Eksterni hard disk od 1TB-prijedlog

poruka: 12
|
čitano: 10.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

umovi svemira..ujedinite se...prijedlog za hard disk, eksterni od 1 T...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Eksterni hard disk od 1TB-prijedlog

Ja sam izrazito zadovoljan Western Digital My Book diskovima. Hladni, tihi, brzi...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
17 godina
neaktivan

Ili naxeemov prijedlog ili Icy Box kučište + Samsungov disk.

#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

između seagatea i WD da biram WD?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
spaceman911 kaže...

Ako misliš gotovo rješenje, onda WD.
17 godina
neaktivan

I ja planiram uzeti externi disk od 1 TB, sta predlazete gotovo rjesenje ili ladicu + disk? Koliko sam vidio nije neka razlika u cijeni, pa sam malo u dilemi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

I ja planiram uzeti externi disk od 1 TB, sta predlazete gotovo rjesenje ili ladicu + disk? Koliko sam vidio nije neka razlika u cijeni, pa sam malo u dilemi.

Ja uvijek preferiram kučište + disk. Nešto jeftinije ispadne, a jednako dobro. Ako hoćeš gotovo, WD je dobar...
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
spaceman911 kaže...

Ako misliš gotovo rješenje, onda WD.
 Pa je imao WD Book 500Gb..
kompotko kaže...
Maximus kaže...

Ja uvijek preferiram kučište + disk. Nešto jeftinije ispadne, a jednako dobro. Ako hoćeš gotovo, WD je dobar...
 Pa je imam ih par na desku...Welland...dosta jeftina kucista a oke su..svjetle plavo Smijeh
...moj PTSP je jači od tvog...
17 godina
protjeran
spaceman911 kaže...

Seagate obično nudi 5 godina garancije, znači ako krepa u roku tih 5 godina imaš novi za zamjenu. Neznam kamo ga spajaš ali predlažem da ga spajaš na eSATA konektor/adapter.
17 godina

Fuckas ti 5 godina garancije, externi diskovi se koriste obicno za backup podataka a kad ti on crkne tocno dobit ces novi ali besplatno ti nitko nece vratiti podatke koji su na njemu to jako puno kosta ovi danasnji diskovi za siroke mase su prilicno nepouzdani a oni za poslovne korisnike su druga prica ali oni kostaju puno vise tak kojeg god da uzmes moli boga da ti ne crkne a cijena povrata podataka sa krepanog diska ovisi o stupnju ostecenja, samo jedan mali primjer jedan moj prijatelj u americi je za vracanje podataka sa Seagate-ovog 300gb eksternog diska koji je crko a radilo se o manjem kvaru ( crko motor) platio 1500 dolara a da se radilo o ozbilnijem kvaru nista ispod 3000 dolara pa sad ti daj imaj povjerenje u diskove a da ne spominjem koliko je ljudi ostalo bez svojih podataka jer povrat sa crknutih  diskova nisu mogli platiti!!!Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
rambox kaže...

Fuckas ti 5 godina garancije, externi diskovi se koriste obicno za backup podataka a kad ti on crkne tocno dobit ces novi ali besplatno ti nitko nece vratiti podatke koji su na njemu to jako puno kosta ovi danasnji diskovi za siroke mase su prilicno nepouzdani a oni za poslovne korisnike su druga prica ali oni kostaju puno vise tak kojeg god da uzmes moli boga da ti ne crkne a cijena povrata podataka sa krepanog diska ovisi o stupnju ostecenja, samo jedan mali primjer jedan moj prijatelj u americi je za vracanje podataka sa Seagate-ovog 300gb eksternog diska koji je crko a radilo se o manjem kvaru ( crko motor) platio 1500 dolara a da se radilo o ozbilnijem kvaru nista ispod 3000 dolara pa sad ti daj imaj povjerenje u diskove a da ne spominjem koliko je ljudi ostalo bez svojih podataka jer povrat sa crknutih  diskova nisu mogli platiti!!!Neodlučan

LOL

Jedno je imati filmove na disku a drugo je imati dokumente vezane za posao, kada ti ovisi posao o nečemu imaš RAID + dodatni backup na vanjskim jedinicama.
17 godina
protjeran
Mayo kaže...
rambox kaže...

LOL

Jedno je imati filmove na disku a drugo je imati dokumente vezane za posao, kada ti ovisi posao o nečemu imaš RAID + dodatni backup na vanjskim jedinicama.
Što je nekome smeće, drugome je zlato.
Ja bi išao na My Book World Edition II. Ako je dobro autoru ovoga foruma, dobro je i meni, a sviđaju mi se mogućnosti.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice