E ovak...trebao bi preporuku za pržilicu koja se dobro nosi s Traxdata medijima...
...pošto su kod mene jeftiniji za 50 lipa od općeprihvaćenog Verbatima zanima me s kojim snimačem bi mogao ostvariti dobre odnose
...na duge relacije. 
...Hvala!
E ovak...trebao bi preporuku za pržilicu koja se dobro nosi s Traxdata medijima...
...pošto su kod mene jeftiniji za 50 lipa od općeprihvaćenog Verbatima zanima me s kojim snimačem bi mogao ostvariti dobre odnose
...na duge relacije. 
...Hvala!

Vjeruj mi, ne možeš nać ništa bolje, aniti da hoćeš i tako su cijene sve oko 200kn.. NIšt adrugo nego odlična pržilica :P
...na duge relacije. 
...Hvala!
Od kad sam prešao na Pioneer nikad nikakvih problema sa prženjem ili čitanjem DVD, CD-a...
Ja još uvijek koristim svoju DVR-111, a buraz mi ima tu novu DVR-216 sata verziju i prezadovoljan sam.
Ja sosbno posjedum Pioneer DVR-216DBK SATA i prezadovaljan s njom!
Hvala puno na prijedlozima...uzeo sam Pioneer 216-icu. 
...Lock na temu!
Evo nabavio i ja Pioneer 216DBK, i kupio ima 1-2 mj. OMEGA DVD i CD, i nemore mi učitati DVD pise kao da je prazan(mislim 0KB slobodno), dok je CD dobro pročitao, mislim da je do dvd-a, jer sam imao sa OMEGOM i prije problema, sta vi mislite?
(Neću nigdi ić 4-5 dana jer je napada snijeg pa da se nebrined jeli mi do pržilice)
Evo nabavio i ja Pioneer 216DBK, i kupio ima 1-2 mj. OMEGA DVD i CD, i nemore mi učitati DVD pise kao da je prazan(mislim 0KB slobodno), dok je CD dobro pročitao, mislim da je do dvd-a, jer sam imao sa OMEGOM i prije problema, sta vi mislite?
(Neću nigdi ić 4-5 dana jer je napada snijeg pa da se nebrined jeli mi do pržilice)