Access - baza podataka za knjižnicu

poruka: 6
|
čitano: 9.202
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Trebam pomoć u MS ACCESS-u

Trebam pomoć u MS ACCESSU nekoga tko je iskusan, posao je svega nekome tko zna maksimalno 2-3 minute a meni puno znaci :S zadatak se nalazi u prilogu (slika). Po mogućnosti u office 2007 i više. Hvala unaprijed

http://img638.imageshack.us/img638/4861/acc1u.jpg

powered by sashab
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 0:27 (sashab).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Netko hitno mi je :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Još bih trebao hitno pomoc :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Trebam pomoć u MS ACCESS-u
sashab kaže...

Trebam pomoć u MS ACCESSU nekoga tko je iskusan, posao je svega nekome tko zna maksimalno 2-3 minute a meni puno znaci :S zadatak se nalazi u prilogu (slika). Po mogućnosti u office 2007 i više.

Kažeš 2-3 minute? Jesi li ti pokušao to odraditi. Treba ti hitno a nisi se potrudio ni malo :(

Evo ti file za download pa doradi ostale stvari. Naučiti možeš samo radom i radom a pomoć se traži kada konkretno zapneš.

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
13 godina
neaktivan

nije to baš 2-3 min da bi ti to neko badava radio

15 godina
protjeran
IvanC kaže...
sashab kaže...

Trebam pomoć u MS ACCESSU nekoga tko je iskusan, posao je svega nekome tko zna maksimalno 2-3 minute a meni puno znaci :S zadatak se nalazi u prilogu (slika). Po mogućnosti u office 2007 i više.

Kažeš 2-3 minute? Jesi li ti pokušao to odraditi. Treba ti hitno a nisi se potrudio ni malo :(

Evo ti file za download pa doradi ostale stvari. Naučiti možeš samo radom i radom a pomoć se traži kada konkretno zapneš.

E hvala ti puno evo završio sam ipak sam, ali svejedno hvala!!! :)