Kako ispisati dio texta (u dokumentu) da je vidljiv na monitoru ali da je nevidljiv kad se doument odštampa.
Unaprijed zahvalan!
Kako ispisati dio texta (u dokumentu) da je vidljiv na monitoru ali da je nevidljiv kad se doument odštampa.
Unaprijed zahvalan!
probaj ubaciti komentare u dokument.
onda na file->print (ili ctrl+p) pod opcijom print what odaberes document i to je to.
ili napisi vise kako si ti to zamislio
Kad text označim sa nevidljivim (font-skriveno) i odem u ispis dokumenta mogućnosti-zalon- i kvačica skriveni text, ja to na svom kompu dobijem. No kako datoteku stavljam na net ako je netko skine i nema namješteno (kao kod mene) text se i vidi i printa. Datoteka je takva da taj text treba i na drugom kompu odmah (u ostalom textu) biti vidljiv ali da je nevidljiv za print. Neznam dali sam bio dovoljno jasan. Tražim da li ima neka druga opcija, kako bi netko tko malo zna o kompu -Wordu vidio taj "NEVIDLJIVI" tex odmah bez nekih uputstava da namješta ovo i ono (F1 i sl.). No svakako se zahvaljujem na pokušaju
ali ta kvačica za ispis skrivenog teksta nije uključena i tvoj skriveni tekst se neće ispisati na drugom kompu.
Od šume ne vidjeh drvo , a tebi se zahvaljujem.
Baš sam blesav!
Malo sam pobrzo, radi se o tome da je ta kvačica za zaslon mog monitora. Uštampanju text neće biti odštampan na nijednom monitoru ali na drugom kompu neće biti vidljiv (što mi je bitno) zato što kvačica nije uključena (mogućnosti, zaslon, kvačica skriveni text).
možda jedino da se ubaci VBA kod (makro naredba) za korekciju te navedene "kvačice"
jer, oavko je uvijek isključena i čovjek neče vidjeti tekst niti će se ispisati.
Poštovanje svima i da ne otvaram novu temu jer ih ima već dosta o ms wordu. imam jedan problem u wordu da kad pišem svako toliko mi kursor ode par redova gore i to točno u pola neke riječi i ako ne vidim na vrijeme onda mi je pol rečenice negdje u sredini teksta. vrlo frustrijajuče...:-) ms word je 2010 unaprijed se zahvaljujem!