TV 32" do max. 2500kn

poruka: 9
|
čitano: 3.018
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: TV 32" do max. 2500kn

ovaj ti je solidan

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=32ls5600

imam ga godinu i pol i nikakvih problema s njime. pristojan dizajn, lagan, jednostavni meniji, i ono meni najbitnije - čita praktički sve video formate koje mu staviš na usb..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
TV 32" do max. 2500kn

rupa u koju ga moram ugurati je 81x66 cm

0 0 hvala 0
17 godina

imam doma i takav, mrvicu "jači" model (UE32F5300) i smeta me sljedeće:

- jako nepraktičan daljinski, od broja tipki do dizajna s kojim jako čudno sjeda u ruci (kad ga primiš u mraku, ne znaš na koju stranu je okrenut, ni raspored tipki tu ne pomaže jer je eto, "čudan" osjećaj)

- backlight bleeding u početku (na sredini ekrana), kasnije se smanjilo samo od sebe al ima ga

- veličina titlova na divx playeru je slaba.. staviš na LARGE a slova budu presitna i dalje

- daljinski moraš skoro pa uperit u tv ako oćeš da reagira (kod LG-a nemam tih problema)

- mediaplayer isto dosta nepraktičan.. ima on dovoljno funkcija al kretanje kod njih je zamorno samo po sebi, a kad tu još ubrojiš ovaj gore daljinski..

- postolje je fixno po svim osima, nema nikakve rotacije osim zajedno sa postoljem

- ima toga još al ovo gore mi je prvo palo na pamet..

što se tiče dimenzija, 74x51cm, stat će u taj tvoj prostor.. meni je isto bilo bitno pošto mi je otvor za tv dosta mali..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 16:51 (nixass).
12 godina
TV 32" do max. 2500kn

Da neotvaram novu temu tu cu pitati, isto planiram uzeti 32inca fullhd, te ga koristiti kao tv/monitor

za te novce dali ima bolje ili je ovaj dobar...

http://www.ekupi.hr/GRUNDIG-LED-TV-32-VLE-7322-BH-435724.aspx 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://webshop.alles.hr/products/tv-led-32-fine-arts-fle-9130-sh-grundig-100hz

ovo sam slučajno vidio kad sam sebi gledao mali 22" grundig

14 godina
neaktivan
nixass kaže...

imam doma i takav, mrvicu "jači" model (UE32F5300) i smeta me sljedeće:

- jako nepraktičan daljinski, od broja tipki do dizajna s kojim jako čudno sjeda u ruci (kad ga primiš u mraku, ne znaš na koju stranu je okrenut, ni raspored tipki tu ne pomaže jer je eto, "čudan" osjećaj)

- backlight bleeding u početku (na sredini ekrana), kasnije se smanjilo samo od sebe al ima ga

- veličina titlova na divx playeru je slaba.. staviš na LARGE a slova budu presitna i dalje

- daljinski moraš skoro pa uperit u tv ako oćeš da reagira (kod LG-a nemam tih problema)

- mediaplayer isto dosta nepraktičan.. ima on dovoljno funkcija al kretanje kod njih je zamorno samo po sebi, a kad tu još ubrojiš ovaj gore daljinski..

- postolje je fixno po svim osima, nema nikakve rotacije osim zajedno sa postoljem

- ima toga još al ovo gore mi je prvo palo na pamet..

što se tiče dimenzija, 74x51cm, stat će u taj tvoj prostor.. meni je isto bilo bitno pošto mi je otvor za tv dosta mali..

Što se tiče daljinskom meni je u redu, imam Samsung koji ima isti takav daljinski i meni je odličan.

veličina titlova je malo malena, dobro, na mom 109cm velkom samsu je dobra

ne razumijem kaj ti smeta s fiksnim postoljem?

te stvari mi odgovaraju, tj. ne smetaju.

17 godina

kod postolja me smeta kaj se ne može rotirati samo ekran lijevo/desno nego mora ić sa postoljem.. sitnica, al me smeta.

kaj se tiče daljinskog to je kod mene subjektivno, jer imam 2 LGa, koji imaju isti daljinski, i 1 samsung pa mi njegov ne leži zbog navike na ova druga dva.. al i da ih nemam, katastrofa su ga napravili, jednostavno mi ne paše :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice