Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 644
|
čitano: 258.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
hudibitek kaže...
Šugavi interni player webos-a ne podržava DV u mkv-u pa vam zato Stremio radi fallback na HDR10. Skoro svi filmovi na torrentima su mkv.
Minneyar kaže...

Odnosno kad imas rip s DV i HDR, ak ne uspije pokrenut DV, prebaci se automatski na HDR. Gledam tako oduvijek jer iz nekog razloga DV ne radi na LG C1 iako TV ima podrsku za njega.

Isključivo gledam nabavljam  u DV/DolbyVision *.mp4 formatu. LG C2 uredno prikazuje DolbyVision i DolbyAtmos gore desno u kutu televizora

Kao za primjer, ime datoteke, bude nešto tipa: "*.DV.P5.nešto.Atmos.H265.MP4"

LOL: Crobrother
11 mjeseci
hrka11 kaže...
TCO 006 kaže...
Evo ni meni ne rade titlovi već 2 dana. Nadam se da je privremeno.

Njihov oficijalni ne radi ako ne placas...poceli su s naplatom za odrzavanje 10e god dana...bas jucer sam uplatio i radi opet ok...za 99% stvari koje sam upalio su oni imali titlove...

Gresku mi javlja sada opensubtitles v3 i pro addonsi.

Meni titlovi cijelo vrijeme rade normalno a nemam addons za titlove?

14 godina
Novice kaže...
hrka11 kaže...
TCO 006 kaže...

Njihov oficijalni ne radi ako ne placas...poceli su s naplatom za odrzavanje 10e god dana...bas jucer sam uplatio i radi opet ok...za 99% stvari koje sam upalio su oni imali titlove...

Zato sto vecina ripova ima engleski titl ukljuceno / embedded pa ti ni ne treba addon. Meni je isto uglavnom tako, jedino kad starcima nesto pustim se moram zezati s addonima, OpenSubtitles baca dosta errora zadnjih dana, navodno problemi sa stranicom.

EDIT: Izgleda da je rijesen/ hotfixan problem s OpenSubtitles, nisam jos osobno probao.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2025 8:21 (Minneyar).
3 mjeseca

Da li ima kakav add on za live sport? Nase arene, maxsport, a moze i engleski sky/tnt sports?

Tj. vise manje add on za IPTV, ali da ga drzi na minimalno 1080p 

1 0 hvala 0
11 godina
Novice kaže...
hrka11 kaže...
TCO 006 kaže...

Ja prisam konkretno za addont od titlovi.com ne opcenito titlove uz filmove.

Origin_Steam: hrka11
9 godina
maratonac1 kaže...

Da li ima kakav add on za live sport? Nase arene, maxsport, a moze i engleski sky/tnt sports?

Tj. vise manje add on za IPTV, ali da ga drzi na minimalno 1080p 

Da ovo i mene zanima

bilo bi top kad bi postojao

15 godina

Zato jer je IPTV jedno a streamio drugo.Ne mješaj kruške i jabuke.

Tivimate IPTV za live TV a serije i filmovi Streamio. To je po meni duo iz snova.

Al kad vec pitate.

https://www.reddit.com/r/StremioAddons/comments/1n1bmq6/m3u_xc_api_epg_iptv_addon_for_stremio/

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2025 5:22 (dj_renny).
17 godina
I meni je bilo cudno zasto preko stremia za svaki film pise da je pokrenut u hdr, dok u linku pise DV na LG G2. Znaci rijesenje instalirati drugi player.
3 mjeseca
dj_renny kaže...

Tivimate IPTV za live TV a serije i filmovi Streamio. To je po meni duo iz snova.

Al kad vec pitate.

https://www.reddit.com/r/StremioAddons/comments/1n1bmq6/m3u_xc_api_epg_iptv_addon_for_stremio/

znaci samo zatraziti .m3u listu od providera i ubaciti?

15 godina
maratonac1 kaže...
dj_renny kaže...

Al kad vec pitate.

znaci samo zatraziti .m3u listu od providera i ubaciti?

ako si dobio XC login ide i to

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
6 godina
Koji drugi plajer za C4?
15 godina

Jel radi dobro? Imam poseban player na TV u za listu nisam se ni sjetio da mozda ima addon.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 mjeseci
ljudi nije me bilo mjesec , dva ovdje,
moze li mi netko ukratko objasniti
to sa placanjem 10 eura godisnje
za koristenje titlovi addona na stremiu, nisam u toku,
ja sam jucer otisao na stremio i klikno sam na film i kod titlova i dalje imam za odabrat hrvatski titl sa titlovi.com subtitles
(community addon by corysus) a nisam platio titlovi addon 10 eura,
u cemu je fora ?

0 0 hvala 0
13 godina
Da , jbg tako je izgleda na većini lg televizora, osobno više koristim stremio app na fs jer bolje i brže radi, a lg ne da drugi player.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2025 14:53 (error_666).
8 godina
Najbrži kaže...
hudibitek kaže...
Šugavi interni player webos-a ne podržava DV u mkv-u pa vam zato Stremio radi fallback na HDR10. Skoro svi filmovi na torrentima su mkv.
Minneyar kaže...

Odnosno kad imas rip s DV i HDR, ak ne uspije pokrenut DV, prebaci se automatski na HDR. Gledam tako oduvijek jer iz nekog razloga DV ne radi na LG C1 iako TV ima podrsku za njega.

Isključivo gledam nabavljam  u DV/DolbyVision *.mp4 formatu. LG C2 uredno prikazuje DolbyVision i DolbyAtmos gore desno u kutu televizora

Kao za primjer, ime datoteke, bude nešto tipa: "*.DV.P5.nešto.Atmos.H265.MP4"

Na LG je DV podržan isključivo u mp4 datotekama. Fallback na HDR je samo ako je taj HDR profil dodat u sam video (obično se vidi u imenu fajla jer ima i DV i HDR u imenu. Ako je samo DV u imenu, i format je mkv onda dobiješ ono ljubičasto sran..e!

17 mjeseci
moze li mi netko molim vas odgovorit na moje prethodno pitanje, dakle treba li se platiti 10 eur godisnje za koristenje titlovi addona za stremio ili ne?
pogledo neki dan i vidio da se i dalje
pojavljuju prijevodi sa titlovi.com u opcijama iako nisam platio

0 0 hvala 0
17 godina
Prvih mjesec dana korištenja je besplatno.
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
17 mjeseci
i sta se dogodi onda nakon mjesec dana? dal se pojavi kakav link di trebam otici za uplatu ili?
moram napomenut da nisam preko istog emaila logiran na stremiu i titlovi com, dal to mijenja kaj?
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2025 16:25 (manfred1111).
17 godina
Dobit ćeš e-mail u kojem će ti sve biti objašnjeno.
8 godina

Ja imam standradni open subtitles addon, besplatan i radi kako treba. Nisam još našao razlog za plačat titlove.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Ok je u 90% slučajeva i meni opensubtitles v3.0 , ako nije dostupan učitam eng i to je to. Osobno jos uvijek ne vidim potrebu da im plaćam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Plaćat ćeš ako želiš kvalitetan hrvatski prijevod. Opensubtitles je beskoristan za hrvatski jezik. Za engleski, ajde ok, ali većina filmova i serija ima uključen engleski, tako da je opensubtitles suvišan.
Moj PC  
1 8 hvala 0
17 mjeseci
sigurno si ti cinco44 taj kojem idu pare hahaha, ti jedini pozitivno pises o tom placanju, to ce biti ko i sa iptvom ,sada ce biti 10 eur godisnje
pa ce za godinu dana biti 20eur godisnje, ajde da idu pare toj osobi
koja je napravila prijevod ali ovim lesinarima iz principa ne bi dao, trebali bi nekaj zmislit ko npr. otvoriti novi site di bi prebacivali te titlove te napraviti novi addon za njega il slicno
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 10:55 (manfred1111).
11 mjeseci
manfred1111 kaže...
sigurno si ti cinco44 taj kojem idu pare hahaha, ti jedini pozitivno pises o tom placanju, to ce biti ko i sa iptvom ,sada ce biti 10 eur godisnje
pa ce za godinu dana biti 20eur godisnje, ajde da idu pare toj osobi
koja je napravila prijevod ali ovim lesinarima iz principa ne bi dao, trebali bi nekaj zmislit ko npr. otvoriti novi site di bi prebacivali te titlove te napraviti novi addon za njega il slicno

Slazem se.

Za sada je skidanje titlova na stranici još uvijek besplatno a pretpostavljam da ce uskoro i to poceti naplacivati . Dobro naplaćuju trud onih ljudi koji već 25 godina honorarno prevode i vjeruju da tako pomažu zajednici i ljudim . Nema vise za džabe polakomili se svi ...

16 godina

J*bo sam im *ater kako ću im platiti 10€ za te titlove (koji su često s*ebani, nesinkronizirani, dilej se miče tokom filma / serije itd.).

Jer:

Hoće li mi oni te pare vratiti ako se nešto sa Stremiom zakomplicira?

Čime garantiraju isporuku usluge?

Imaju li neki uvjeti nešto?

(srećom, znam engleski, a English SRT su većinom dostupni ako nešto ne uhvatim uhom)

Tako da moje pare vidit neće...

(a uskoro / dajbože unutar godinu dana / očekujem AI addon koji sam radi capture dijaloga, pa će im i ovaj prljavi biznis sa prodajom tuđih titlova lagano propast)

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 12:38 (Punti).

3 2 hvala 0
17 godina
Ja niti plaćam titlove niti podržavam naplaćivanje istih. Koristim ugrađene engleske titlove koje ima 95% filmova i serija. A činjenica je, koliko god vi pokušavali prikazati drugačije, da kvalitetne hrvatske titlove imaju samo tamo. Ako ti prijevod, gramatika i tajming nije bitan, onda slobodno koristi opensubtitles.

A s obzirom da smatraš da su lešinari, onda slobodno plati website, plati održavanje, plati servere i napravi API za tv addon, i sve to ponudi besplatno. Ja ću se prvi registrirati.

Počeli ste ovdje kao u onoj drugoj temi za YT premium. Koliko god da nešto košta, preskupo je. Imao sam dva slobodna mjesta u obiteljskoj tarifi i ponudio tu na forumu za tri eura mjesečno i javilo se desetak njih i svaki "jel može ovako, jel može onako, jel može besplatna proba, koristim account sharing, dobro radi ali moram jednom mjesečno radit novi mail". Jebote, za tri eura mjesečno, cijenu jedne skuplje kave kokošarili bi se kao zadnji klošari sa zidića.

Da se ne bi netko uvrijedio sad. ;)
Moj PC  
3 4 hvala 0
11 mjeseci
cinco44 kaže...
Ja niti plaćam titlove niti podržavam naplaćivanje istih. Koristim ugrađene engleske titlove koje ima 95% filmova i serija. A činjenica je, koliko god vi pokušavali prikazati drugačije, da kvalitetne hrvatske titlove imaju samo tamo. Ako ti prijevod, gramatika i tajming nije bitan, onda slobodno koristi opensubtitles.

A s obzirom da smatraš da su lešinari, onda slobodno plati website, plati održavanje, plati servere i napravi API za tv addon, i sve to ponudi besplatno. Ja ću se prvi registrirati.

Počeli ste ovdje kao u onoj drugoj temi za YT premium. Koliko god da nešto košta, preskupo je. Imao sam dva slobodna mjesta u obiteljskoj tarifi i ponudio tu na forumu za tri eura mjesečno i javilo se desetak njih i svaki "jel može ovako, jel može onako, jel može besplatna proba, koristim account sharing, dobro radi ali moram jednom mjesečno radit novi mail". Jebote, za tri eura mjesečno, cijenu jedne skuplje kave kokošarili bi se kao zadnji klošari sa zidića.

Da se ne bi netko uvrijedio sad. ;)

Ti ne smatraš lešinarenje krasti trud od ljudi koji prevode zadnjih 25 godina besplatno i sada će netko na njima zaraditi !? Možeš mislit kako će oni dobiti dio kolaca . Neke samo naplaćuju nove titlove i problem riješen .

Prije preuzimanja su govorili kako novac nije problem i imaju previše od donacija , tako da tu priču prodaj nekom drugome kako im treba za održavanje , server i ostale gluposti. Netko će dobro omasti brk na tuđoj muci i trudu.

17 godina
Ne naplaćuju titlove koje ljudi besplatno prevode 25 godina, nego naplaćuju addon koji su napravili za aplikaciju. Koliko god ciganski potez to bio, ali tako je. Ne znam zašto mene napadate, ja niti ih plaćam niti podržavam. Samo govorim ono što je očito. Ako ti je puno plaćat euro mjesečno, koristi druge servise i usluge koji su besplatni. A ako ne, onda skini ručno torrent i titlove, pa nećeš platiti ništa.
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 mjeseci
cinco44 kaže...
Ne naplaćuju titlove koje ljudi besplatno prevode 25 godina, nego naplaćuju addon koji su napravili za aplikaciju. Koliko god ciganski potez to bio, ali tako je. Ne znam zašto mene napadate, ja niti ih plaćam niti podržavam. Samo govorim ono što je očito. Ako ti je puno plaćat euro mjesečno, koristi druge servise i usluge koji su besplatni. A ako ne, onda skini ručno torrent i titlove, pa nećeš platiti ništa.

Pa taj addon krade trud od tih ljudi , isto sranje drugo pakovanje . Ovo sto govoriš za ručno skidanje se slažem samo imam neki osjećaj da će početi i to uskoro naplaćivati .

17 mjeseci
"A s obzirom da smatraš da su lešinari, onda slobodno plati website, plati održavanje, plati servere i napravi API za tv addon, i sve to ponudi besplatno. Ja ću se prvi registrirati."

kako je do sada moglo biti besplatno?
kako sve druge addone ne naplacuju?
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 15:22 (manfred1111).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice