Particije na hard disku

poruka: 11
|
čitano: 3.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Particije na hard disku

Particije u disk menagemantu mi izgledaju ovako nakon instalacije Windowsa 7.Dali je to uredu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Particije na hard disku

mala je slika ništ ne vidim...

15 godina
neaktivan
Particije na hard disku

Evo još jedne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Misliš li na razmak između C i D? Sve je OK, Windowsi pri instalaciji ostavljaju tih 100 MB prije svake primarne particije; u svakom slučaju nije zabrinjavajuće.

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 17:51 (KaeR).
16 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Misliš li na razmak između C i D? Sve je OK, Windowsi pri instalaciji ostavljaju tih 100 MB prije svake primarne particije; u svakom slučaju nije zabrinjavajuće.

a od kad to???

kaj se tiče autora, kakve točno si windoze snimal?

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Particije na hard disku

Windows 7 home premium 32 bit. Windowsi su orginal OEM verzija. Brine me dio od 101 mb.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.9.2010 18:42 (draž).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Particije na hard disku

intereuje me imam dvije partijice na HD ,i na ovoj manjoj partijici mi je instaliran sistem (wind 7) a druga particija je veca..sad imam problem da mi je ova partijica manja mala i da bih ja sad prebacio kogu Gigu sa jedna na drugu partijicu,pa sad poitam mogu li to uraditi bez instaliranja novog sistema?( i jos jedno pitanje ne vezano za ovo,kako pravite ove slike sa monitora...ovo da napravite sliku onog sa monitora,to ne znam :( )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hare mn kaže...

intereuje me imam dvije partijice na HD ,i na ovoj manjoj partijici mi je instaliran sistem (wind 7) a druga particija je veca..sad imam problem da mi je ova partijica manja mala i da bih ja sad prebacio kogu Gigu sa jedna na drugu partijicu,pa sad poitam mogu li to uraditi bez instaliranja novog sistema?

...možeš sa partition manager-om....

hare mn kaže...

i i jos jedno pitanje ne vezano za ovo,kako pravite ove slike sa monitora...ovo da napravite sliku onog sa monitora,to ne znam :( )

...probaj sa ovim, inače ja to radim sa FastStone image viewer: file - screen capture - capture rectangle region...

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.10.2010 12:21 (Jurra).
15 godina
draž kaže...

Windows 7 home premium 32 bit. Windowsi su orginal OEM verzija. Brine me dio od 101 mb.

Nema te sta brinut tih 101Mb jer tolko (otprilike) uvijek ostane unallocated space-a, a i stvarno te nema kaj brinuti 100Mb u hardu od 500Gb

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
14 godina
neaktivan
Particije na hard disku

sad sam instaliral windowse 7 i ja mislim da sam zeznul particije jer komp ima 500 GB hdd a ja sam samo napravil C: particiju od 15 GB; i D: particiju od 30 GB, pa dali se može napravit naknadno neka E: particija ili povećat D: particiju na 450 GB bez rušenja windowsa opet.

UPDATE: Netreba mi odgovor na ovo pitanje jer sam ga riješio sam pa za one koji imaju isti problem evo riješenja.

1. Odete na My Computer drugi klik>Manage>Storage>Disk Managment> i onda onaj disk koji želi te prošitit stisnete na njega drugi klik i extend volume i izaberete koliko MB (GB) želite proširiti.

Hope I Help 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 18:33 (TabInvader).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Particije na hard disku

Meni neće otvorit extend volume, dali netko zna zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice