Pitanje za Outlook i win7

poruka: 4
|
čitano: 1.632
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje za Outlook i Windows 7

Pozdrav,

Naime imam dva pitanja. Prvo je vezano uz outlook, a to je:

Da li postoji način da mi se nekako automatski radi backup podataka, kontakata, mailova i sl. negdje na server ili lokalno na dropbox niije bitno. Bitno mi je da nakon reinstalacije windowsa i ponovne instalacije officea mogu jednostavno učitati podatke i da to radi svakih x dana.

Dalje,

Da li postoji način da syncam Dropbox i USB... odnosno kada uštekam USB u laptop da povuče nove stvari iz dropboxa, a da u taj dropbox stavi nove stvari s USBa...

SDP ≠ HDZ

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

1) Outlook ti neće sam raditi backup već se moraš s time gnjaviti sam. Kreiraš mu scheduled task koji će tvoje .pst datoteke kopirati na neku drugu lokaciju. Ako planiraš često reinstalirati, najbolje ti je odmah u startu Outlook pst datoteke preseliti na drugu particiju. Nešto tipa D:\Email folder.

2) Pokušaj sa SyncBack.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Pitanje za Outlook i win7
Langsdorff kaže...

1) Outlook ti neće sam raditi backup već se moraš s time gnjaviti sam. Kreiraš mu scheduled task koji će tvoje .pst datoteke kopirati na neku drugu lokaciju. Ako planiraš često reinstalirati, najbolje ti je odmah u startu Outlook pst datoteke preseliti na drugu particiju. Nešto tipa D:\Email folder.

2) Pokušaj sa SyncBack.

Super probat ću oba kad dođem iz škole danas :)

Hvala...

SDP ≠ HDZ
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice