Toshiba regza problem

poruka: 5
|
čitano: 6.208
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Toshiba regza problem

Imam pitanje u vezi ovog televizora tj jedan probem.

Posjedujem ovaj televizor i iznimno sam zadovoljan njime.Ali postoji jedan problem koji jmi ide na zice.Ponekad (najcesce ujutro) kad ga upalim slika bude crna tj. bez ikakvog osvjetljenja i cuje se samo zvuk.Onda ponovno ga gasim pa upalim i proradi (ponekad ga treba vise puta upaliti-ugasiti).Nisamo primjetio da se to dogadja u redovnim intervalima nego nasumicno.

Da li netko zna zbog cega se to desava?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba regza problem
Možda je ujutro hladno u toj sobi?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
protjeran
Toshiba regza problem

Nije u sbi nego u dnevnom.Ali ista stvar se dogadja i ljeti.

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Toshiba regza problem

i ja imam isto preoblema samo sto mi nestane signal sve dok ne izvadim antenu i ponovno ju ne stavi to me vec pocelo malo zivcirati!...

ponekad izgubim potpuno kanale i moram ih ponovno pretraziti sto se zna desiti da ih ne pronađe pa ponovno vadim i stavljam antenu špricam sa wd-om i nekako pronađem signal vec sam malo popizija....

14 godina
neaktivan
Toshiba regza problem

Toshibe za naše tržište su imale tu serijsku grešku. Na 50% televizora javljao se taj problem. Nema veze temperatura u sobi, antena ni ništa drugo. U početku se to dešava jednom tjedno ili rijeđe, a kasnije sve češće i češće. Ako ti je tv pod garancijom imaš sreće. Šalji ga na servis i zamjenit će taj modul s greškom. Ako ti je garancija istekla onda stvarno nemaš sreće, jer je popravak preskup. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice