- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mala je slika ništ ne vidim...
Misliš li na razmak između C i D? Sve je OK, Windowsi pri instalaciji ostavljaju tih 100 MB prije svake primarne particije; u svakom slučaju nije zabrinjavajuće.
Misliš li na razmak između C i D? Sve je OK, Windowsi pri instalaciji ostavljaju tih 100 MB prije svake primarne particije; u svakom slučaju nije zabrinjavajuće.
a od kad to???
kaj se tiče autora, kakve točno si windoze snimal?
intereuje me imam dvije partijice na HD ,i na ovoj manjoj partijici mi je instaliran sistem (wind 7) a druga particija je veca..sad imam problem da mi je ova partijica manja mala i da bih ja sad prebacio kogu Gigu sa jedna na drugu partijicu,pa sad poitam mogu li to uraditi bez instaliranja novog sistema?( i jos jedno pitanje ne vezano za ovo,kako pravite ove slike sa monitora...ovo da napravite sliku onog sa monitora,to ne znam :( )
intereuje me imam dvije partijice na HD ,i na ovoj manjoj partijici mi je instaliran sistem (wind 7) a druga particija je veca..sad imam problem da mi je ova partijica manja mala i da bih ja sad prebacio kogu Gigu sa jedna na drugu partijicu,pa sad poitam mogu li to uraditi bez instaliranja novog sistema?
...možeš sa partition manager-om....
i i jos jedno pitanje ne vezano za ovo,kako pravite ove slike sa monitora...ovo da napravite sliku onog sa monitora,to ne znam :( )
...probaj sa ovim, inače ja to radim sa FastStone image viewer: file - screen capture - capture rectangle region...
Windows 7 home premium 32 bit. Windowsi su orginal OEM verzija. Brine me dio od 101 mb.
Nema te sta brinut tih 101Mb jer tolko (otprilike) uvijek ostane unallocated space-a, a i stvarno te nema kaj brinuti 100Mb u hardu od 500Gb
sad sam instaliral windowse 7 i ja mislim da sam zeznul particije jer komp ima 500 GB hdd a ja sam samo napravil C: particiju od 15 GB; i D: particiju od 30 GB, pa dali se može napravit naknadno neka E: particija ili povećat D: particiju na 450 GB bez rušenja windowsa opet.
UPDATE: Netreba mi odgovor na ovo pitanje jer sam ga riješio sam pa za one koji imaju isti problem evo riješenja.
1. Odete na My Computer drugi klik>Manage>Storage>Disk Managment> i onda onaj disk koji želi te prošitit stisnete na njega drugi klik i extend volume i izaberete koliko MB (GB) želite proširiti.
Hope I Help
Meni neće otvorit extend volume, dali netko zna zašto?