Problem s eksternim hard diskom

poruka: 4
|
čitano: 2.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s eksternim hard diskom
pitanje

imam eksterni hard od 80 gb Prestigio , i radio je normalno na kompjuteru na kojem imam windows XP, na drugi kompjuter(novi) sam instalirao Vistu i kada sam ga ukopcao na taj komp. nije ga htio ocitati, ima usb 2.0 komp i sve, samo nije se nista dogodilo kada ga ukljucim , on se vrti i lampica na njemu zasvijetli na sekundu kada ga ukopcam ali se nista ne dogadja niti na device menageru ga ne ocitava , ali sada kada ga pokusam ukljucit na stari kompjuter sa xp-om ista stvar ne ocitava ga i ista stvar kao i na visti, ima netko neki prijedlog i dali je moguce da sam izgubio sve podatke na tom disku ? 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s eksternim hard diskom

Bok

Prema tvom opisu da se zakljuciti da je hard pao sa vidine vece od pol metra na tvrdu podlogu i da je nest puklo...

Ali mozda se i varam. Kad ga ukljucis u usb, prisloni uho na njega, da li se zavrti?

Pozdrav
16 godina
neaktivan
autorov komentar

mislim da sam  vec napisao da se vrti, nije pao niti nista, mislim da je nesto zbog viste , pretrazivao sam internet i naso dosta problema s eksternim hard drive-ovima, mozda nije to ali isto mislim da nije zbog nekog pada

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan

Ak se vrti a ne radi....niti na xp na kojem je radio prije...

da nije elektronika kucista pokvarena ?

pa spoji ga direktno u laptop, bootaj sa ubcd pa vidi sto je sa njim.

USB portovi opcenito rade, probao si neki stick ili nesto takvo??...moguce je u windowsima iskljuciti spajanje usb storage-a

Pozdrav
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice