Pozdrav, dali mi netko moze reci u cemu je razlika?
Drugi dobavljač, sve ostalo je isto, uzmi si onaj koji košta manje.
Točno to, isti HDDevi i po serijskom broju, drugi dobavljaci.
Informacija od 1god jamstva je gotovo sam siguran netocna, treba biti 2g. Ja sam kupio jedan od ta 2, neznam ni sam koji, ali ima 2god. Birao sam izmedju tog, Toshiba P300 i WD Blue. Na svim testovima se culo kako P300 ima povremeno neugodan zvuk struganja pa nisam odabrao njih. Kada ce koji HDD crknut i one testove po brandovima sam pogledao, al zakljucio da je cista sreca i nema nekog pravog testa za obicne usere koji kupuju HDD od 1TB. Barracuda je prema testovima sa userbenchmark najbrza. Budem bas sam testirao imam li slicnu brzinu kao vecina koji su postali svoje rezultate tamo. Kod mene taj HDD ne proizvodi nikakve cudne zvukove, a montiran je u kuciste koje nema nikakve gumice za smanjivanje vibracija i slicno, tj. klasicno montiran sa obicnim sarafima.
Također sam se dvoumio između Seagatea, WD-a i Toshibe i odabrao sam Seagate, jeftiniji. Imam jednu barracudu u kompu vec 8 godina i to je prevagnulo na kraju. Ne primjecujem nikakve cudne zvukove, za sada bih rekao da radi glatko. Montirao sam ga u zalman z3 plus kucista na one plasticne "klizace".