Spašavanje sa hdd-a

poruka: 4
|
čitano: 3.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Spašavanje sa hdd-a

imam eksterni hdd''verbatim''od 250gb i danas kad sam ga spojio na komp izbacio mi je poruku-the file or directory is corrupted and unreadable-te da ga moram formatirati da bi ga mogo koristiti.ako to napravim naravno izgubit ču sve sa njega.sad mene zanima u čem je problem te dali bi mogo kako spasiti podatke sa tog hdd-a?btw probo sam ga priključiti na više kompova ali isti problem se pojavljuje!

KORNY

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Spašavanje sa hdd-a
baraba1 kaže...

imam eksterni hdd''verbatim''od 250gb i danas kad sam ga spojio na komp izbacio mi je poruku-the file or directory is corrupted and unreadable-te da ga moram formatirati da bi ga mogo koristiti.ako to napravim naravno izgubit ču sve sa njega.sad mene zanima u čem je problem te dali bi mogo kako spasiti podatke sa tog hdd-a?btw probo sam ga priključiti na više kompova ali isti problem se pojavljuje!

get data back for ntfs

14 godina
neaktivan
Re: Spašavanje sa hdd-a

imam eksterni hdd''verbatim''od 250gb i kad sam ga spojila na komp izbacio mi je poruku-the file or directory is corrupted and unreadable-sad mene zanima u kako da spasim podatke sa tog hdd-a?

17 godina
Re: Spašavanje sa hdd-a
Cvjetana kaže...

imam eksterni hdd''verbatim''od 250gb i kad sam ga spojila na komp izbacio mi je poruku-the file or directory is corrupted and unreadable-sad mene zanima u kako da spasim podatke sa tog hdd-a?

Ak ti nije elektronika zakazala, u kucištu od tog Verbatim šrota bit ce ok skini ovaj program dole koji sam spomenul u svom postu i instaliraj ga. Onda izaberi modul Damaged Partition Recovery, oznaci taj Verbatim(Samsung u kucištu vjerojatno) disk pa obavezno oznaci kak vidiš na videu pod Advanced Setings prije skeniranja i onda klikni Full Scan nek odradi.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/lista-besplatnog-softvera/30365.aspx?page=7&jumpto=1521735&sort=asc&view=flat

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice