Televizor bi gledao sa udaljenosti od 2,5m-2,8m,soba je na sjevernoj strani pa nece biti puno svjetlosti.Htio bih da bude veliki odaziv slike i da bude dijagonale 97cm.Nebi ga spajao na komp odnosno koristio pc desktop.Koristio bi se vecinom za gledanje filmova,a igrace konzole nemam.Po mogucnosti HD.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Panasonic TX-P37X20E.
hmmm...razmisljam da uzmem 42"ali hoce li mi biti puno 107cm odnosno 42" na 2,7m udaljenosti
hmmm...razmisljam da uzmem 42"ali hoce li mi biti puno 107cm odnosno 42" na 2,7m udaljenosti
nikako previše, za koji tjedan korištenja poželjeti češ 46", vjeruj mi !
Ti imas tu od 42",reci mi jel losa rezolucija 1024x720,,da je bar 1280x720 jer je vecina filmova u toj rezoluciji,ne u 1024x720
Kako emitira sliku u pokretu,daj mi svoje osobno misljenje.
Ti imas tu od 42",reci mi jel losa rezolucija 1024x720,,da je bar 1280x720 jer je vecina filmova u toj rezoluciji,ne u 1024x720
Kako emitira sliku u pokretu,daj mi svoje osobno misljenje.
osobno nisam primjetio neku razliku između 1024 i 1280 x 720,(dosta filmova koje skonem su u 1920 X 800 i teški su oko 7-10 Gb,više detalja ali neznam koliko ih je isplativo skidat jer skineš 3 druga u 1280x720 u istom vremenu) kad upiknem HDMI plazma detektira 1080p signal,izlazna reza za plazmu mi je u CCC postavljena na 1920 X 1080 monitor mi je na 1680 X 1050 grafa tjera i jedno i drugo,dali gafa diže rezu ili to radi plazma nebi ulazio jer neznam samo onak seljački na oko to izgleda do jaja,načitao sam se recenzija na hd televiziji i nemogu reči da dečki nisu imali utjecaj na odluku ali ravnao sam se iskjučivo po onome kaj bolje izgleda(mojemu oku) i pervaga je pala kad su mi dečki u Elipsu pustili SD signal na Panyu sječam se neki medo je trčao po nekome potoku, dosta brza scena,kad sam to vidio zaboravio sam sve ostalo i rekoh ako SD tak izgleda onda je HD mrak,i stvarno je.Evo samo primjera radi uzeo mi frend jučer Philipsa 6605,cjenovni rang G20 iskalibrirali sliku i veli on meni mogao sam imati bolju sliku za manje love,mislio je na S20 na kojeg sam ga nagovarao i nisam uspio pobiti njegove argumente manje troši i novija tehnologija,baš mi je krivo.Ako možeš rastegni se so S serije jedan dobar HD player i spoji sve to na neki zvučni sistem i Cinestar ti više netreba.
pozdrav,
kupujem tv molim preporuku:
veličina 37'', full hd, smart tv, cijena max 5000kn
pogledao sam ova dva tv-a koja si mi napisao. U čemu je između njih razlika? :-/
ovaj lg mi se inače ovako na oko više sviđa.
sad baš čitam o sličnom philipsu, samo večem ( vidim da je ista serija pa zato.... ) I ono što me odma zasmetalo je da mkv file-ovi trzaju,a to mi je pak važno da se ne događa