TV nosaci

poruka: 6
|
čitano: 3.192
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TV nosaci

Pozdrav.

Kupio sam prije koji mjesec 50" Philips 4k TV. Dosad sam ga drzao na stolu, ali planiram kupiti zidni nosac. Moze mi tko dati informacije na sto treba obraztiti pozornost kod kupovine nosaca, ima tko preporuku za neki, sto je najbolje za omjer cijene i funkcionalnosti? Hvala svima na prijedlozima.

Lp,

Alen

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: TV nosaci

Nema tu puno filozofije. Samo gledaj da uzmeš kompatibilan s tvojim TV-om, VESA je standard inače provjeri jel tvoj TV ima tako raspoređene "rupice" za šarafe. I nemoj zaboravit pogledat koliko nosač podržava incha. Također imaš klasične koje dopuštaju samo blagi tilt, a može se nać i po 300 kn željezna "ruka" pa ga možeš malo i izvuć, naštelaš ga kako želiš. Slobodno javi ak imaš još pitanja, valjda sam pomogo. 

14 godina
Dižem temu nakod nekoliko mjeseci jer ima jos jedan faktor: treba dobro paziti da konstrukcija nosača ne prekrije A/V ulaze/izlaze na TV. Ja nazalost to nisam znao pa imam odlican zglobni nosac (Vogels) koji prekriva neke ulaze na Sony LedTV i nemam pojma kako to riješiti. Sony ima većinu ulaza u središtu pozadine ekrana, a baš tamo većina zglobnih nosača ima štangu.

0 0 hvala 0
10 godina

Uf baš nemaš sreće. Po meni LG ima odlično raspoređeno sve sa strane tako da nije problem što se nosača tiče. Možda da probušiš rupe? 

14 godina
Ha ha jedino tako. I ja sam cuo da LG to ima pametnije riješeno, ali eto...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TV nosaci

kod mene na samsungu je isto sve sa strane,ali se mora zavuc ruka iza tv-a sto i nije bas jednostavno..jer nema previse mjesta između zida i tv-a

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice