas prema fb-u kao prema izvoru zla, a mi ostali ti tvrdimo da jednostavno on ima svojih dobrih i losih strana (puno drukcije od ideje boga). Ja vise imam osjecaj da se ti ponasas kao da smo mi nasli neke dobre strane tvog "sotone".

Ako se osjecas manje vrijednim u drustvu jer nemas fb, toplo ti preporucam da promjenis drustvo.

Fb ima svojih dobrih i losih strana jednako kao i internet opcenito. Jesi li za ukidanje interneta? Naravno da nisi. Smeta li ti sto svi ocekuju da imas internet (pa cak i profesori u skoli, poslodavci itd...)? Naravno da ti ne smeta. Ali eto, odlucio si mrzit fb jer je to sad cool.

Fb profil se kao takav ne moze obrisati. Ali isto tako se ni nista drugo na internetu ne moze obrisati, nakon sto je netko to vidio. A ako se bojis da ces na fb staviti nesto sto ce te kasnije osramotiti, onda si jednostavno neodgovoran, i opet ti nije kriv fb, nego ti sam.

edit: jel bi mi mogo netko od vas lokalnih genijalaca objasnit sto to znaci "unisititi fb"? Hoce im zapalit glavno sjediste, srusit stranicu nekih ddos-ovima (sto je privremeno unistenje, pa samim time i nije neko unistenje)?

Nemam društvo, a i da imam ne bih se osječao manje vrijednim, ne brini. Dapače, osječao bih se više vrijednim (kao što sam se i osječao dok sam na društvo bio prisiljen okolnostima).

Znam da ima dobrih i loših strana ali ima puno više loših. Bez interneta se danas ne može a bez facebooka može. Inetrnet je omogučio puno toga, facebook malo ili ništa. Sve ima dobre i loše strane, ne treba zbog toga sve uništavati, ali treba sagledati situaciju i odvagnuti te strane pa da se vidi na koju je stranu vaga nagnuta.

16 godina
OriginalEXE kaže...

Nemam društvo

Pa eto i razlog zašto ti netreba facebook...pa cijela poanta facebooka je da komuniciraš i djeliš sadržej sa ljudima kojima se družiš, ako nemaš nikoga onda normalno da se cijeli koncept iz temelja ruši i nema svrhu...

Jer objasni mi koja je poanta facebooka ako nemaš prijatelje na njemu sa kojima se družiš? Što ćeš stavljati slike i sam za sebe ih komentirati?? Možeš onda jedino igrati igre ali za to face zbilja nije potreban...

Stoja
17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže..

Nemam društvo

Upravo si sve rekao :)

14 godina
Stoja kaže...
OriginalEXE kaže...

Nemam društvo

Pa eto i razlog zašto ti netreba facebook...pa cijela poanta facebooka je da komuniciraš i djeliš sadržej sa ljudima kojima se družiš, ako nemaš nikoga onda normalno da se cijeli koncept iz temelja ruši i nema svrhu...

Jer objasni mi koja je poanta facebooka ako nemaš prijatelje na njemu sa kojima se družiš? Što ćeš stavljati slike i sam za sebe ih komentirati?? Možeš onda jedino igrati igre ali za to face zbilja nije potreban...

Pa nisam ja protiv Facebooka zato što ga nemam zašto koristiti. Nisam niti fotograf pa ne koristim http://www.pticica.com/, a opet nemam apsolutno ništa protiv te stranice.

Meni je poanta Facebooka ok, nemam ja ništa protiv komunikacije sa prijateljim, dapače, odlično. Ali to je samo poanta koja nije izvediva u stvarnosti. 

17 godina
neaktivan

I jos nesto. Hoce li anonymus (kad "uniste" fb) zaposlit tih 2000 (ili kolko vec) ljudi koji trenutno rade u fb-u?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:11 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Assassin kaže...

I jos nesto. Hoce li anonymus (kad "uniste" fb) zaposlit tih 2000 ili kolko ljudi koji trenutno rade u fb-u?

Gdje bi radili doktori da nema bolesti? Nigdje, pa opet, siguran sam da bi rado sve bolesti uklonio.

Tko zna raditi posao, lako će ga i naći, tko ne zna, niti ga ne zaslužuje.

17 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Assassin kaže...

I jos nesto. Hoce li anonymus (kad "uniste" fb) zaposlit tih 2000 ili kolko ljudi koji trenutno rade u fb-u?

Gdje bi radili doktori da nema bolesti? Nigdje, pa opet, siguran sam da bi rado sve bolesti uklonio.

Tko zna raditi posao, lako će ga i naći, tko ne zna, niti ga ne zaslužuje.

Opet ti sa svojim pametnim usporedbama. Medicina je znanost, i kao takva stalno tezi napretku. Mislim da bi svaki moralno zdrav doktor bio presretan da se sve bolesti "ukinu" (iako je "ukidanje" bolesti jos smjesniji glagol od "unistenja" fb-a). Isto tako, vjeruj mi da nitko u fb-u ne zeli da se njihov izvor zarade izgubi.

A kad si vec spomenuo doktore, ocito ti nije bas najjasniji cilj medicine. Kada bi se bolesti "ukinule", medicina bi se fokusirala na produljenje zivota. Ne brini ti za doktore, imaju oni posla ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:16 (Assassin).
14 godina
odjavljen
captain_soap_McTawish kaže...

Oni su stvarno sigurni sebe! Najave napad čak 3 mjeseca unaprijed tako da se faecbook može pripremiti.

BTW. Tko će čekati 3 mjeseca.

Nema teorije da se spreme..Anonymous su prejaki za sve..

Ako je ovo sa prodajom informacija točno, onda ćemi biti drago..

Jedino mi je žao što neću moć tako lako komunicirat sa prijateljima dalje od mene, i od jednog dobrog frenda na drugom kontinentu.

Ali sve u svemu, podržavam ih, jer sam i ja postao ovisan, a to ne želim...

17 godina
neaktivan

Jos uvijek mi nitko ne zna odgovoriti sto to znaci "unisitit" facebook?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
footballer kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Oni su stvarno sigurni sebe! Najave napad čak 3 mjeseca unaprijed tako da se faecbook može pripremiti.

BTW. Tko će čekati 3 mjeseca.

Nema teorije da se spreme..Anonymous su prejaki za sve..

Ako je ovo sa prodajom informacija točno, onda ćemi biti drago..

Jedino mi je žao što neću moć tako lako komunicirat sa prijateljima dalje od mene, i od jednog dobrog frenda na drugom kontinentu.

Ali sve u svemu, podržavam ih, jer sam i ja postao ovisan, a to ne želim...

http://www.skype.com

http://explore.live.com/windows-live-messenger?os=other

Jadan ti, kako ćete sad razgovarati {#}

14 godina
neaktivan

ne pamtim kada sam zadnji put procitao ovako primitivna i zaostala razmisljanja...bas nevjerovatno...

Od "unistenja" facebooka ( koje se btw, nece dogoditi ) ste uspjeli doci na usporedbu facebook = medicina...omfg...

Imam pitanje, koliko godina u prosjeku imaju zagovaratelji unistenja Facebooka?

Po razmisljanju bi rekao od 12-16, jer se vrlo lako isčitava neka buntovna faza u vasim zivotima ( mozda cak i emo spika )....ono..sve sto je mainstream, to ne valja...

Dajte malo ukljucite mozak i LOGICKI  razmislite sto vi dobijate/gubite "unistenjem" Facebooka; oni koji nemaju account nece izgubiti nista i dalje ce se moci folirati pred ekipom da ne zele biti dio mainstreama, te glumiti da su "sofisticated", dok ce ostatak ljudi koji ga koristi za normalnu, zdravu komunikaciju izgubiti dosta.

Vidio sam da su neki argumenti bili u stilu: pun mi je kufer klinkica koje lajkaju sve zivo...PA MAKNI IH SA LISTE ONDA!!! doh!

Drugi argument je bio da Facebook prodaje tvoje informacije...kako znate da je to istina? Samo zato sto je to "Anonymus" rekao?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 14:25 (Alesandro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice