HDD iomega- komp ga ne prepoznaje?

poruka: 3
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HDD iomega 2TB- komp ga ne prepoznaje?

Ovako, nabavio sam ispravan (provjereno na drugom kkompu) iomega HDD od 2TB i uštekam ga normalno u struju i u usb, ali ništa se ne događa... Komp ga ne prepoznaje.

U specifikacijama na netu sam pronašao da su podržani OS svi osim WIN7 koje ja imam instalirane kod sebe.

Da li bi u tome mogla biti stvar?

Koje bi bilo potencijalno rješenje? Pregazit ga s autom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HDD iomega- komp ga ne prepoznaje?

krivo sam vidio u specifikacijama...ipak ima naveden i WIN7 kao podržani OS...ali i dalje ga ne prepoznaje :/

Dakle, plava lampica svjetli kad je uštekan i u struju i u usb, i kad otpojim bilo koji od ta dva kabla lampica se gasi... Rekao bih da dobiva struju, tj radi ali opet komp ga ne "vidi"

Što bi moglo biti razlog tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HDD iomega 2TB- komp ga ne prepoznaje?
tinekk kaže...

Ovako, nabavio sam ispravan (provjereno na drugom kkompu) iomega HDD od 2TB i uštekam ga normalno u struju i u usb, ali ništa se ne događa... Komp ga ne prepoznaje.

U specifikacijama na netu sam pronašao da su podržani OS svi osim WIN7 koje ja imam instalirane kod sebe.

Da li bi u tome mogla biti stvar?

Koje bi bilo potencijalno rješenje? Pregazit ga s autom? 

Dali je to u pitanju externi disk (Externa kučišta) ? Ako da onda vjerovatno u externu kučišta rikla elektrika. Ako je unutra disk i lako ga izvadiš i spojiš na matičnu ako podržava sata utor i sata molex napajanje tad bi on trebalo radit a to možeš vidjet dali ga u BIOS razna disk.

Sam svoj majstor. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice